Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage85

4 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Balage85 2018.08.23 14:25:42
@showtimes: Vágod, hogy ez egy blog? :D
A kormány Gazdasági Bizottsága 1959 márciusában fogadta el az új metróprogramot, a beruházó a Főváros Tanácsa lett. A novemberi, VII. MSZMP kongresszus határozott arról, hogy az Erzsébet híd után a földalatti továbbépítése is szükséges. A második ötéves terv (1961-65) az…..
Balage85 2015.12.22 21:23:15
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
Balage85 2015.03.30 21:29:50
HamPLÓ Repül a, repül a... híd! 2015.03.27 01:40:12
A Budaörsi út vonzáskörzetében (de azért szerencsére nem teljesen mellette) nőttem fel, és szüleim a tanúk arra, hogy gyerekkorom egyik legkedvencebb programja a daruk, markolók, bulldózerek, betonkeverők és légkalapácsok nézegetése volt. Volt belőlük dögivel arrafelé akkoriban! Már csak a régi…..
Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában…..
Balage85 2015.03.26 22:33:07
Alig telt el néhány hónap Kim Kardashian híres/hírhedt vetkőzése óta, amikor is a Paper magazinban meztelenkedett, Kim ismét nekivetkőzött. Természetesen teljesen, ahogy azt kell. Most ráadásul többféle pózban és szemszögből is szemügyre vehető az a bizonyos hátsó, és…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Egy nap azaz nem is egészen 24 óra elég volt ahhoz, hogy bejöjjön az, amit az RTL Klubnál jóelőre kiszámoltak Pákó beszervezésekor: mindenki gyűlöli a Didikirályt, de olyan szenvedélyesen, ahogy csak az éhes és unott emberek tudnak. Pedig Pákó nem egyedül volt fasz, de ne…..
Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút…..
Balázs és Jani egyre jobban magára/egymásra talál, vagy csak jobb szöveget írnak nekik, mindenesetre ebben az epizódban már viccesebbek voltak egy fokkal. Úgy ébredünk, hogy Tünde kivan, mert erdő, meg hideg meg no kaja, Bejjaasszony megvigasztalja, ez még csak az első nap, hét nap…..
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Balage85 2014.08.17 13:04:44
@aaabbbccc: Én is láttam ezt az autót, mondtam is az asszonynak amikor megálltunk mellette, hogy lehet ugyanazt nyomják mint a Csikósék csak a másik irányba. :D
Tegnap (de mire otthon a kollégák kiteszik a posztot, az olvasóknak már tegnapelőtt lesz) alapvetően sima utunk volt Budapestről Balatonföldvárra, ha leszámítjuk a pakolás kitalálásának kínos óráját. Sajna mire Földvárra értünk, a kocsi telefosta magát váltóolajjal, azt…..
Ez nem autós műsor, ez cirkusz, és ezek nem műsorvezetők, hanem bohócok. Mielőtt bárki nekem esne, ezt nem én mondom, hanem James May. Akár mosolyogva, akár fanyalogva mondja ez bárki más, igaza van. Kedden testületileg elmentünk megnézni a Top Gear Live-ot, és vegyes érzelmekkel…..
Balage85 2014.07.03 14:39:02
@Kiskaresz: Tényleg P rendszámos volt a California, láttam pont kihajtani az Arénából amikor arra mentem. Szerintem Rézmányi is akkor láthatta, mert kb. akkor ült fel a robogójára amikor jött ki a Ferrari. :)
Amúgy mind a három autó magyar volt, és a gokartok is innen kölcsönözték. :)
Balage85 2014.07.03 14:40:43
@macman507: Keress a szerzőre fbon és meglátod a képeket. ;)
Rendszámgyűjtő Érdekesség :) 2013.07.27 16:49:52
Ritka rendszám/autó párosításra bukkantam a neten. A Trabiról tudtam, de a Wareszokról nem. Lehet, hogy nem is OT rendszámot akarok a Trabimra majd, hanem egy DT-t :) Menne a kék színéhez a DT tábla :) :) :) ..
Balage85 2014.05.21 10:27:09
Rendszámgyűjtő Bemutatkozás 2014.05.04 19:27:32
Sziasztok!   Krisztián vagyok Debrecenből. Már régebb óta figyelem a rendszámgyűjtő oldalt és több gyűjtőtárssal is lebonyolítottunk egy pár adás-vételt, cserét. A gyűjteményem első darabjai egy floridai és ohioi táblával kezdődött, amit 1994-ben hoztam az USA-ból.…..
Balage85 2014.05.21 10:23:08
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes…..
Vége a hét szűk esztendőnek, mindenki bent húzza a lóbőrt (KokkIza esetében előbőrt) a hálóban, és Viki nem is boldog, mert Debil horkol, Traktoros meg piszkálgatja KokkIza peckét ‘turul, majd rákucorodik, és az ilyen manőver bezony hanggal jár, cuppogóval, nedvesen…..
Áprilisban indul a budapesti közbringa hálózat, Buppáék telepítik az első dokkolókat a belvárosban. ..
Balage85 2014.03.10 15:39:30
@mt-03: Budan azért nincsen annyi bicikli, mert dimbes-dombos és ezek a bringák annyira nem alkalmasak hegymenetre.
Balage85 2014.03.10 15:42:53
@mt-03: 1. Talán azt a 135 milliót kibírja a magyar állam ami az önrész. 2. Ha minden pénz elbaszás, kibaszás lenne, akkor még mindig gyalog járna mindenki, mert a bkv-t is csak tönkre kúrja mindenki... ;) Ez egy nagyon jó dolog, sok fiatal fogja használni ebben biztos vagyok.
F. Tibor állításait senki nem ellenőrizte, a Budapesti Corvinus Egyetemen nem hallottak róla. A hírt többen kritikátlanul átvették, pedig elég lett volna egy telefon. A szerencsétlen emberi sors mellett a magyar sajtóban uralkodó állapotokra is rávilágít a történet. A…..
Balage85 2014.03.06 18:03:35
hetnap.rs/cikk/Az-ujsagiro-ne-csak-irjon-olvasson-is-14033.html

Ez nem ő? Nekem nagyon hasonlít rá, csak az arcmemóriám borzasztó... :)))
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
Balage85 2014.03.05 15:07:42
@spontan: Szerintem simán lehet majd neten és okos telefonon is követni majd, hogy hol, mennyi bicikli van. Mi Bécsben is használtuk már tavaly, kb 2 perc volt a regisztráció, a-ból B-be áttekerni tök jó volt ingyen. :) Jót bicikliztünk és még ingyen is volt. Okostelefonon meg ki lehetett keresni a hozzánk legközelebb lévő tárolót és ott ledobni a bicajt. :)
Már várom nagyon. Nem ezzel fogok dolgozni járni, de néha jó lesz egy-két helyre áttekerni, mint bkv-val átszállni többször. :)
Balage85 2014.03.05 15:17:34
@szvsz: Mivel bankkártyával fogod tudni csak kivenni így úgy gondolom elég rizikós lesz ellopni, mert pár nap alatt rád vernek gondolom 1-200 ezret :)
Balage85 2014.03.05 15:18:17
@álfirkász: Áttekersz egy másikhoz, ami nem túl messze van. :))
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..