Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bilux67

0 bejegyzést írt és 316 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kubai népi felkelést szervező facebook csoport tegnapra kitűzött havannai felvonulása minden jel szerint elmaradt, azonban számos európai és amerikai városban tüntettek az ott élő…..
Bilux67 2011.02.23 13:50:11
@max val birca man:
Te csak azt felejted el, hogy többségünk élt mindkét világrendben, így nagyrészt immunissá váltunk a politikai propaganda bármely oldalára.
Bilux67 2011.02.23 13:57:16
@max val birca man:
"A propaganda pedig az egyik esetben tényekkel dolgozik, a másik esetben hazugságokkal."
Ugye te is látod hogy ebben hol a füllentés?
Bilux67 2011.02.23 14:17:45
@max val birca man:
"egy amerikai és egy kubai hírműsort."
1, Csapataink a béke védelmében hősies győzelmet arattak Vietnamban, Afganisztánban, Irakban.
2, Csapataink hősies győzelmet arattak a kapitalista kizsákmányolók ellen.

Biztos hogy az én hibám, ha egyik sem tetszik?
Gulyásdemokrácia 201-62 2011.02.16 00:27:00
Kedden, azaz 2011. február 15-én délelőtt fél tíz után kicsivel, kezdetét vette az új alkotmányt előkészítő határozati javaslat parlamenti vitája. Ma és a héten végig ez folytatódik tovább, utána néhány nap részletes vita, megszavazzák, majd előreláthatóan ugyanez a…..
Egyéb elfoglaltságaim miatt megint kénytelen vagyok alibiposzttal elintézni a heti retrót, de szerintem szeretni fogjátok (és így még a héten még szavazhattok a jövő heti játékra, hátha megelőzi a Doom a Warcraft 2-t). Egy hirdetésgyűjtemény következik abból az alkalomból,…..
no emisszió Ökodisznók 2011.02.10 07:07:44
A fejlett iparú társadalmak különös, speciálisan visszaeső klímabűnözői, a benzin és gázolaj kitermelői, forgalmazói és az őket kiszolgáló politikusok, kártékonyságukat tekintve kisstílű besurranó bolti szarkák Brazília úgynevezett megújuló energiákat előállító…..
Bilux67 2011.02.10 11:59:00
@frikazojd:
Sajnos az atomerőműnél is igaz az, hogy minél kisebb, annál drágább.
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bilux67 2011.02.09 16:25:53
@Bambano:
"Azt nem értem, miért nem költöztek már egy helyre"
Azt hívták volna úgy hogy "kormányzati negyed", csak az csúnya dolog volt, mert a kommenisták találták ki.
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Bár Mora eredetileg az ingatlansalátába küldte a linkeket (mely mint írja "néha megfekszi a jó ízlésű ember gyomrát"), de úgy gondoltam ez a zuglói márványcsoda egy külön posztot is megér. Nem csak a levélíró által is emlegetett sírkőbemutatóterem-életérzés (huhh micsoda…..
Mielőtt már a bevezetés pillanatában elszúrnák a budapesti dugódíjat, érdemes egy kicsit áttekinteni, mit változtattak a már meglévő rendszeren most januártól Londonban, ahol annak idején a világ nagyvárosai közül elsőként korlátozták ezzel az eszközzel a belváros…..
Újabb természetpusztító beruházásról kaptam hírt, amire elég érzékeny vagyok:   Helyi lakosként megdöbbenve láttam családommal tegnap egy új táblát, mely szerint Káposztásmegyeren 10 percre az Auchan hipertől és annak üzletsorától, az erdő szélén bevásárló…..
Bilux67 2011.01.24 13:00:36
@dex.ion:
És ez az egész a tiéd lesz egyszer lányom!
Izé fiam.
Rendszeres olvasóim tudják, mennyire vonzódom a feliratokhoz, különösen, ha azok megfejtése némi nehézségbe ütközik. Komolyan gondolkozom azon is, hogy egy külön blogot indítsak a feliratoknak, de hát kinek lenne arra ideje! Így aztán továbbra is itt közlöm őket, s őszintén…..
MedIQ Milyen zene okoz eufóriát? 2011.01.17 07:21:00
Biztos sokakban felmerült már, mi lehet amögött, hogy bizonyos zenék tényleg eufóriát tudnak okozni az emberben, illetve miért olyan fontos a zene a népszokásokban, filmekben, marketingben. A Nature Neuroscience lapjain most számos eszközzel igyekeztek bizonyítani a lehetéges…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
Bilux67 2011.01.11 15:38:09
@ampelmann:
hu.wikipedia.org/wiki/Budai_V%C3%A1ralag%C3%BAt

"A középen csupán 7,83 méteres magasság a világítás érdekében a bejáratokig 10,6 méterre nő."

Tehát a majdnem 8 méterből 3-at hagyunk a gyalogosoknak, mondjuk fél méter a gyaloghíd vastagsága és még így is marad 4 és fél méter a buszoknak. Az emeletes busz meg inkább menjen fel a várba a turistákkal.
Bilux67 2011.01.11 15:39:31
@HúszTíz:
Én merek nagyot álmodni!
Építsünk egy másik fővárost csak a gyalogosok és biciklisek számára :-)
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..
Az apropó pedig:"Az m1 intendánsi feladataival, a megújuló műsorkínálat kialakításával Medveczky Balázs vezérigazgató Rákay Philipet bízta meg. Medveczky Balázs azt várja az m1 új intendánsától, hogy irányításával a nemzeti főadó újra Magyarország mértékadó…..
Bilux67 2011.01.03 12:20:41
@átlátó:
A kurvaanyázás csak egy kis színes adalék a megítéléséhez.
A részletesebb tájékozódáshoz fusd át ezt az írást:
egyenlito.blog.hu/2011/01/02/a_kozteven_is_lesz_kurvaanyazas
A valóban fontos infó itt van, a 3. percnél kezdődik (ha valóban érdekel):
www.youtube.com/watch?v=kFLDz5Z9RbQ
Van Belgiumnak, egészen pontosan Brüsszelnek ez a szobra, ami élőben azért a legtöbb emberből csalódást vált ki, mert mégiscsak akkora, mint egy fél rúd parizer.Ettől függetlenül jelképpé vált a pisilő kisfiú, ami egyébként egy apró természetes forrást ereszt ki a…..
Orbán Viktor alacsony, aminek Magyarország hasznát vehetné: ha valaki, hát ő megtanulhatta volna áltsuliban, hogy nagyobba belekötni más támogatása nélkül öngyilkos hülyeség. Mégis úgy tűnik, nem maradtak emlékei gyerekkorából.Európa hülyegyereke lettünk. A…..
Bilux67 2010.12.27 14:57:54
@dedalon74:
"És mit kezdenék vele?"
Na ne röhögtess!
Kérdezd meg a szomszéd asztalnál a kollégádat akivel ugyanattól a cégtől kapjátok a fizetéseteket!
Bilux67 2010.12.27 15:01:43
@dedalon74:
Jaj, kényes helyre nyúltam.
Bilux67 2010.12.27 15:44:13
@dedalon74:
"Szidhatsz, lenézhetsz"
Nem szidlak, nem nézlek le és nagyjából leszarom ha ignorálsz.
Mindezek helyett gyűlöllek, téged és a kollégáidat, akik megrendelésre szarjátok össze az összes blogot.
Itt a blogokon már régen nem lehet eszmét cserélni vagy egy jót vitatkozni, mert a brigádod tagjai az előre megadott irányelvek szerint öntitek ide az eszement hülyeségeiteket.
Ez vonatkozik az összes trollkodóra bármelyik oldalon is áll.
Szűk két héttel ezelőtt újabb szavazást engedtem útjára a Konteóbarátok Körének tagsága körében. A témák közé nagy mellénnyel bevettem az azonosítatlan repülő tárgyakat (ufókat) is, és bevallom, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy amikor összeszámoltam a voksokat,…..
Subba Valóvilág: Kizáró ok 2010.12.22 09:22:00
Nyilván a kivert kutya se nézi a Valóvilágot, csak valaki magyarázza meg nekünk, hogy miért agresszívabb viselkedés hozzábaszni valakihez egy narancsot, mint feldönteni székestől egy akkora embert, mint Laci?..
Engem meg már megint a rosszullét kerülget, mint mindig, amikor azt látom, hogy kedvenc platformomat megerőszakolják sliccből, szárazon, hátulról. Az abúzust most a Commodore USA nevű cég követi el, akiről már hallhattunk idén, Phoenix néven akarta piacra dobni ezt a borzalmat, de…..
Amikor egyetlen délután alatt huszadszor lépnek a lábadra, harminchatodszor löknek odébb és az ötvenkettedik idegen leheletet érzed a tarkódon a liftben, akkor biztosan tudod, hogy közeleg a Karácsony. Mivel a szeretet ünnepére még a kevésbé szociopata hajlamú magyar is…..