Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*azta*

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Libertarian Ezt már ne! 2013.01.22 12:08:11
Bayer Zsoltot el lehet és el is kell ítélni. De nem így. Hogy Bayer Zsolt úgy írt a cigányokról és olyan véleménye van róluk, amilyen, az – rossz hírem van – az ő egyéni, szuverén joga, beletartozik a szólásszabadságba. Nem kell, sőt, magam is azt hirdetem, nem is szabad…..
*azta* 2013.01.22 22:22:38
@din viesel:
frei ilyent tett?
tehát mondjuk aki az ember tragédiájában eljátsza lucifert, az a valóságban is maga az ördög?

és a levél is igazi!

nagyon jó! nagyon jó! :D :D

@Rubicon:
ezek általában egymást követő események...
Azt már megszokhattuk, hogy a Vaterán nem feltétlen egyetemi docensek és adjunktusok árulják a portékáikat és már azon is átlátunk, ha nyilvánvalóan át akarnak minket rázni, néha mégis érdemes megállni egy pillanatra és elmélázni azon, hogy miféle létforma vagyunk…..
*azta* 2013.01.11 09:30:45
@Andie: de miért balra dőlőt? én azt nem értem, hogy mikor már szinte többre képes a telefonom, mint a 8-10 évvel ezelőtti PC-m, akkor ez hogyhogy nem megoldható, akár valami kiskapuval? ráadásul ugye nem minden op.rendszer alatt van ez a probléma - azok más szabványt használnak a karakterkódoláshoz?
(az anysoft billentyű egyébként tényleg szuper!)
Akit nem zavar a latin nyelvű GPS és, hogy nem lehet vele úgy általában semmilyen garázsba behajtani, annak remek vétel lesz a XVI. Benedek számára készített új pápamobil. A katolikus egyházfői autók idei szakkiállításán is összesen csak egy modellt mutattak be a gyártók,…..
*azta* 2012.12.13 12:56:18
@klarky: arra gondolsz aminek szavannajáró felfüggesztése van és lövegtornya, ha hirtelen vadat látna?
Újabb remekmű a szcientológia PR-géniuszaitól! ..
*azta* 2012.09.24 09:28:00
Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség a jobbikos képviselők, illetve Mansfeld László Mátsik György elleni feljelentését, mondván, az egykori ügyész az akkor hatályos törvényeknek megfelelően kért halálbüntetést az "államrend ellen szervezkedő" Mansfeld Péterre,…..
*azta* 2012.09.21 09:02:46
@Void Bunkoid:
valamelyest egyetértek (pl. a Magyar Államvasutas történetet egyáltalán nem értem), ugyanakkor az ilyen agyatlan 'törekikről' mindig az a lista jut eszembe, ahol egyszerűen csak felsorolták, hohgy az egyik magyar kisvárosban élő zsidókkal mi történt - meglehetősen sok (amúgy egyszerű ember, kereskedő, stb) volt közöttük, akik az első VH-ban szereztek érdemeket, sebesülést, stb -> a másodikban mehettek a gázkamrába. persze, a mai gerinctelen pöcsök szerint ez is mind kitaláció! igaz, nekik nem is kellett még sehol bizonyítaniuk!
*azta* 2012.09.21 09:09:37
@hexa:
nem láttak valakik valamit, hanem konkrétan többen is, egymástól függetlenül, néven nevezték a gennyedéket! nagy különbség!
ez a ti cigánykodásotok, az állandó mosakodásotok, ez aztán a kiakasztó egy történet! a poszternek tökéletesen igaza van, két ugyanolyan történetet tökéletesen másként jelenítetek meg, csak mert az egyik nektek kedves szörnyeteg, a másik meg nem. oszt minő véletlen, a nektek kedves szörnyetegek mind fasiszta faszfejek - ugyanakkor feszt kikéritek magatoknak, ha azonosítanak mezzel... az is rém érdekes, hogy tulajdonképp, állandóan azzal védekeztek, hogy de a kommer genyó, az is meiket csinált! hát pont ugyanazt! elvett, nem osztott, gyilkolt, sőt! írtott! csak míg az egyik vörös, a másik barna színben tetszelgett! a különbség tán ennyi is volna. de azért szegénycsatárybácsifújjbiszkubéla.... szerintem meg pokolra mindkettővel! jóreggelt!
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
*azta* 2012.09.20 10:41:22
@-putyin-: +1
ha ez tényleg csak egy párszáz forintos (dínáros) történet, akkor azért ez eléggé erős.
persze az is érthetetlen, hogy egy bliccelésből hogyan lesz ilyen mérvű ellenállás, dac (buszforradalom? ha már a fülkéig nem jut el ;) ). valószínűleg nem ennyire egyszerű a történet. szóval a rendőr csak akkor üssön, ha köll - itt elég lett volna a befizetendő büntetés. szerintem.
„Ne a mi májunkat egyétek, inkább ezt” kiált fel Gyenyisz, a nagydarab orosz aktivista, és egy jókora fóliába csomagolt nyers sertésmájat pakol ki az asztalra. Hirtelen megáll a levegő a washingtoni nemzetközi AIDS konferencia fogadásán, ahol éppen előkelő orvosok és…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
*azta* 2012.09.16 14:32:48
@kerek négyszög:
ezt te csak gondolod. amúgy meg marhaság. nagy marhaság.
// Tovább terjednek a tiltakozások a Mohamed-film miatt. Szombaton Afganisztánban tiltakozásul elégették Barack Obama amerikai elnök képmását. Az afgán kormány határozatlan időre betiltotta a YouTube-ot az országban, azt remélik, ha az emberek nem tudják megnézni a…..
„Az pedig pusztán hit kérdése lesz, hogy hazudott-e a kormány, vagy megvédte ismét az embereket az IMF-től. A beszélő bot náluk van” – írta tegnap egy olvasóm, aki szerint elkapkodott volt azt gondolnom, hogy Orbán Viktor sárvári videózása után csak két kimenet lehetséges.…..
*azta* 2012.09.08 06:28:07
@6.Lenin: "Azokban az országokban, ahol "élvezik" az IMF "támogatását" a közelmúltban megbuktak/megbuktatták a kormányok/kormányokat."

ööö
most akkor kiderült már, hogy melyek ezek az országok?
Szerintünk egy álruhás TEK-es. Civilként elbújt a nép közé.  ..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
*azta* 2012.08.28 21:57:03
@Jankove:
"de az elszomorító, és igazi világ szégyene, hogy egy deklaráltan Magyarpárti párt létének értelmét, Magyarországon meg kell magyarázni Magyar állampolgároknak."
már ne haragudj, de lófaszt! a világ szégyene az, bazmeg, hogy magyar állampolgároknak úton útfélen meg kell magyarázniuk, hogy ők magyarok!
és: nincs deklaráltan magyar párt Magyarországon, ill. mind az. pont. az más kérdés, hogy politikusnak még a kérdését sem hiszem el. és mekkora poén! ebben is mind egyformák!
Bornai Tibor Százzal a piros felé 2012.08.17 21:24:57
A Szentendrei úton figyeltem meg, de attól tartok, bárhol ugyanezt látnám. Furcsa betegségféle tapasztalható az autóvezetők körében. Amikor a lámpa zöldre vált, az ott várakozók teli talppal tipornak a gázpedálra. Az éppen akkor odaérkezők még annál is gyorsabban süvítenek…..
Ej, mi' czudar világot egzisztál ama populáczió, mely a maga nemzethi alakulatát is csupán cziczomátlan isráelitákból képes összebarkátsolni, noha jószerével állnak rendelkezésre gerinczes és délczeg Római Katholikus legények szerte a Kárpáth-Medenczében, kik igaz szívvel…..
Utolsó darabjához érkezett aktuális étlapszériánk (korábban: itt és itt). Azért egyszerre tesszük ki a maradék öt oldalt, mert ebben némi ismétlés is van már, de azt reméljük, nem bánjátok: Legelőször is szögezzük le, hogy az első sorban rögtön mindkét nyelven…..
Bevalljuk, annyira nem indultunk be az olimpiától, de azért nap közben fél füllel szoktuk hallgatni a sportrovatból átszűrődő versenyzajokat, otthon a vasárnapi mosogatás közben pedig csak odakapcsoltuk az MR1-ben közvetített egyéni karddöntőre. Az olimpián egyaránt hallottunk…..
Szepesi György emlékén, Virtay Tamáson és Knézy Jenőn felnőve egészen szürreális élmény egy magyarnak az amerikai tévén követni az olimpiát. Itt nincs drukkolás, nincs örömében zokogó szakkommentátor vagy a versenyt extázisban követő, a mi fiainkkal-lányainkkal együtt…..
*azta* 2012.08.01 10:07:03
@Trigon_: +1

annyit azért hozzáfűznék, hogy ezek az összehasonlítások szerintem tök feleslegesek - egyszerűen nem ugyanazok az elvárások, nem ugyanaz a kulturális háttér (nem jobb, vagy rosszabb), stb. . ennyi erővel a mongol, vagy a vietnami közvetítési szokásokat is elemezgethetnénk, nem? (ettől még értem én, hogy a televíziózás minden területén az USÁ-t kell/érdemes figyelni)