Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stinki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elkezdődött az enyingi banda pere Veszprémben. A Székesfehérvárra bosszút állni induló társaság végül a veszprémi Patrióta Lokálban kötött ki. Az áldozat, Marian Cozma azóta szobrot kapott, filmet készítettek róla, és egy politikai párt is parlamenti tényező…..
stinki 2010.06.21 22:33:48
@a nyugalom megzavarására alkalmas:
"A maorik ŐSLAKOSOK,
akik eleve leigázásra lettek kiszemelve.

A cigányok meg egy zsidókhoz hasonlóan beszivárgott csürhe."

a hozzad hasonlo büdöslabu ösmagyarok, a törtenelem tanusaga szerint, pedig az örök szopasra vannak programozva!
ugy tünik te mar jol meg is szoptad magad...
 Bekerül az alkotmányba a Szentkorona-tan. Legalábbis így értelmezhető a kereszténydemokraták módosító indítványa, mely szerint át kell tekinteni, hogy a hatályos alaptörvény megfelelően tartalmazza-e ,,alkotmányfejlődésünk történeti értékeit”. Boross Péter,…..
stinki 2010.06.17 22:15:17
@tölgyes: es ön hol szokott szopni? a bazilikaban vagy a matyas templomban?
te barom
stinki 2010.06.17 23:12:10
@tölgyes: hat lebarmozni valakit, valoban nem igenyel különösebb felkeszültseget, de jelen esetben, a teged es a masik templomhülyejet olvasva, abszolut helytallo...
stinki 2010.06.17 23:45:28
indy.media.hu/node/4600
kis aprosag ennek a seggfej ivannak a megismeresehez...
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Elképedve hallom, olvasom, hogy Schmitt Pál milyen kiváló és sikeres sportdiplomata. Ugyanígy, hogy milyen kiváló sportvezető.Akkor nézzük, próbálom sűríteni, de kicsit így is hosszú lesz:'81-ben kezdődött sportvezetői karrierje, ekkor emelték fel a Népstadion és Intézményei…..
A vasútbarát magazint, könyveket, tévéműsort és hasonlókat megjelentető Indóház kiadó cégcsoportja tavalyelőtt indította el először a pünkösdi csíksomlyói búcsúra vonatát székely gyors néven. Persze nemcsak utazásról van szó, a Székely Gyors utazási iroda…..
stinki 2010.05.15 18:23:40
@popocatepetl:
te meg egy tetü nyilas
A 2006-os rendőri túlkapások ügyében hívtak megint az mtv Ma Reggel című műsorába. Mivel ezügyben tényfeltáróként már sokat szerepeltem, arra gondoltam hogy dobjuk fel a műsort egy akkor és ott oszlató mesterlövésszel, és a gumigolyós karhatalmi ámokfutás egyik…..
  Ki tudja, merre vihette a végzet Dessewffy Tibor gondolatait, amikor középszerű műdalnak nevezte a Székely himnuszt. „Az egy nagy kérdés, hogy mi hívta életre ezt a szélsőséges pártot. Én úgy emlékszem, hogy a Laciék gyűlésein kornyikálták a Székely himnuszt…..
stinki 2010.05.12 14:08:19
magazin.ujember.katolikus.hu/Archivum/2000.08/10.html
hatha olvasni is tudtpk, nemcsak irni es fröcsögni...
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
stinki 2010.05.10 20:10:47
@mi nem foglalt még:
jol latom azt irod, hogy normalis orszagban...
akkor itt le is lehet zarni a vitat, hol van itt normalis orszag?