Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlybyWire

0 bejegyzést írt és 8070 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 40 feletti internetes társkeresés nehéz "műfaj" a férfiak számára, mert kialakult jellemű, meggyökeresedett szokásokkal bíró, ezernyi kötöttséggel rendelkező (és ezért nehezen alkalmazkodó) hölgyekkel kell(ene) összehangolódnunk egy olyan közegben, mely feltöltött képekkel és kétdimenziós…..
FlybyWire 2022.05.31 09:35:29
Szerintem 40 felett férfiként az online téma nagyjából reménytelen lehet. Max a génlottón nyertes Klúni/Pitt stb *tényleges* kinézetű tinderezőknek lehet babér, már ha még mindig csak alkalmi dolgokra gyúrnak. Ez meg ugye a férfiak 0,1%-a 40 fölött, szóval a 20-as 30as korosztályok felső 20%-a helyett itt már csak ez a 0,1% visz mindent.

12 éve vagyok a feleségemmel, gyönyörű gyerekünk és nagyon szép életünk van, nagyon úgy néz ki hogy együtt is fogunk megöregedni (kopp-kopp), mert annyi harcon vagyunk túl (egymással és egymásért), hogy gyakorlatilag új emberekké váltunk mindketten, ami itt egyértelműen jobbat (is) jelent.

És a vicc, hogy mi is online társkeresőn ismerkedtünk meg (én 36 voltam, ő 25), de már akkor is véletlenül mentem át a 35-ig beállított szűrőjén, hála a szerencsés génjeimnek élőben is sokkal fiatalabbnak néztem ki a koromnál - ez még mindig igaz nagyjából). Ami még nagy szerencse, hogy a tinder és egyebek még nem léteztek, és online is kevesebben pörögtek. Akkor mi bejött:
Egy normális fotó (31 éves koromból, de még simán úgy néztem ki 36-ként is :D), és egy rövid, tömör, intelligens is diszkréten humoros bemutatkozás.
34-36 éves korom között rengeteget felsőközép szintű nővel jöttem össze, érdekes módon mindegyik 27 éves volt pont akkor (ez fontos - ez az a kor amikor az első (1-2) komolyabb kapcsolat után a nő *tényleg* családalapításra kerül valakit, és először jönnek be a képbe az olyan dolgok mint az egzisztencia, az intelligencia, a perspektívák a férfi részéről - mégiscsak fontosak a gének, meg az utód eltartásának biztosítása. Ilyenkor a 35 körüli férfi az ideális, hiszen nekik már azért egzisztencia szokott lenni, és még jól is néznek ki, viszont - manapság - még jellemzően talán nincs gyerekük, esetleg még el sem váltak, nem is voltak házasok).
Na szóval ezek simán a saját kategóriám vagy kicsivel afeletti csajok voltak, és most jön a lényeg: MINDEN esetben ők írtak rám.
Persze, előnyös fotó kellett, de a szöveg fontosabb volt.

Meg hát előny volt, hogy azért akkor kevesebben voltak még sokkal.
Ma szerintem tuti semmi másra nem regisztrálnék, kizárólag szexpartner keresőre, és ha már mindenáron tartósabbra keresnék valakit, akkor inkább a 30-35 körüli kategóriára mennék rá, de 48 évesen online ez eleve bukta.
Élőben viszont ha kicsit összekaparom magam, edzek pár hetet, felveszek egy inget és középvezetőként bemegyek a melóhelyre (SSC, ha ez mond valakinek valamit), akkor a mai napig lehet számolgatni a pipákat, hogy hányan lehetnének meg az accountingról , az accounts receivable-ről, a HR-ről stb... :D

Szóval kedves 40+ keresgélő férfiak: külsőre igényesség, normális egzisztencia, és élőben olyan helyeken járni, ahol a sok a (bármilyen) nő.

Online? Max tisztán szexpartner keresés.
FlybyWire 2022.05.31 11:36:03
@moonshadow: de hát pont ez írom én is.
És pontosan ezért kell és érdemes ÉLŐBEN ismerkedni.
Online átesel olyan sunák szűrőjén is, akik ülve nyalnák a.... holdat, ha élőben szóba állnál velük.
Valami olyan következik, amiben van igazságtartalom... amolyan gondolat, ami megfogant bennem és tovább folytattam. Vigyázat, nyomokban igazságot tartalmaz! Egy újabb nap, amikor nem számít, esik vagy fúj? Csak az számít, hogy időben beérjen az ember a munkába. A többi mellékes. Ezt sikeresen…..
FlybyWire 2022.01.17 10:57:36
@bordon: mennyi régi hülye sztereotípia szépen, csokorban, műzölddel :D
Túl hidegben megfázunk, de a túl melegre fűtött otthonok is árthatnak az egészségnek...
FlybyWire 2022.01.13 14:19:32
@steery: "átálltam teljesen villany üzemre a gázról, hogy nulla emissziós legyen a lakásom"

És a Mikulás is létezik ám :D
Rövid betegség után, 78 éves korában elhunyt Kóbor János, az Omega együttes énekese. A zenész pár hete feküdt kórházban, ahová koronavírus fertőzés miatt szállították. Halálhírét a zenekar facebook oldalán tette közzé. Nyugodjék békében!..
FlybyWire 2021.12.06 15:57:33
@Weißkopf: tök jó dolog ez a bizalom.
De bakker 78!!!

Komolyan nem értem az oltástagadókat. Ők mind egy zsákban élnek és a fejüket se dugják ki, csak szívószálon veszik a levegőt?
FlybyWire 2021.12.07 12:08:00
@Etniez: én nem rá haragszom, hanem a sok idiótára, aki behülyítették őt is meg még egy rakás más szerencsétlen embert az oltások ellen. Ezek a "véleményvezérek" szimpla tömeggyilkosok.

A zenéjükkel sosem volt, sosem lesz gond. Imádom mióta élek, pici koromban édesapám megvette a Gammapolist, azóta tart a csodálatom és a szeretetem a művészetük iránt.
Mindenki ismeri azt az agyszaggató érzést, ami akkor fog el minket, amikor november másodikától megszólalnak a különböző üzletekben a karácsonyi hangulat megteremtéséért felelős nóták. Ilyenkor nem hogy megjönne a hangulat, inkább elmegy az ember életkedve. Természetesen erre rásegítenek a TV-ben…..
„Figyelmeztettek már, hogy nem jó mindent magamba fojtani, de ha szabadjára engedem az indulataimat, utána mehetek mindenkihez bocsánatot kérni.” (Audrey Hepburn) Nem vagyunk hibátlanok. Ez rendjén is van. De olykor a hibáink levét mások isszák meg. Vagy másokkal itatjuk meg. Ez már kevésbé van…..
1964. Egy rendőrtiszt ugrik a vízbe a floridai, St. Augustine-i Monson Motor Lodge motel - csak fehérek számára fenntartott - medencéjébe, hogy véget vessen a fekete polgárjogi aktivisták demonstrációjának..
  George A. Akerlof és Robert J. Shiller Balekhalászat című könyve 2015-ben jelent meg (magyar fordításban egy évvel később). A szerzők Nobel-emlékdíjas közgazdászok, akik elkötelezett hívei a piacgazdaságnak, ugyanakkor kötelességüknek érezték, hogy felhívják a figyelmet a piaci működés…..
FlybyWire 2021.10.08 15:20:12
@alöksz róz: a mi gyerekünk 8 éves de soha az életben nem rimánkodott a pult melletti cuccokból semmiért.
FlybyWire 2021.10.08 15:32:15
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Jé, ebben még egyet is értek veled.
Mindenesetre én a növekvő kiadásokat egyre növekvő bevétellel igyekszem kompenzálni, ahogy eddig is, és remélem, még jó ideig - mivel spórolni tudok ugyan, csak nem szeretek.
Eddig bevált.
„Mindenki gyerekkorában szerzi a legerősebb benyomásokat a világról.” (Rakovszky Zsuzsa) A szülő alapvető feladata a korlátok felállítása. Ebbe beletartozik, hogy a gyermek egészséges fejlődése, valamint testi épsége végett tilt dolgokat. Érdemes átgondolni, hogy amikor ebben a szellemben nemet…..
Mitől kastély egy épület és meddig kúria? Posztunk épületeire kastélyként hivatkoznak, de inkább kúriák ezek, mint kastélyok. A megnevezéstől függetlenül nagyon szomorú a sorsuk, komoly felújításra szorul mind. Tolnában vadásztunk már Apponyi uradalmakra és Tengelic környéki kastélyokra is. Most…..
Showtime! Charlie Watts 1941 - 2021 2021.08.25 15:15:00
Pár napja dobta fel a Spotify a Stones egyik régi, eddig kiadatlan felvételét, a Living in the Heart of Love-ot, amit a Tattoo You LP deluxe kiadására szánnak bonusként az LP megjelenésének 40. évfordulójára idén ősszel. Összetéveszthetetlen Stones hangzás, jellegzetes Jagger ének, a háttérben a…..
Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy 30-40 éves kora környékén, idő előtt nyugdíjazza magát? A megvalósításig azonban csak nagyon kevesen, százalékban szinte nem is mérhető számban jutnak el. Akinek viszont (saját bevallás szerint) sikerül, az boldogan, kiegyensúlyozottan beszél róla. Valóban…..
FlybyWire 2021.07.20 13:42:10
@AlexAston: gondolkodni? A szerencsétlen rasszista agresszor idiótáknak ez sosem volt szempont :)
Vagyis... :(
FlybyWire 2021.07.20 13:46:38
@MoneyCoach: jogos, de látod, még így is csak a probléma nőtt, új nickeket generál.
Ahelyett hogy dolgozna és akkor lenne esélye a szemét kizsákmányoló gyerekesek ellenségeként....

Amúgy a vicc, hogy 1 szem gyerekünk van, ami után jön asszem 12 ezer CSP, meg 10,500 adókedvezmény. Ennek havonta nagyjából a nyolcszorosát tolom SZJA-ban bele az államba, meg hatszorosát a TB-be, úgyhogy valóban iszonyatosan szívom az állam, meg személyesen az ő vérét is :D :D :D

Szerencsétlen beteg ember...
FlybyWire 2021.07.20 15:08:33
@MoneyCoach: hát ezt a taplót úgy látom, tartósan megnyerted... :(
Olaszország a legtöbbünknek a nyaralást jelenti (mármint normál, járványmentes időszakban), ott élve azonban kissé másként fest a kép. Verona több mint három évtizede él Itáliában, hét pontban szedte össze a számára legfontosabbakat...
  Minden arab terrorista. Minden pap pedofil. Minden politikus korrupt. Ismerősek ezek? És persze ismerjük a zsidó, a skót, a szőke nős és a rendőrvicceket is. Sztereotípiáink javarészt negatívak, így értelemszerűen bántóak is lehetnek. No de mit lehet ezzel kezdeni?   A baloldali válasz mindig…..
FlybyWire 2021.07.08 12:29:34
Kertészeti vonatkozású témák ritkán jutnak a hírek fősodrába, ám most ez megtörtént, mégpedig a már mindenki által ismert budapesti méhlegelők okán. Nagy kár, hogy a politika eltérítette ezt az egyébként roppant érdekes topikot, és egy idő után maguk a növények, vagy az ötlet gyakorlati haszna,…..
Hosszabb repülőutak velejárója a jetlag tünetegyüttes, amelynek kellemetlenségei odafigyeléssel jelentősen enyhíthetőek...
Mint minden kategorizálás és tipizálás, nyilván vitatható illetve szubjektív a szülők csoportokba sorolása is, hiszen mindenki létrehozhatja a maga által felfedezett szülőtípusokat. Amiért mégis az ember elolvassa ezeket a listákat, az az egyeztetés saját tapasztalatainkkal. Mert az bizony érdekes…..
FlybyWire 2021.06.07 14:58:09
@A Joda visszatér: ez a nárcisztikus, ami egy klinikai személyiségzavar.
FlybyWire 2021.06.07 23:29:30
@Panelmedve: aki le se szarja a gyerekét, attól azt tanulja a gyerek, hogy csak saját magára számíthat, senkitől semmi jóra se, és ő is le fog szarni másokat, meg áttipor rajtuk, stb. :(
FlybyWire 2021.06.07 23:30:16
@Panelmedve:
"Ami a maximalizmust illeti: bizonyos arányban sajnos szükséges. Bizonyos egyetemi karokra való bejutáshoz például nagyon is kell a magas pontszám, a jeles bizonyitvány és a ma már kötelező nyelvvizsgák miatt is."

Egyrészt, ahol nem mindent követelsz meg, hanem csak egy részét, az már nem maximalizmus :)
De az egyetemi pontszámokat figyelembe vevő gyereknevelés egy elavult, ártalmas butaság. Nekem van olyan rokonom, aki már általános (!!!) iskolánál azt nézi, hogy melyik az "erős" iskola, hogy majd onnan "jó" gimnázium megy ilyen olyan egyetem.... miközben a gyerek szenved.
Óriási butaság.
Az átlagnál intelligensebb és lustább gyerekként az általános iskolában nulla erőfeszítéssel kiköhögött kitűnő bizonyítvány után egy végigbukdácsolt gimázium, egy végigbulizott egyetemen közepesre kihozott bölcsész diploma UTÁN kezdtem el érdeklődni a világ iránt, majd lett 40 éves korom felett meg az a munka, amit imádok, amiben jó vagyok, és amiből magasan az átlag felett megélek.
Ha mondjuk hagynak már egész fiatal koromtól azzal foglalkozni, amit szeretek, ez sokkal korábban is elérhető lett volna.
Az elvárási kényszerrel, a teljesítményre motiválással, a versenyeztetéssel a legtöbb gyerekkel csak megutáltatják az iskolarendszer - okkal.

Nem véletlenül jár alternatív iskolába a gyermekünk.
Soha semmit nem követelünk vagy várunk el tőle - ehhez képest osztályelső matekból és olvasásból, és minden percét élvezi :)
MKK-blog Az elfelejtett főutak 2021.05.25 08:32:22
Ha küzdesz, veszíthetsz,ha nem küzdesz, már veszítettél.”dr. Regdon Ibolyaa szegedi Radnóti Gimnázium tanára 2016-ban, öt évvel ezelőtt, javasoltam a balatonfüredi Útügyi napokon, hogy a szakmánk hirdessen elkerülő úti programot. Természetesen sem pro, sem kontra vélemény nem hangzott el, hiszen…..
FlybyWire 2021.05.27 11:08:58
@Sir Gombóc: ezzel egyetértek, ismerem a domborzatot, nem lehetett alagút nélkül megoldani - akkora vájatot nem lehetett volna csinálni, milliárd köbméterekről lett volna szó, meg több km2 kisajátítandó területről, plusz élővilág, stb....
Ez egy ilyen hülye mém lett, a fogalmatlanok szájába adott politikai csócsa.
FlybyWire 2021.05.27 11:10:10
@Rosep: én is ezt írtam...
Az alagút viszont nem volt felesleges, sőt.
FlybyWire 2021.05.27 11:48:21
@kiskisutca: németeknél vannak ennél sokkal laposabb helyek alatt átmenőek is. Amúgy se nézegetni csinálták.
Mellesleg élőben egyből látod a millió tonnákat, ami alatt átmegy.
Sok éve a Boden tavon ringatóztunk, mikor a társaság egyik tagjának megcsippent a laptopja. Elé ült, és elkezdett pötyögni. Kérdeztük tőle, hogy szabadsága alatt miért keccsöl? Nem értette. Valami multi... igen, nemzetközi cégnél nyomta, ahol az volt a módi, hogy nem bíbelődtek szabadsággal. Ha meló…..
FlybyWire 2021.05.11 22:03:28
@lac1: "hogy azért te különbséget teszel ember- és ember között a végzett munkájuk alapján"

Én alkalmazott és alkalmazott között teszek különbséget, te szerencsétlen.

Vagy szerinted mindenkinek pont ugyanannyi fizetés járna, a munkája típusától függetlenül?
Whoa erre még Marx is áramot kezd fejleszteni a sírjában :D

Amúgy levetted a lényeget.

Na mégegyszer: próbálkozz nyugodtan basáskodni és kirúgni mindenkit, aki visszajelez feléd olyan témában, hogy mivel lehetne javítani az ő munkakörülményein. Ez nagyjából az 1800-as évek végéig működött, csak szólok.
Nyilván, a szakszervezeteket kinyírták, de ahogy már sok, nálad mérhetetlenül értelmesebb kommentelő társ leírta: a 90-es, 2000-es évek munkaadói túlkínálatának vége. Ma már a jelentkezők válogatnak.

Pontosan te vagy az, aki a volt alkalmazottjait kutyába, szarba se nézte, és még verted is itt rá magad, hogy neked ugyan ne okoskodjon.

Ezek után jössz ezzel a szar szöveggel? :D

Sajnos, buta vagy.
FlybyWire 2021.05.11 22:05:54
@МАХVАL bircaman közíró: összevissza beszél baromságokat.
Kifejti, hogy neki ne ugasson az alkalmazott, úgy kirúgja mint macskát szarni, aztán meg jön ezzel a lenézős szöveggel.

Ennyire balf*** módon önellentmondásba kerülni, szép munka volt, na :D
FlybyWire 2021.05.11 22:11:11
@lac1: mivel még csak nem is (csak) troll vagy, hanem nagyon buta is, nem látom értelmét a további etetésnek.

Azzal kompenzálod magad, amivel tudod, bukott, buta, vesztes vállalkozó.
Egy gondolat erejéig felejtsük el a fél éve tartó bezártságot és a lassan csődbe menő vendéglátóipart és turizmust. A politika szereti hangoztatni, hogy a Covid megtámadta a lakosságot és harcban állunk a vírussal. Ez nagyon szép és hangzatos hasonlat, de ha most ténylegesen háború dúlna a világban,…..
FlybyWire 2021.04.27 14:45:33
@Ekrü: Gondolom aki nincs beoltva annak van annyi esze,hogy nem megy a teraszok közelébe se

A hónap kommentje!...

Fetrengenék a röhögéstől, ha nem éppen az életünkkel játszanának....
1880. A British Museum munkatársai antik görög műtárgyakat gyűjtenek be Szicíliában. A Concordia-templom végül nem fért be a múzeum egyik ajtaján sem. A Temze-parti szeméttelepről olasz nacionalisták mentették meg az épületet, és kövenként, bőröndökben csempészték haza, pizzasütéshez használható…..
MovieCops 85 ÉVES TERENCE HILL 2024.03.29 10:20:00
A Magyarországon különösen népszerű olasz színész 1939. március 29-én született Velencében. Eredeti neve: Mario Girotti. Édesanyja a német Hildegard Thieme, apja az olasz Girolamo Girotti. 1942 és 1945 között a Girotti család a szászországi Lommatzsch városában élt az anyai nagyszülőknél. 1945-ben…..
FlybyWire 2021.03.29 15:14:00
@szekőcei: Az én majdnem 8 éves fiam is imádja őket :)