Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dick Kock

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
Dick Kock 2010.09.24 12:33:15
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
autózz! Szorul az indukciós hurok 2010.08.29 11:13:00
Annyira vasárnap van, hogy muszáj volt elsütnöm ezt a remeknek közel sem nevezhető szófordulatot. A mai történetet Attila ugyanis azért írta, mert Pécsett bizonyos helyeken egy örökkévalóság hazajutni, ha nem autóval, hanem robogóval vagy kerékpárral jár valaki, amióta…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Külföldön népszerű húzás a házasulandó figurák körében, hogy utoljára még rányúlnak a laza kártyára és megpróbálják egy vicces kis produkcióval feldobni a szertartást. Amennyiben kimaradtál volna ebből a diliből, bújj vissza nyugodtan a kavics alá, és röhögj a…..
Dick Kock 2010.08.09 11:09:45
testmódosítás Rolf új arca 2010.08.06 14:06:00
Rolf eddig sem volt egy átlagos megjelenésű német fickó, de ettől a remek arc scarificaton-től (amit mellesleg Lestyn készített neki) már biztosan totálisan extrém külseje lett. Hihetetlen, hogy mennyire eltökélt ez az ember ha testmódosításokról van a szó. Kíváncsian várom a…..
Dick Kock 2010.08.07 11:57:28
Előző összefoglalónk után most újabb gonoszokat gyűjtöttünk össze, és nyújtjuk át őket nektek. Bemutatni aligha szükséges bármelyiküket is, inkább a felelevenítést tűztük ki célul. Nagyon sokféle főgonoszt sorakoztatunk fel ismét, egyetlen közös nevezőjük, hogy az…..
Szeretjük az angol sorozatokat, rövidek, velősek, nem húzzák az időt, és 4-10 epizód alatt elmesélnek egy történetet, filler epizódok nélkül. A sci-fi műfajt is szeretjük, sőt, Minnie Driver (The Riches) színésznőt és James Nesbitt (Jekyll) skót ír színészt is, így a…..
Dick Kock 2010.07.30 16:31:30
@Dick Kock: közben meg frissült, vagy valami, úgyhogy nem szóltam
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
Joshua Jackson, John Noble, Anna Torv és Andre Royo a Fringe forgatásán, Vancouverben. Mikor lesz már szeptember???   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/fringes3/feed", "width":"490", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto",…..
Dick Kock 2010.07.15 16:01:48
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
Elérkezett az idő, hogy visszatekintsünk az elmúlt tíz év SF filmtermésére, és kiderüljön, mik voltak azok az alkotások, amiket nem szabad elfelejtenünk. Mivel a műfaj határai nem szögesdróttal vannak körülvéve, megpróbáltam viszonylag tág spektrumon mozogni. A lista - és…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Nem titok, hogy Steve Jobs nem egy nagy Flash rajongó. Kiderült, hogy a Blu-ray-t sem kedveli különösebben. A HD formátum háború győztese talán sosem találja meg az útját az Apple termékekhez. Tudjátok mit? Van benne valami.   Az Apple-é az iTunes, ami az égvilágon mindent…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
A játékiparban, mint minden más iparágban, sok nagy istenbarma is megfordul. Olykor ezekből csak egyszerű tesztelő lesz, olykor a regionális kommunikációs vezetőségig viszik, de akadnak olyanok is, akik igazán magasra jutnak. Ahol persze jobban kitűnik, hogy mekkora nagy suttyók. A…..
Akikről már van fotónk:És akikét még nagyon várjuk:..
Dick Kock 2010.05.16 12:34:53
Urbanista Ilyen lett az Eiffel tér 2010.05.15 15:43:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/dzsilla/eiffel_ter_tajodusszeia_2010_b/feed", "width":"560", "height":"400", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Subba Napi gif: Puff 2010.05.16 09:00:00
Dick Kock 2010.05.16 11:07:07
Kíváncsi lennék az arcotokra, ha azt mondanám, hogy – bizonyos vélemények szerint – bolygónkon létezik egy növény, melynek értelmes és célzatos felhasználása megszüntetné (de legalábbis csökkentené) az éhezést, környezetbarát üzemanyagforrás, kiváló alapanyaga…..
Hosszú távon az egyetlen sikeres külpolitikai stratégia az, ha okosabbak, jobbak és gazdagabbak vagyunk, mint mások. Robert Fico ismét elemében van. Martonyi János pozsonyi látogatása után a szlovák kormányfő kijelentette, „ha a (kettős állampolgárságról szóló)…..
Most, hogy immár az ózdi nemzet-testrésszel is megkonzultálták „ügyes-bajos” dolgait, vélhetően azért, hogy egy nem mindenkinek az ízlése szerint való rendteremtés társadalmi támogatását megmutassa, érdemes felidézni a nagy elkurvulások és a nagy rendteremtések…..
Dick Kock 2010.05.14 11:06:05