Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peta

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyhetes megfeszített edzésprogrammal készültünk a Prodigyre, elhajlott súlyzók, összetört tricepsz-manipulátorok szegélyezték az utunk a dühöngőbe, mert akármilyen visszafogottan is nyomtuk végig ezt a Szigetet, az utolsó pillanatnak meg kellett adni a módját.Az is…..
peta 2006.08.16 12:23:56
Szubjektív értékelés egy régi rajongótól (aki még emlékszik, a Prodigy aranykora nem az Out of Space vagy Fire-el kezdődött, hanem az Android, Everybody in the Place és hasonló csemegékkel):
1. A kihangosítás (nem először) gyenge volt. Több helyről próbáltuk megtalálni az ideális helyet, de vagy tömegnyomor középen, vagy hátul a tompa dübörgés. Gyenge.
2. Publikum, hangulat: összegyűlt a világ apraja-nagyja, ami persze tök jó ha régi ismerősöket keresel és nem a zenei élmény miatt jössz, de a legtöbb csak azért volt ott hogy a haverok/barátnők előtt elmondhassa hogy ezt is látta, kipipálva. Eredmény: sűrű csápolás és retró-diszkós ugrándozás a 3-4 ismert számra, a többinél diszkós ritmuson kívüli rángatózás. Feeling nuku, inkább a tömeg megnyugtató "ereje", mint egy átlagos szombat este egy pesti diszkóban, see and be seen. Meg sem közelítette az amúgy szintén mainstream első Faithless fellépést.
3. The Prodigy: a rajongó szemszögéből, nagy csalódás. Az eredetiség hiányzott, ledarált hamburger stílusban beadagolták a kötelező slágereket, semmi újítás, szemben egy Orb, Faithless, Underworld odaadásával vagy változatosságával. A publikumhoz időnként valami idétlen beszólás, a régi énjük teljesen leamortizálva, vagy egyszerűen csak pénzt jöttek ide lapátolni. Nem is szeretnék belemenni abba hogy mi volt ebből "élő", de a fiúk nem adtak semmit ajándékba tegnap este, ez nem koncert volt hanem diszkó-est.

Mindemellett persze annak aki látni akarta őket és hallgatni egy kis nosztalgiazenét, egy "jó buli" volt. :)