Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mileszvelunk

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt Pál tartja a szavát. Kitart pénteki álláspontja mellett: továbbra sincs szándéka lemondani, hiszen lelkiismerete tiszta. Ennek szellemében, tegnap reggel újabb „sarkantyút adott” saját álláspontja hangoztatásának – ezúttal a Magyar…..
Győztünk! - sálálá - csicseregte ez a mi Kusza Szemünk - a kormány zsenialitását elismerték, a kettős mérce már csak egy sosevolt emlék valahol az eufória lágyan lengedező rózsaszín ködén túl, a nemzeti érdekünknek pont megfelelő döntés született, úgyhogy valóságos…..
Mileszvelunk 2012.03.14 12:55:35
Kép:csepelinfo.huA kormány leszállítja a tankötelezettség korhatárát 16 évre. Titkos hatástanulmányuk szerint ez kallódó szakképzetlen fiatalok tízezreinek megjelenésével és több ezer pedagógus elbocsátásával fog járni!Találós kérdés: melyik kormány tesz olyan lépést,…..
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
Hamarosan ismét megnézhetjük az országgyűlési képviselők aktuális vagyonnyilatkozatát, ami ugye abszolút vicckategória, azt hazudnak írnak bele, amit csak szeretnének, retorzió nincs. Gondoljunk csak Simor esetére, Veres 1984-es utánfutójára, Hagyó Trabantjára, Gyenesei…..
Ha kiderül, hogy Schmitt Pál doktorátusa érvénytelen, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket. Érvénytelen lehet az Alaptörvény, a NENYI és az újévi beszédek. Kezdhetjük elölről. Dr. Trajmcsik Frigyes alkotmányjogász tollából érdekes elemzés jelent meg…..
Deutsch Tamás Twitteren követett el helyesírási hibákat, hogy kifejezze szolidaritását Schmitt Pállal, mivel maga sem könnyen államvizsgázott le.Orbán Viktor pedig kijelentette, hogy Simor András is jogosítvány nélkül vezeti a jegybankot, mégsincs belőle botrány.A Nők Lapja…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Mileszvelunk 2012.01.10 07:07:43
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Mileszvelunk 2012.01.03 14:47:33
Tisztelt Mt olvasók!   Sürgős segítségre volna szükségem. Egy maszek kisboltban vagyok eladó majdnem három hónapja. Nem ez álmaim munkahelye, de mivel elmúltam már 50, nem ugrálhatok kedvemre. Két műszakban dolgozom, reggel 6-tól 2-ig, illetve 2-től este 10 óráig. Hamar…..
Az év első pártpolitikai híre szerint Szájer József lemondott minden pártfunkciójáról, mondjuk úgy, hogy a "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani alapon". Korábban a feleségét az Országos Bírói Hivatal elnökének választották. Ez egy tisztességes lépés…..
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..
Mileszvelunk 2011.11.30 11:29:23
@VUVUZELLANÉNI: nem fogsz rohogni amikor a gyereked kirohogi a tanart es koki/sallertol rogyadozva sir neked, hogy bantja a tanar
Ez az a kivétel, amikor a blogom saját címével nem értek egyet. Pedig a ma még magyar miniszterelnök újabb erőlködése alapján nehéz másra gondolni: Orbán Viktor szerint az apja bűnöket követett el a hazája ellen. Orbán Győző ugyanis párttag volt, tán még párttitkár is -…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia…..
Eltemették a diákok a felsőoktatást a HÖOK tüntetésén. A szervezők szerint tízezren vettek részt azon a tüntetésen, melyen a készülő Nemzeti Felsőoktatási törvény ellen tiltakoztak a hallgatók. Az ország minden pontjáról érkeztek diákok a megmozdulásra. A résztvevők…..
Abban a pillanatban öregedtem meg végérvényesen és visszavonhatatlanul, amelyikben már sehogyan sem tudtam megkerülni annak a beismerését, hogy bizony, irigylem a fiatalokat. Nem jön ez ennyire hirtelenül, csak ugye addig a bizonyos pillanatig még tud az ember hárítani: ugyan, miért…..
Dotkom A Nokia utolsó esélye 2011.02.05 07:30:00
Érdekes dolgok zajlanak mostanság a Nokiánál. A finn cég látszólag mindent elrontott az elmúlt években, amit csak el lehetett: az okostelefon-szegmensben szinte labdába sem rúg; az amerikai piacról lecsúszott; az operációsrendszerek terén teljes a zűrzavar; a profitabilitása…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..