Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bebet

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MoMA-nak van saját gyűjteménye a '80-as évek album borítóiból. Számunkra már ez is hihetetlennek tűnik. Az meg pláne, hogy a múzeum szakkurátora anno járt Budapesten és hallotta a -saját meghatározása szerint katasztrófazenét játszó- Bizottságot élőben. Ezek szerint maradandó élményt nyújtottak,…..
Október végén zárult a nagysikerű Capa in Color kiállítás, és most ismét megnyílt egy, ahol az 1939 óta elveszettnek hitt mexikói bőröndből előkerült közel 4500 negatív által ismerkedhetünk meg a három haditudósító- Capa, szerelme Taro és barátja Chim- képeivel a Centrális Galériában 2016 február…..
Izgalmasan indul az év a filmkedvelőknek, Badits Marcell plakát gyűjteményének egy részét nézhetjük meg 2016 január 22- február 22 között az Óbudai Platán Könyvtárban.  A koncepció lényege, hogy kizárólag magyar grafikusok munkáit mutassák be a plakátokon keresztül , az…..
marsbéli krónikák 2013.11.29 21:10:53
Van még pár évünk az iskolakezdésig, de én már növekvő borzalommal figyelem a honi oktatásban zajló eseményeket. Heti négyszer nulladik óra gimiben? Elsősöknek minden nap öt óra? De minek? Mert olyan borzasztó sok fontos megtanítani való van, amit semmiképpen sem lehetett…..
a2a_linkname="elmentekotthonrol.blog.hu";a2a_linkurl="http://elmentekotthonrol.blog.hu/2010/04/26/10_days_to_go#comments";   Az érkezés Nairobiba meglepően simán ment, három ülésen elfekve végigaludtam a repülőutat, és percek alatt megkaptam a vízumomat is a leszállás után. A…..