Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gugsz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..
A jelek szernit már nem kötelező céges egyenruhában feszíteni egész nap a biztonsági őröknek az Aldiban, úgyhogy mindenki abban dolgozik, amit reggel találomra kivesz a szekrényből. Például árpádsávos kapucniban: A mai napon az Aldiban vásároltam, és fizetéskor vettem…..
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Két forrásunk is jelezte tegnap, hogy a ma adásba kerülő Fábry-show legutóbbi felvétele sem úgy sikerült, ahogy Sándorunk elképzelte, ma pedig a Bors is megírta, hogy megint szétesett a kertévéről a köztévére visszaköltöző showman. Információink szerint Fábry csak egy…..
Gugsz 2012.03.01 17:03:34
@Tusán:

Kevered a botrányt (ami a bulvár kedvenc posványa) a fikázással és a lejáratással. Ez két különböző kategória. Az ilyen retekklub félék alig várják, hogy botrány legyen mert arra szívesen recskázik a való világon felnövő nemzedék. De az, hogy valakit szándékosan lejáratnak, az már szánalmas. És csak azért mert a most éppen a vaskezű rendszer által elnyomott szegény szerencsétlen média ott támadja a Fideszt ahol tudja. Innen is látszik, hogy mennyire meg vannak regulázva...
Gugsz 2012.03.01 13:08:39
@Tyrion25:

A nézettségi adatok már a retken is eléggé a béka popija alatt voltak, úgyhogy ebből messzemenő következtetést nemigen lehet levonni. Sőt maga a rtl állította le anno azzal, hogy átalakítják és új formában tűzik műsorra... Csak azt már Fábry nem várta meg.
Gugsz 2012.03.01 13:09:34
@MissX:

Ebbe viszont lehet igazság, de semmi köze a folyamatosan megjelenő fikázó/lejárató cikkekhez...
A Bors úgy tudja, szinte biztosra vehető, hogy jövőre megszűnik a Heti hetes az RTL Klubon. A napilap információi szerint a csatornát is elérő válság és a csökkenő nézettségi adatok alapot adhatnak arra a döntésre, hogy megszüntessék a "humor nagyágyúinak"…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Nem először fordul elő a világtörténelemben, hogy egy étteremben, pizzériában véletlen elszámolásokkal próbálják lehúzni a vendéget, főleg, ha alkoholról van szó. Laura mégis döbbenten tapasztalta, hogy még kedvenc helyén is előfordulhat ilyen malőr.Szomorúsággal tölt…..
Dinijooék egy ideje már nem élnek itthon, ezért úgy döntöttek, itteni bankjukkal is ideje megszakítani a kapcsolatot. Az Erste azonban nem örül a szakításnak, és nem hogy a számlát nem szünteti meg az ügyfél kérésére, még új kártyát is készíttet. Egy éve úgy…..
A művész, aki a kerékpározás által ihletve korábban a FUCK-bike című projektjével mutatkozott be a texasi közönségnek, tovább kísérletezett a közúti közlekedésre korlátozottan alkalmas, de szoborként is értelmezhető biciklik világában. Jimmy Kuehnle Austinban mutatta be a…..
Közel a vég! Gábor leveléből kiderül, hogy a biztosítók már olyan extrém lehetőségektől sem rettennek vissza, ha nemfizetésről van szó, minthogy kijelentsék, az álló gépjármű valójában nem automobil, hanem "nem fokozott veszélyforrású tárgy". Parkolóban…..
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
 "Bedobnám a köztudatba, most találtam. Jó volt nézegetni, vannak benne érdekességek." - írta Retekblog a link mellé, s ennél többet én sem tennék hozzá. Legfeljebb annyit, hogy kösz!..
Gugsz 2010.11.10 16:34:49
@Johny the mocsok: "Bárcsak újra átélhetné azt az ország, amit akkor! "

Melyiket? A trianon sokkra gondolsz, vagy a gazdasági világválságra amely egy tönkre tett országot ért el akkor? A másodikat mondjuk most is átélheted. Gondolom jó érzés.

De tényleg sokkal szebb volt Bp. amíg 44-ben szét nem rombolták. És a videó ezt nagyon jól vissza adja. És a zene (Kárpátia) is nagyon jó választás.
Jelentős kedvezményekkel utazgatni és ezért még pénzt is kapni – ezzel csábít a TVI. Kár, hogy az utazásokról szinte egy szó sem esik, nem úgy a jutalékokról.A TVI Expressz rendszerében 250 dollár a beugró, ami az egyéb költséggel együtt 55-60 ezer forintot jelent. Ezért…..