Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akidobott

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
akidobott 2010.05.10 12:23:43
@További magyar hang: Borsznob vagyok, az igaz. Viszont nem "szóltak, hogy menjek ki", hanem balhét keresve, felszólítás nélkül kibasztak. Remélem, így érthető. Megértem, hogy jóleső érzés lehet az erősek oldalára állni, de nem szorulnak rá, hogy védelmezd őket. Ezek az állatok sajnos ott vannak minden nagyobb rendezvényen, minden szórakozóhelyen, évente rengeteg súlyos sérülést okozva ártatlanoknak (én legalábbis azt gondolom, hogy senki nem "érdemli meg", hogy összeverjék). Az esetek többsége ki sem derül, mert a sértett fél feljelentést tenni. Illetve ha kiderül, akkor is ritkán van következménye. Nekem szerencsém volt - köszönhetően elsősorban azoknak a biztonságiaknak, akik szintén jelen voltak és leállították a három megvadult barmot. Mert igen, természetesen vannak köztük a szakmájukat profin végzők is, és remélem, egyre többen lesznek.
És még egy megjegyzés: a rendőr, akit felhívtam, a legjobbat tehette: megnyugtatott, elmagyarázta a lehetőségeket, és rám bízta a döntést. Ő tette a legtöbbet a helyzet megoldásáért. Na, ennyi, túléltük ezt is.