Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasfeszeknapkozi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Érdeklődők, Anyukák, Apukák!Sajnos a Sasfészekben adódott technikai problémák miatt nem tudjuk elindítani tervezett napközis csoportjainkat, így a Sasfészek a nyárra bezárta kapuit.Elnézést kérünk azoktól, akik már velünk tervezték a gyermek(ek) nyári programját,…..
Kedves Anyukák, Apukák, Lányok, Fiúk!Idén nyáron elindítjuk a Sasfészek napközis tábort 6 és 15 év közötti gyermekek részére. ...és íme előzetesen a részletek:Időtartam: 2010. június 21-től augusztus 27-ig (10 hét)Turnusok: hétfőtől péntekig 7:30-17:00Étkezés: meleg…..
Ha még nem jártál a Sasfészekben, gyere el hozzánk, hozd el a gyerekeket, és nézzetek körül. Felmérhetitek a terepet, hogy hol is kap helyet a nyári napközis tábor, vagy akár megkukkanthattok egy ovis vagy gyerek Taekwon-do edzést is.Ovis edzések minden hétfőn és szerdán…..
Eleven gyerkőcök, kifogyhatatlan energia, jókedv, móka, mindez a sport köntösébe bújtatva. Alábbi képek betekintést nyújtanak a Sasfészekben év közben zajló ovis Taekwon-do edzések vidám perceibe. A napközis gyerekeknek is hasonló edzéseket tervezünk, hogy a sok-sok játék és…..
Ne unatkozzon a gyerkőc idén nyáron!Ha szeretnéd, hogy gyermeked ne unatkozzon idény nyáron, hozd el a Sasok Sportcentrumba, ahol jó társaságban, peadagógus felügyelete mellett, sporttal és mindenféle jó programmal füszerezve töltheti a hétköznapokat.Részletek hamarosan... ..