Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsobig

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév leállásával a budapesti utazóközönség régi - új egyenruhába öltözött légikisasszonyok mosolyában fürödhet vagy rendelhet majd tőlük ételt - italt, ahogy a pénztárcája engedi...
zsobig 2012.02.06 02:04:41
@Rigoletta: Széltében vagy 160-as? Mert akkor megértem, hogy nem férsz el azokon az üléseken... Én szintén 160cm magas vagyok, és tökéletesen kényelmesen elférek a 'Barbi' gépek ülésein.
És igen, mielőtt kezdődik a szokásos szövegelés: Malév és Wizz géppel is utaztam már, szóval tudom, hogy miről beszélek. A két gépen nem vettem észre túl nagy különbséget az ülések között.
Rohadtul sajnálom a Malévot, iszonyatosan fáj, hogy ez lett a vége, de ez már sajnos régóta várható volt. Magyarországon előbb vagy utóbb mindennek hasonlóan lesz vége. Gusztustalan hogy mi folyik minden szinten az országban... és a kedves lakosok, a fenti kommentekben is fel-feltűnő magatartással/hozzáállással csak még lejjebb taszítják az országot. Mutogatni a fapadosokra, szidni őket? Miért is? Mert az országunk "nagyjai" elbasztak még valamit? Ugyan kérem, nézzen már mindenki magába, vagy körül maga körül!
Kontár Milka muskátli 2010.06.06 08:22:00
Nincs egy hónapja, hogy a lila logós csoki éneklős szívküldi oldaláról írt társbloggerem, s most ismét felhívták magukra a figyelmet, ezúttal egy plakáttal. Tegnap vettem észre egy óriásplakáton a szokásos alpesi idillt, és ahogy közelebb értem, feltűnt, hogy nagyon élethű…..
Azt hiszem én is tudom öregbíteni a Bajcsy Kórház hírnevét. Tavaly nyáron, éjjel 3 óra körül arra ébredtem, hogy iszonyatosan viszketek, és mikor belenéztem a tükörbe vizes hólyagok tömkelegét láttam magamon. Az egész testemet-talpamtól,a fejem búbjáig – beborította.…..
zsobig 2010.06.24 21:46:18
Sziasztok!

Mielőtt teljesen hihetetlennek tituláljátok a postot, mondván, hogy az ellátást igénylő beteget biztosan nem küldik el az ügyeletről, hát elmondanék egy történetet, ami az én kis családommal esett meg.
Cirka 3 évvel ez előtt volt, hogy édesapám egy vasárnapi nap egész nap nagymamáméknál fúrt-faragott, faburkolatot rakott fel a falra (asszem azt így hívják). Lényeg a lényeg, dolgozott fűrésszel és sniccerrel is - utóbbi okozta később a gondot, mert az egyik igazítás során megszaladt a fában a kés és apum másik kezét (amivel ugye a burkolatot tartotta) eltalálta a kés éle, mégpedig úgy, hogy a hüvelykujjának a tetejét gyakorlatilag teljesen lemetszette, csak egy igen kis húscafat tartotta az ujjbegyet (bocs a részletes leírásért, de így talán érzékelhető az ijedtség később). Nagymamám persze rögtön üvölt, hogy szaladjunk, nézzük meg mi van, megnéztük, majd anyummal gyorsan - ahogy laikusként tudtuk - elláttuk, betekergettük az ujját gézbe.
Mivel láttuk, hogy ezt azért nem lehet ennyivel lerendezni, autóba ültünk és elindultunk az illetékes kórház ügyeletére, a dél-pesti kórházba.
Odaértünk, apum ujján a kötés már teljesen átázva, első szembejövő nővérkét kértük, hogy segítsen, mondja meg, hol tudják apum ellátni. Ő készséges volt, mondta, merre találjuk a sebészetet. No ott a doki már kevésbé volt jófej. Mondta, hogy ő még csak kezdő, nemrég dolgozik itt, és fú, ettől rosszul van, ilyet még ő sem látott (WTF?), menjünk be a városba az xy kórházba (nem tudom már végül hol voltunk, mert többet is felsorolt a fickó), majd ott ellátják apum, mert neki ehhez nincs gyomra.
Úgyhogy végül ismét felkerekedtünk, elmentünk a másik kórházba, ahol ahogy kell el is látták apum ujját, szépen összevarrták és bekötözték.
No most kérdem én, hogy ez hogy történhetett meg, akármilyen kezdő is volt a doki?
Ekkor nagyon kiábrándultam a sürgősségiből meg az ügyeletes dokikból, és ez a véleményem sajnos azóta sem változott.
Sziasztok!   2009. október óta keresek munkát. Folyamatos kereséssel. 2010. januárjáig 223 db elküldött pályázat!!!…nem sarkítom ki a számot…minden jelentkezést dokumentálok. Rengeteg helyre hívnak, csak a kedves bájos csevegés, beszélgetés, tesztírások után…..
zsobig 2010.06.03 20:23:16
@vrv: "KERESTÜNK egy ismerösöm éttermébe szakácsot"... no innentől kezdve ne röhögd ki nekem azokat az embereket, akiknek nincs munkájuk. A kerestünk az számomra azt jelenti, hogy valamiféleképpen te is benne vagy a bizniszben, tehát hihetetlenül képmutató dolog részedről azt írni, hogy a munkahely nem egyenlő az állással, illetve hogy tavaly te is voltál szar helyzetben. Kíváncsi lennék arra a fene nagy állásra, ahol olyan hihetetlenül jó lenni és jól is keresel. Érdekes módon véletlenül sem említetted még csak a szektort sem... kisnyugdíjasok kizsegerelése mindenféle szarsággal? No, csak azt nézem ki belőled, pajtás.
zsobig 2010.06.03 20:36:36
@vrv: Na, ennyit erről. Jelenleg nem itthon dolgozol, innentől kezdve rohadtul nem helyénvaló ide irogatnod, ahol az itthoni munkaerő-helyzetről van szó. Ha nem ismered a JELENLEGI helyzetet, akkor mire fel ez a rohadt nagy pattogás?
Innentől kezdve tényleg piszkosul nem érdekes a szektor, ahol dolgozol, lévén, hogy köze nincs a hazai helyzethez vagy munkaerőpiachoz.
Képmutatás rulz.
zsobig 2010.06.03 20:38:02
@ne most: Gondolom azt jelenti, hogy a tulajnak néha azért be kell mennie, és ránézni a biznisze állapotára... pedig ott az a balfék szakács, aki megtehetné ezt is helyette. De nem. Az egésznapos robot után nem képes még ezt is megtenni. Pfújjj
A tegnap esti Széfes malőr után az RTL Klub jelezte, hogy ők utánanéztek a dolgoknak, és az internetes források jelentős része az ő verziójukat igazolja, azaz van olyan honlap a neten, ahol azt írják, hogy a Római Birodalomban Nagy Konstantin császár tette államvallássá a…..
zsobig 2009.11.26 15:18:33
@Paladin73: Túlérzékeny, az enyém? :)
Nem bírod a kritikát? :) Ne olvasd a kommentem, ha nem tetszik, ennyi.
zsobig 2009.11.26 15:20:35
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Hahó, tényleg nem értitek, miről írtam?
Nem a postról/blogról, hanem az egyik kommentjéről.
@sixx: Húha, nagy, fontos különbség... kár, hogy az RSS-etek ez esetben nem működik megfelelően.
zsobig 2009.11.26 16:05:45
@Gabbesz: Ámen.
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
zsobig 2009.11.26 13:32:21
@titok84: Mindegy, kell a hype a műsornak, no meg valamiről muszáj írni, hogy meglegyen a napi/heti limit :/...
zsobig 2009.11.26 13:54:12
@pesharpe: Én ezt értem, de ha jól emlékszem, régen egy hasonló műsorban (nem tudom már mi volt az), amikor hasonló bakiért esett ki a játékos, akkor mikor kiderült a baki, akkor kompenzálták a játékost, és elismerték a hibát... ha jól vettem ki a postból, akkor itt is elismerték (igaz, csak részben), de arra is hivatkoztak, hogy az internetes források akkor szintén hibásak... Igazuk van amúgy, mert elég sok forrás hibásan jelöl dolgokat, ilyenkor viszont elő kellene venni egy jó régi lexikont, és abban is végignyálazni az ide való részeket.
Szóval félreértés ne essék, nem védeni akarom a játék szerkesztőit/kérdés íróit, azonban hibák mindig voltak és lesznek is, nem kellene miattuk ekkora hírverést csinálni.@sixx:
zsobig 2009.11.26 13:56:11
@sixx: Én már így is mulatok :D
Nézz mélyen a lelkiismeretedbe, mert az ilyesmiről elvileg csak te tudhatsz...
Subba Vatera Vera utolsó akciója 2009.11.26 10:15:00
        via..
zsobig 2009.11.26 12:51:26
@-putyin-:
Én meg annak örülnék, hogyha az ilyen marhák, mint te a hülye kommentjeidet tolnád fel =)
Nem kell tévét nézni, oszt' kész... Más munkáját fikázni könnyű... nem vagyok Vaterás, de ennek a reklámsorozatnak (akármennyire bugyuta is idegesítő is) az volt a célja, hogy felkeltse az emberek figyelmét és beszéljenek róla... ez pl neked is köszönhetően összejött... innentől kezdve asszem nincs miről beszélnünk... inkább gondolkodj máskor kommentelés előtt, vagy tartsd magadban a sok szarságot.
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..
zsobig 2009.11.02 16:59:13
@renato999: Hát, ha te a mesterlövészen voltál fennakadva, akkor lökött vagy ;) :).
Én fent álltam a színpadon, és majd' összeestem a röhögéstől és az értetlenségtől, mikor az egyik "versenytársam" elmondta, hogy ő XBoX-on tolja a WoW-ot. A másik pedig azt hangoztatta, hogy végre sikerült egy olyan XBoX-ot vennie, melynek működik az alaplapja... utóbbi lett a királynő, bár azt hiszem, hogy hozzáértéséről sem ekkor, sem pedig a kvíznél (5 kérdésből 2-t tudott, azt is személy szerint én súgtam neki, hogy ne égjen szénné) nem tett tanúbizonyságot.
Rutinos kommentelők úgyis felismerik majd: egyetem, kollégium, pénzt, gyógyszereket lenyúló hapsi.  A kép innen Sziasztok! Nemrég írtam posztok, gondoltam megosztom veletek a másik rázós ügyemet is. Rutinos kommentelők úgyis felismernek majd. Íme egy…..
zsobig 2009.02.27 18:39:46
@elinor: Ezzel tökre egyetértek... azonban látod, mi a haszna a szexuális felvilágosításnak is... pl. 13 évesen már potyogtatja a lányka a gyerekeket, no, akkor mi haszna a 7.-ben vagy 8.-ban esedékes órának? Semmi. Úgyis csak vihognak, meg pironkodnak mind a fiúk, mind pedig a lányok aztán meg mégis megteszik, csakhogy "felnőttek" legyenek.
zsobig 2009.02.27 18:42:10
@muha ON Friday mode: Ok, értem én, viszont én tényleg csak röhögök ezeken az embereken. És most persze lehet azt hinni, hogy csak irigykedek, azonban az ő helyükben én bizony nem lennék büszke arra, hogy mindent kilóra tudok megvenni. Ők mégis ezt teszik és ez már irritál.
zsobig 2009.02.27 18:53:26
@phaszfej: Ok, jogos, akkor félreértettem. Mea culpa :)
Mese a mindenhez értő lányról és a semmirekellő pasiról. Mondanom sem kell, internetes ismerkedés, és 100km különbség. A kép innen Sziasztok! Mivel mindennapi olvasója vagyok a blognak, elérkezettnek éreztem, hogy én is megosszam egy kis storym, igazából elég friss az…..
zsobig 2009.02.27 12:59:21
@phaszfej: Hát pajtás, akkor meg is érdemled.
A három számjegyű nőt meg mesélheted... nincs az az épeszű ember, aki ezt beveszi.
Ha pedig az összehazudott nőidnek a fele is igaz lenne, én már nem dicsekednék vele.
zsobig 2009.02.27 13:02:03
@phaszfej: No meg a világ összes emberét ezek szerint :)
zsobig 2009.02.27 13:05:33
@majompásztor: Ehhh, ehhez azért lenne egy-két szavam.
Vagy a jelenlévők mindig kivételek? :)
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
Lassan már elmondhatjuk, hogy nincs hét Richelieu posztja nélkül. Eddig több mókás, vicces történetet olvashattunk tőle. Na ez most nem olyan lesz. Olyan történt tegnap velem, ami még engem is meglepett, korom ellenére. Gyalogos és autó is van benne, tehát igen aktuiális, és a…..
comment:com Zuhan a Tv2 2008.10.22 16:19:00
A Tv2 a Celeb vagyok, ments ki innen indulása előtt még hitt abban, hogy most aztán megcsinálják. Hogy most már aztán tényleg sikerül. Hogy jók vagyunk, baszod. Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója a hozzánk került körlevélben köszönte meg október elején a csatorna…..
Ha béna vagy és akarsz saját tetoválást, vagy csak fel akarsz vágni, akkor itt egy kösd össze tetoválás, akár behúzod, akár nem, biztos sikere lesz. Popurl ..
 A mai vasúti baleset után újra felmerült bennem a kérdés, amin már sokszor morfondíroztam: mikor kell lemondania egy tárcavezetőnek és mikor nem? (A másik dilemmám, hogy egy miniszter vagy miniszterelnök a helyszínre siessen-e ilyenkor, vagy tartsa távol magát a mentési…..
Az Almássy teret azóta lebontják, hol lehet ezentúl majd egy jó ízűt üvöltözve szakítani? Jó, hogy vége a nyolcvanas éveknek, és nem jön újra el.  Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek egy rövid kapcsolat gyors szakítását, ahol a pasit legkevésbé sem…..
zsobig 2008.10.02 19:43:04
Ebben a posztban kommentelhettek gitárbeszerzési ügyekről/bajokról, kiragasztom majd az oldalhasábba, hogy szem előtt maradjon akkor is, ha neadjisten rengeteg új poszt születne, és ez lecsúszna...
Szegény srácot nagyon sajnálom, mert vészkiáltását a szakítósközösség fogja megoldani. Itt ugyanis tanácsot kérnek, bár olyan fura stílusban, hogy benne van a levélben, hogy kamu, de ezt töntsétek el ti. A levéírónak nagyon köszönjük, hogy írt, de legszívesebben azt…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
Ismét nyaralás, de ezúttal csak a magyar óceánig megyünk. Gábor egy balatoni kemping a balatonszepezdi Venus kemping mosdójának falán bukkant erre a kedves szösszenetre, ami a fordítóprogramok erejével emeli magasabb szintre a backdoor kommunikációt. Aki nem érti a speciális…..
Jobb az ilyeneken egyben túllenni, úgyhogy most ömlesztve lesz itt hülye hirdetés, hülye címke, hülye blokk és hülye fordítás. Bemelegítésnek egy vízszintes fotó, mert az jobban néz ki, mint a függőlegesek: No comment, ezek szerint a CBA-ban nem leárazás, hanem felárazás…..