Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morgan Trissell

9 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog.hu segítség Desk Diary 2008.12.03 16:54:00
Ezt a sablont nem tudod egyszerűen módosítani (a színeket természetesen lehet, de a grafikus elemeket nem érdemes). itt is igaz, hogy a módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A jobb felső sarok…..
221b Baker Street Szennyháromság 2014.04.30 20:45:06
Ez egy naaagyon megkésett poszt - ezt a ficet karácsonyi ajándék gyanánt írtam kedves blogger kollaboránsaimnak. Azt hiszem, eltelt annyi idő azóta, hogy az ajándékozás etikettjét ne sértsem azzal, hogy közzéteszem itt. Jó olvasást! Elöljáróban még valami: sosem gondoltam…..
221b Baker Street Incognitus Rex 2013.10.01 13:35:19
A következő fic egy iskolai feladatra készült, ahol is egy mesét kellett átírni tetszőleges módon. A mesét nem közlöm spoiler okokból, de ha valakit érdekel, dobjon egy kommentet és kiteszem a linket! :) Triggerek: Némi erőszak és lőfegyverhasználat, de nem több, mint egy…..
Nagyon-nagyon nyúlfarknyi kis bevezető rész, mondjuk úgy, pilot... Ha tetszik, megkapjátok majd a többit is, remélhetőleg :) Egyelőre semmilyen figyelmeztetés nem szükséges, minden korosztály számára ajánlott. Az egész három aprócska, egymáshoz fűzött fémgömbbel…..
Triggerek: minimális erőszak, semmi komoly. MorMornak mondhatom, mert az ő kapcsolatukról szól, akkor slash, ha van benned két feles, fejreállsz és kancsítasz. Jim Moriarty elég korán felállította az együttműködésük szabályait, gyakorlatilag rögtön az elején, amint…..
Britophilia English Tea 2012.10.10 17:13:00
A blog első posztjaként járjuk is körbe az egyik legismertebb sztereotípiát - a britek rejtélyes teázási szokásait! Ezt a témát – már csak mérete okán is – több fejezetre osztom, kezdésként a teázás gyakorlatával foglalkozunk. Másképpen szólva: hogyan készítsünk angol…..
Britophilia How do you do? 2012.10.10 17:10:44
Üdv a blogon! ...vajon hogy találtál egyáltalán ide? Mindegy, az most nem számít. Elöljáróban tisztáznám, hogy miről is szól - fog majd, reményeim szerint, szólni - ez a blog. Lesz itt, kérem: brit kultúra brit gasztronómia brit társadalom brit humor brit divat brit…..
Gyerekszoba Én kicsi sárkányom 2011.11.28 08:17:00
A kislányoknál az Én kicsi pónim nyomán el szokott hangzani az "anyuuuu, pónit akarooook", ez persze helyettesíthető bármilyen állattal, amibe épp az aktuális mese során beleesnek a kölkincék. A póni felénk felkerül minden létező karácsonyi listára, már amióta…..
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..
Ingergazdag, változatos kerékpárutat fejlesztett Nyíregyháza önkormányzata, ami komolyabb balesetek esetén akár turisztikai látványosságnak sem lesz utolsó:Becsülendő dolog, hogy kerékpárutat terveztek Nyíregyháza egy forgalmas részére, méghozzá oly módon, hogy a lehető…..
Construction everybody come on 2011.01.11 12:58:00
A másodpercek úgy csepegnek le, mint valami unott, sűrű folyadék.Akár hallhatnám is, ahogyan földet érnek, de elnyomja őket a kábelek és áramkörök közül előtörő folyamatos zúgás. Az anyakirálynő fenyegetően trónol a hűtőblokk alatt. Múltfecnik bámulnak rám az…..
Construction 365 2010.07.30 08:36:37
365 nap. Ma már 366.Azt sajnos nem mondhatom, hogy 366 éjjel alhattam e mellett a precízen tervezett, jobbára selyemből, smaragdból, nemesacélból és emberi izmokból álló gépezet mellett, mert nem volt ennyi. De azért elég sokszor hallottam a csendben a fogaskerekek halk, folyamatos…..
Mindazoknak, akik szívesen adnák szakértő kezekbe az írásaikat, és nem mellesleg nem rettennek vissza attól sem, ha valaki nem csak dícsér, hanem a negatívumokat is kiemeli a művveikből, azoknak csak ajánlani tudom a karcolat.hu-t, aminek a képe is díszíti ezt a bejegyzést.Viszont…..
"A három gyanúsított mindegyike gyógyszertárban próbált meg hidrogén-peroxidhoz jutni múlt télen. A nyomozóknak azonban sikerült elérniük, hogy a vegyi anyag helyett egy teljesen ártalmatlan folyadékot szállítsanak házhoz, majd folytatták megfigyelésüket" - írja a…..
Médiaihlet Ihlet szerzés 2010.07.14 22:44:00
"Általános tapasztalat szerint a legjobb ihletadó a szerelem és a szenvedés (és még inkább a kettő egyszerre). Ha azonban se nem szenvedünk, se nem vagyunk szerelmesek, vagy igen, de mégsincs ihletünk, jó módszer az ihletszerzésre más költők verseinek olvasása" - írja a…..
"Villámcsapás ért két embert vasárnap délelőtt a Nyíregyházi Állatparkban; egy fiatal fiút a helyszínen újra kellett éleszteni, édesapját könnyebb sérülésekkel szállították kórházba" - közölte Gajdos László, a park igazgatója. Tovább!A cikk tragikus, és a…..
Az, hogy ez egy blog, együtt jár olyan kellemetlenségekkel, mint az időnkénti leállás. Nem szeretném azonban tétlenül eltölteni ezt az időszakot sem, amíg a fejemben érnek csak a sorok és megjegyzések, így nagy linkcserét ajánlanék fel minden kedves lájkolómnak, olvasómnak és…..
a semmi ága örökezüst 2010.07.14 01:12:00
Az Erőd személyes aktái - FRISSÜLT Damien Hellenberg feljegyzései alapján, a szerző megfogalmazásában Név: Martin Jonathan Hawk Szülők: Joanne és Nathaniel HawkTestvérek: Megan Hawk Életrajz, személyiség és kapcsolatok Szülei házasságának első, rózsaszín ködösen boldog…..
"A férfi - miután baltával lemészárolta feleségét és gyermekeit, a gyanú szerint felvágta az ereit, többször mellbe szúrta magát, majd amikor így sem sikerült véget vetnie életének, elvágta a torkát egy láncfűrésszel - írja a bulvar.hirfal.hu, a NOL cikkére hivatkozva.…..
Morgan Trissell 2010.06.29 22:20:56
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Morgan Trissell 2010.06.29 01:38:38
@Sziniable: én is erre lennék kíváncsi, tuti hogy ismerem, de ha megölnek se tudom megmondani... segítsééééég!
Még kósza gondolat sem voltam, amikor az első Star Wars filmet bemutatták, de világra rácsodálkozó gyermeki szemeimmel már a 80-as évek elején, 4-5 évesen megigézve néztem a kalózvideót és hallgattam a sokak számára ismerős érzelemmentes hangalámondást. Azóta is rajongója…..
-Mekkora már! Kábító... -Nem foglalkozom fűvel, kopjanak le! -Azaz, meg a cella kulcsa! A Kránitzcal sose volt az igazi, Bujtor viszont mindenek fölött, Isten nyugosztalja. Meg az Újréti. Aki barátot talál, kincset talál! Chi trova un amico, trova un tesoro. Mi ez, hagymás…..
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..