Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geusz

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Subba Save the pandas 2013.03.15 18:11:02
geusz 2013.03.16 04:43:00
Subba Breaking!!! 2012.09.21 14:32:59
Na, ezt is megértük!..
geusz 2012.09.23 09:54:05
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Bár lelkes szerkesztő gárdánk Budapesten túl is butikszemmel jár s kel, római vakációja során olyat látott, ami még akkor is kiverte a két-két lecsukódó szép szemét, amikor történetesen hulla fáradtan vonszolta magát félálomban, negyvenfokos tikkasztó hőségben a nap…..
geusz 2012.08.25 08:45:37
@reccs: Ott a pont, teljesen igazad van! Másrészt bármelyik balatoni településen min. 10 gagyibb "kirakatot" lehetett volna fotózni... Ezért kár volt Rómába utazni...
Nemcsak a kerékpárosok, az autósok biztonságát is veszélyezteti a főváros XIV. kerületében egy ismeretlen, aki azzal szórakozik, hogy összezavarja az útjelzéseket. A kerékpárutakat is érintős esetekre egy felháborodott biciklis, magpet hívta fel a figyelmet. "Egy igazi…..
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
geusz 2012.05.15 13:45:55
@Perillustris: Azért én (és szerintem a társadalom nagy része is) icipicit másképpen ítéli meg, ha figyelmetlenségből, gondatlanságból elüt egy gyalogost, meg azt, ha valakit szándékosan szíven szúrnak...

Ezért is van az, hogy a közlekedési balesetek nem kapnak olyan nyilvánosságot, nem kerül a lapok címoldalára, míg egy gyilkosság általában igen, főleg, ha olyan körülmények között történik meg, mint a veszprémi eset, ahol csak a szerencsén és a gyors segítségen múlt, hogy nem maradt még a helyszínen 2-3 halott... Jogvégzettként mondom, hogy én is csodálkoztam az ítéleten...
Egyre több boltban, szolgáltatónál, benzinkúton látom kirakva jól látható helyre a szokványos hazai igényességgel készített feliratot, mely szerint: Az árak magyar forintban* értendőek és tartalmazzák az áfát! *Helyenként „forintba”, de ki nem unja már halálosan a…..
geusz 2012.04.08 04:49:36
Úszunk a temperábanén meg pár haver,Kép kell Imre bának,ha hívnak kenni kell!Régóta nincs kiút,csak festők és fijjúk,egymilláért bejön ez a szitunagyon bejön ez a szitu...  Csak akkor festek én ha úgy van,és Imre bánál úgy van,lent megtalálsz a lyukban.Pénzért…..
Az IKEA hackerek újra támadnak. Néha agyament ötletek is elsülhetnek jól, és olyan dolgok kerülnek a falra, amiknek abszolút nem ott van a helye. Egy önjelölt hobbiasztalos az IKEA VIKA OLEBY asztalláb felhasználásával készített előszobai kabátakasztót. A beruházás…..
geusz 2011.09.30 09:27:48
@Vizibolha: Még az anyagár is drágább, mint a kész IKEA bútor! Ötletet valóban lehet tőlük lopni! Óriási mennyiségben kell termeltetni, így a bekerülési árakat rettenetesen le lehet nyomni, globálisan kell teríteni az árut, pénzt kell fektetni a raktározásba, logisztikába, mert a vásárlók manapság nem szeretnek 4-6-8-10 hetet várni a megrendelt termékekre (lásd. Kika, Domus, Asko, Retz, stb.). Legyen egyszerű a szállíthatósága, az összeállíthatósága, egy esetleges költözés esetén szét lehessen szedni a bútort és még sorolhatnám... Ezt valóban érdemes lenne eltanulni tőlük, csak valahogy ez eddig senkinek sem sikerült... Valószínűleg ez az oka annak, hogy a világon mindenhol (nem csak a csóró, proli Magyarországon!) mindenhol virulnak az IKEA áruházak... Egyébként ha tényleg ennyire ügyesek vagytok csinálnátok Nekem jövő hétre egy fényes piros frontú konyhát egy kicsit olcsóbban, mint ahogy az IKEA árusítja? Elég, ha csak 5%-kal lesz olcsóbb! Ja, hogy az nem megy... O.K. Akkor előbb gondolkodni kell, és utána dumálni! 13 éve vezetek egy belsőépítész céget, asztalos üzemmel magunk mögött, én pontosan tudom, hogy mit beszélek! Persze a szájtépés mindig egyszerűbb, mint higgadtan, a tényekhez ragaszkodva gondolkodni, beszélni. Nem a kedvencem az IKEA, de amit elértek, azért igenis jár nekik a "respect", már ha érted, hogy mit jelent ez a szó...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
geusz 2011.09.16 12:05:28
@nyíregyházi betti: Akkor majd több bevándorlót fog Európa befogadni. Ennyi.
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
geusz 2011.09.16 11:40:20
@limbekcs: Segítek!

Úgy hívják: Kresz
Ha ugyanis Te szabályosan haladsz, nincs az a bíróság, amelyik elítélne azért, mert egy szabálytalanul közlekedőt elütöttél...
Szóval okosabb dolog egy kicsit visszavenni abból a fene nagy bringás öntudatból és kerülni a veszélyes helyzeteket, illetve az önveszélyeztetést!
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
geusz 2011.03.27 13:36:06
@popocatepetl: Kultúrált, átgondolt, kristálytiszta érvrendszeren alapuló európai hozzászólás. Köszönjük, érdemes volt bekapcsolni a géped!
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
geusz 2011.01.21 22:51:55
@csiribi:

Sajnos az ember a rokonait, így a szüleit sem tudja megválasztani... Miért ne írhatna róla az ember? Szánalmasan álszent hozzáállás...
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
geusz 2010.12.16 13:42:01
@Commandante Jayasuriya:

Nem biztos, hogy azért, mert magyar ugyanolyan szar, mint a Meki. Spanyolországban tök jó helyi gyorséttermek vannak, nem is találsz léptem nyomon Mekit. Elmegyek, megkóstolom, majd utána ítélkezem. Szerintem így fair. Vagy nem?

Egyébként meg ki vagytok bukva, hogy állandóan mindenki ezeknek a kajáknak a károsságáról beszél. Elmondanám, hogy a magyar lakosság toronymagasan vezet az ér- és szívrendszeri megbetegedések terén, amit nagyrészt az egészségtelen életmód, többek között az étkezés okoz. Olyan emberek halnak meg sorban, akik soha nem jártak még Mekiben. Viszont ették az egészséges magyar ételeket: szalonna, zsír, pörkölt, zsírban sült panírozott ételek, zsíros húsleves cupákkal, szarrá lisztezett főzelékek, rengeteg só, stb. Ugye ismerős?
geusz 2010.12.16 13:43:06
@Gallyas Bence:

Abszolút nem vagyok Meki fan, de akinek az ízlik, egye azt, akinek meg nem, az egyen mást. Nem gyűlölöm érte őket, ahogyan azokat sem gyűlölöm, akik kannás bortól és rossz minőségű rövid italoktól részegednek le nap mint nap a falusi kocsmákban és 40 éves korukra szivacsos aggyal dülöngélnek haza. Egyébiránt szerinted Magyarországon mennyire vékonyak az emberek?
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
geusz 2010.12.01 08:15:15
@bandigyerek: szerintem vágó simán elvállalta volna, hiszen fizetnek érte, meg rettentően hiú is.

Bármilyen is ez a Feri gyerek, legalább egy viszonylag új arc. Megőrülök ezeken a TV-be zárt embereken, akik ott akarnak meghalni a képernyőn, nem lehet kitenni őket. Nekik az egész életük egy VV. Jó, időnként kimennek a kasszához a lóvét felvenni... Ebben mondjuk öreg Vitray mester a csúcstartó, Ő 4x köszönt el, majd tért újra vissza és persze még mondhatnánk egy pár nevet...

Unalmas, hogy ugyanazt a 3-4 szar arcot látod az egyik és a másik csatornán. Liptay - Till, Stohl - Balázs... Elegem van. Menjen le az első évad a Feri gyerekkel, aztán őt is pihentetni kellene egy kicsit. Vagy addig is rádiózzon.

Ja, arról meg ne beszéljünk, hogy a TV2 legutóbb egy olyan műsorral verte meg az RTL-t (Elvan a celeb...), ami alá már nehéz benézni! Ez azért nagy kihívás az RTL-nek! És annyira megszerette a magyar paraszt, hogy jövőre újra lesz. Gyerekek, akárhogy paszírozzuk a szart, az az igazság, hogy van egy olyan stabil, mélységesen paraszt, kulturálatlan, igénytelen réteg, akik simán hozzák ezeknek a műsoroknak a csúcs nézettségét! A kereskedelmi TV meg kiszolgálja a parasztot... Tök jó példa a "híradó"! 30 perc tömény kék fény, Blikk stílusban előadva... Nemzetközi hír csak akkor van, ha az robbanás, vagy karambol, esetleg természeti katasztrófa. Zabálja is a paraszt, szépen kúszik felfelé a műhíradók nézettsége! Ez kell nektek? Hát, akkor egyétek! mondja a kereskedelmi TV. Miért a kereskedelmi TV a hibás azért, hogy ilyen agymosott műsorokat kell sugároznia? Ha bemegy a tag a kocsmába és kér egy felest, meg 2 deci kannás bort, akkor a pultos a hibás azért, mert nem mondja azt neki, hogy szerintem tejet kellene innia, mert ezek az italok egészségtelenek és nem szolgálom ki magát??? Vagy a hentes tukmálja rá a zabpelyhet vagy a zöldséget?

Ez a választás szabadsága.

Ettől persze még fosok ezek a műsorok, de van a távkapcsolón még néhány gomb, van internet, könyv és persze van család, barátok, stb.

Ne izguljatok, meglesz a VV nézettsége is előbb utóbb, csak most még nincs elég mélyen a színvonal. Most még időnként beszélgetnek, vagy próbálnak úgy tenni, stb. Majd ha kúrás lesz, veszekedés, fingás, na, akkor majd le lesz szigszallagozva kétmillió paraszt távirányítója az RTL Klubra !
Ha lusta vagy kattintani, akkor sem maradsz le semmiről, mindössze ez a kép van az oldalon, amit szerintem sokszor fogunk látni még az elkövetkezendő napokban. ..
geusz 2010.11.29 08:21:46
@Nagy Eleonóra:
"Ne az emberek megtakaitásán üdüljenek a SESEJ szigeteken!!!!!!!!"

Kedves, nem elvakul, művelt Eleonóra! A SESEJ szigetek merre vannak? Valahol Last Minute szigetektől délre?

Azt ajánlom, minden nap csak annyit szánj elméd csiszolására, amennyit most a kommentjeid megszövegezésére rácsattintottál. Pár év múlva nem így fogod látni a világot és talán a megszólalásaid is kicsit visszafogottabbak, mondhatnám úgy is: intelligensebbek lennének.

Az intelligencia pedig a legnagyobb kincs! Azt egyetlen kormány sem veheti el Tőled!
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..