Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raffay

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak az embereknek megvalósulatlan álmai. Például, hogy szemetes vagy űrhajós lesz, netán tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász. Aztán lesz belőle újságíró, hentes, bérelszámoló, vagy éppen Linux-rendszergazda. De reggel, mikor fél hat tájban a kukások zörgésére ébred, nem a sörétes után nyúl,…..
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
Hát, természetesen jó sok, azt eddig is sejtettük. A Monocup nevű, speciális - állítólag biztonságos, higiénikus, olcsó és környezetbarát - menstruációs tisztasági segédeszközt kínáló márka nemrégiben kampányt indított Nagy-Britanniában, amely során arra kérte a…..
Raffay 2011.07.15 08:26:18
 A tömegnövelés is olyan mint a csajozás amit nagyon el lehet baszni és ha a bénázásod ellenére véletlenül még össze is jön valami, a végeredmény általában olyan is lesz. Emberek évekig próbálkoznak felszedni olyan csajokat akikre már 9 éves koruk óta verik a farkukat…..
Egyedülálló fejlesztésekkel és új dizájnnal tartaná a lépést külföldi vetélytársaival a legnagyobb magyar közösségi oldal. ”Minden képet lehet majd lájkolni, valamint engedélyeztük a Facebookos alkalmazások futtatását is. Sőt, igazság szerint belépni is a Facebookon…..
Raffay 2011.05.31 17:06:46
@huzzadneki shakespeare: Gondolom cserébe' te azért teljesen vágod, hogy mi Pennsylvania vagy Louisiana fővárosa ;)

És hát momentán az Iwiw is Magyar Telekom-tulajdon, tehát német kézben van, de ragaszkodj csak hozzá nyugodtan...

Ennyi hülyeséget már a hatvanas években is összehordtak az USA-ról itthon, még álhír se kellett hozzá.
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Raffay 2011.05.18 23:34:39
@N-04: írtad mindezt mai regisztrációval, feltűnően az Obit védve. Alkalmazott nemigen lehetsz, ekkora vehemenciával egyik se védené a cégét. Az viszont elég szánalmas, hogy ilyen helyesírással, stílussal és hozzáállással vezető poziba kerülhet valaki...

Mellesleg ha a kommenteket végigolvastad volna, az általános vélekedés szerint is "így járt" a posztoló, előfordul az ilyesmi. Ha hallgattál volna...
Raffay 2011.05.18 23:38:35
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: akkor nem védené így az osztályvezetőt :)
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
A következő infografika az internet-penetráció alakulást mutatja a világban. Az internet-penetráció, az internetezők számát mutatja a teljes lakosság arányában egy adott országra/földrészre/a világ egészére vonatkozóan. Internetezőnek számít az a személy, aki valamilyen…..
Magyarországon a játszóterek helyzete még mindig a béka feneke alatt van: a régi játszóterek ugye nem felelnek meg az EU-szabványnak, ezért pénzhiány miatt az önkormányzatok nem a felújításuk, hanem megszüntetésük mellett dönt a legtöbb esetben. Épülnek persze új terek…..
Ti, szarházi gecik, menjetek a picsába, Macel fasszopói vagytok, miért nem a kezedet fújod? Menjetek a szarba - támadt a játékvezetőre utolsó csapatának egyik mérkőzésén a Debrecen új edzője, akit Csehországban az ottani edzői kar egyik fenegyerekének tartanak. Mivel…..
Raffay 2011.01.07 10:30:56
Hogyan nézzük totálisan hülyének a választópolgárokat? Ismét eltelt egy hónap, újfent rápillantunk a debreceni önkormányzati képviselők kommunikációs hajlandóságára. Korábban azt állapíthattuk meg: a képviselő nem azért van, hogy zaklassa őt a lakosság, a városi…..
Raffay 2011.01.05 10:07:50
portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok

Ugyanezen az oldalon van... Email-cím mindenkinél fel van tüntetve, szerintem ha annyira húdenagyon találkozni szeretnél bármelyikükkel, könnyen meg tudnád oldani. Nyilván nem ez a célod. Mellesleg egyéb elérhetőségeket (telszámot pl.) már az első névnél is találtam, amint ellenőrzésképp beütöttem a gugliba.

Műfelháborodás. Fail. Lapozzunk.
Amit sajnos én is elkövettem: rossz helyen vagyok. Épp a Föld túloldalán, Sydney-ben kellene szilveszterezni. Nyilván gyönyörű a szilveszter New Yorkban is: És Londonban is: Vagy épp Edinburgh-ban: Esetleg Párizsban:   De azért szerintem ehhez egyik sem mérhető:  …..
Raffay 2010.12.31 19:40:28
@énmegmondom: szintén nem belepofázásképpen, de a régi skótok maximum Dunedinnek hívták. Sose volt 'borough végződése.
Még jó, hogy Joseph Heller nem vetődik ide, felkelvén sírjából, mert biztos fel lenne háborodva, hogy ez a hely az ő nevét (is) viseli. A Heller's Pub egy elsőséget mindenképpen megszerzett: ezen blog kisszámú bejegyzéseinek sorában elnyerte az első bukás címét, azt is csak…..
Raffay 2010.12.23 00:11:07
@Elizabeth75: mindezt frissen regisztrálva, első kommentedként... :) nem feltűnő, áá
Udvarhölgy úr és egyéb glamourVariációk egy témáraPixellel festőAlaposan EMOAlaposan NyuszópocisMosolygósMil-HAHAHAH-fBoszorkány, de nem gonosz!..
Raffay 2010.10.29 17:40:13
@feketebarany666: nemmondod.
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Raffay 2010.10.22 11:01:00
@eznemfoglaltnick: Aranykéz, de tényleg nincs jelentősége :)
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Raffay 2010.09.09 17:58:52
@Blás Sailor von Wolfhausery: Irán nem arab ország, az végülis ne zavarjon... jó, ha 2% arab él ott.
Egy év Kínában Első (két?) nap 2010.08.18 13:46:00
Nem is tudom, hol kezdjem, mert már a legelső napon annyi minden történ, hogy oldalakat tudnék írni róla. Még este elkezdem írni, de tuti, hogy így is kifelejtek majd jó pár dolgot. Kicsit vegyes érzelmeim vannak, de összességében jól érzem magam és minden jó, ha vége jó tartja…..
nejlon A világ legerősebb söre! 2010.05.09 13:46:00
               ..
Raffay 2010.05.09 17:27:58
Nem talált.

pivo.blog.hu/2010/02/21/sink_the_bismarck_41_fokos_az_uj_rekorder

41%-os a világ legerősebb söre, Sink the Bismarck! :)