Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sp0rt3mb3r

31 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csalás, nem ámítás, ha megérkezik a FIFA 12, az Index FC is visszatér! Kissé megcsonkítva... se kék hajú Uj Péter, se Bede, se Tóta W.Nem baj, majd Joógabi helyettesíti őket ;-)..
Ötnapos táborozás végett holnaptól nem lesznek posztok. A gépemen már készen áll nagyjából egy tucatnyi meccs, akkurátusan felnyomom majd őket, ha hazajöttem.Vive le Index FC!..
sp0rt3mb3r 2011.08.03 14:02:43
@Kamagochi: @Asph: Nem az :) Most már be tudtam lépni ;)
Hála az égnek, hogy számtalanszor megígérték nekünk, hogy végképp leszámoltak az elmúltnyolcévvel, és semmi sem folytatódhat úgy, ahogy régebben történtek itten a dolgok (bár a Magyar Nemzet Online-on még mindig a Strabag hirdet, ahogy évek óta), így valóban gyökeres…..
Nehezen tudnánk vitatkozni azzal az állítással, hogy Debrecenben a futball az első, a papírmunka jócskán mögötte kullog a fontossági sorrendben. Először Rudolf Gergely szerződését sikerült úgy megszövegezni, hogy annak láttán még Tornyi Barna munkajogásza is a szívéhez…..
Hajrá Index! Tovább után statisztikák. Boca Juniors - Index FC 1-1 Palermo ('83)  Reckl ('77) A szakértő értékelése: Korrektor (GK): Csupán ismételni tudom magam: ritkán kerül közel hozzá a labda, a gólt csupán részben lehet számonkérni rajta. 6/10 Modor Tibi (LB):…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
sp0rt3mb3r 2010.08.20 19:55:50
A két legnagyobb parlamenti párt prominensei közkívánatra nem a kopogtatócédulák tengereiben és a parlamentben intézik el politikai viszályaikat, helyette inkább a szupermodern rögbi-kézilabdasportban mérkőznek meg egymással. Vajon ki győz és milyen kihatással lesz az eredmény a…..
Az InternetBlabla kupa nyitómeccsén az Index FC a Bursasporral mérkőzik! Tovább után statisztikák és meccselemzés. Statisztikák:Index FC - Bursaspor Kulübü2-2Zero ('33)           Yildrim ('49)freddyD…..
A Crunchball 3000 végetért, átnyergelünk a futballpályára! Random fejek és random képességek... mire lesz képes az Index FC? ..
A Crunchball 3000 végetért, de a blog természetesen nem zár be! Folytatódik - ismert és kevésbe ismert, főoldalon szerepeltetett vagy ismeretlenség homályába húzódó bloggerek térnek be az Index FC csapatába, az 1-ek és 0-k közé, egy másik játékba.Az első videók a…..
A játéktól búcsúzóul egy ősi riválissal játszik a Blog.hu csapata. A Puruttyásoknak pusztulnia kell! ..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
sp0rt3mb3r 2010.08.17 21:48:38
@horas: Osztom. Ennél még én is jobban kommentálom a Válogatott Indexeseket.
Az első osztályban vagyunk! ..
Vissza a nagyipari meccsdömpingre! Vajon ki rúgja ma fejbe az eligazolt Bede Mártont? Feljut-e az Index csapata a topligákba?   ..
Visszatértem! Két évadnyi nyersanyag sajnos elveszett, így egy divízióval feljebb, csavart csapattal, új mezzel folytatjuk. Két videóban érkezik az új évad.     ..
Valahol még van egy, melyik is hiányzik? :D Most már visszaállunk normálra. ..
sp0rt3mb3r 2010.08.14 20:25:48
@freddyD: Hallod, örülök h tetszik :D Sajna a 4.-5. évad elfüstölt, szóval jegeltem a projektet. Fene bele, lehet, hogy folytatom onnan, ahol tartottam. :)

(Ha uborkaszezon van a blogodon, megköszönném, ha kiposztolnál... ez sosem fog főoldalra kerülni, trackbackspammelni meg nem szeretnék :) )
sp0rt3mb3r 2010.08.14 21:21:16
@freddyD: Hálás köszönet. Mintegy mellékesen, új évad jelenleg vagdosás alatt.
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
sp0rt3mb3r 2010.07.11 23:27:14
@IronRock: Egyetértek. Egyébként is jobban döntőt érdemelt volna az a két csapat szerény véleményem szerint.
A következő képet valahol egy példaként hozták fel, hogy mennyire lehet a tömegeket manipulálni a médián keresztül. Nem tudom, hogy a fénykép valódi-e, de képzeljétek el, hogy mondjuk valaki azt akarja nekünk bemutatni, hogy mennyire kegyetlenek az amerikai katonák, akkor a kép…..
sp0rt3mb3r 2010.07.11 23:20:52
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
Hesna felfedezte Dél-Afrika titkos fegyverét: hangosabb, mint a vuvuzela. A leghelyesebb johannesburgi bafana-fan: ..
sp0rt3mb3r 2010.06.21 14:57:33
@atomic bomberman: Ez engem is nagyon érdekelne :)
A világbajnokság 10. napja ismét csak Dél-Amerikáról szólt, miközben szép csendesen tovább mélyült a 2006-os győzelem óta folyamatosan kapart olasz gödör és a világbajnokságok történetében először kezdőként léphetett pályára a Négyszögletű Kerek Erdő egy…..
Kezdődik a szafari!..
A híres-nevezetes Electric Ten ellen! Vajon kiket ráz meg az áram? ..
A vizsgám első fele miatt lemaradtam a VB első jó meccséről. Ollé. "Kárpótlásul" ma feltöltök egy vagy két meccset...
Előrehozott érettségi, egy halom dolgozat meg még egy év végi vizsga. Az első kettő letudva, a harmadik most jön (nem ígérkezik vészesnek), utána hétfőn teljesen végetér az évem. Utána (repülünk - Padlás, anyone?) visszatér a csapat, a tím, a drímtím, a miegymás...