Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszabbik

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
Remélhetőleg senki nem gondolta komolyan, hogy Ildinéniék tényleg aaaannyira rettegtek Vonától és a parlamenti hacukájától, mint amilyen hangosan sipítottak. Két dolog van: - Az MSZP csúnyán kikapott a választáson, és mondhatni semmiféle érdemi dolgot nem tud majd tenni az…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Proszektúra Középszerű műdal? 2010.05.10 17:49:00
Egy söralátétre tutira ráférnének azok a dicsérő szavak, amiket ez a Dessewffy Tibor nevű alak kaphatott, amikor a székely-himnuszt - bocsánat: a Székely-himnuszt! – egy tévéműsorban úgy minősítette, hogy egy középszerű műdal.Középszerű! Műdal! A SZÉKELY-HIMNUSZ!!!…..
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
rosszabbik 2010.05.09 20:42:18
@Cselo: Neked gondolom merevedési zavarod van, de megnyugtatlak hogy már számtalan gyógyszer és kezelés létezik a problémádra, nem mások gyalázásán kell kiélni a frusztrációdat. Paraszt.
Varánusz divat.info 2010.05.08 08:00:00
Nehéz héten van túl a Jobbik. Miközben Vona Gábor és csapata a parlamentbe készülődik, ünneplés helyett kritika éri őket a széljobbtól.Kedden a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták nyílt levélben szólították fel Vonát: hagyja az operetthuszárságot…..