Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pagonylako

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai vendégposztunkban Kocsis Gábor András kollégám beszél arról, hogy mint már több évtizedes informatikus és kocka múlttal rendelkezve hogyan fogja leendő gyermekét bevezetni az információs technológia világába. A mostani 33-40 éves informatikus rétegnek még nem volt akkora…..
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
pagonylako 2013.05.31 09:17:13
Működött a waw-faktor, több ezren figyelték szájtátva Los Angeles egyik alternatív fesztiválján, amint egy emeletnyi magas kerékpár szeli át a várost. A hetekben tartott CicLAvia fesztivál fő látványosságát Richie Trimble szolgáltatta, amikor felmászott a 4,5 méter magasan…..
Rákérdeztem, hogy végülis meddig várjak még, erre megint megkaptam a magamét. Végül kiderült, hogy nem tudnak kijönni, hiába vártam, át lettem verve. Tisztelt Praxis!   Első dühöm elmúlta után úgy gondoltam, hogy megküldöm önöknek a héten velünk lezajlott események…..
Ha azzal jönne haza a gyerek, hogy idén nem kilencből bukott, hanem csak hatból, lehet hogy megdicséred, de biztosan nem lesz őszinte a mosolyod. Tegnap a szabad szoftver konferencián a kormányzat előadóját hallgatva valami ilyesmit éreztem. Előre kell bocsájtani, hogy valóban…..
Az ugrás után megmutatjuk VV Boglyasfejű Éva új csöcseit, ha már amúgy is tele van vele az internet. Csak az klikkoljon, aki bírja az ilyesmit. Mi szóltunk. ..
pagonylako 2013.03.18 11:29:50
Decemberben már röviden írtunk a kormány gázárcsökkentési szándékairól - most itt a nagy ellenzéki pánik, kapkodás és hajtépkedés közben újra visszatérek kicsit erre a rendkívül hálás témára. Persze, hogy demagóg lépés ez valahol, hogyne. Üzenet a nép egyszerű…..
Már két emelet mély gödör tátong a volt Zrínyi Nyomda aljában, de a markoló még mindig dolgozik, a teherautók sorban hordják ki a törmeléket, a földet az épület aljából. Ha egyáltalán épületnek lehet ezt nevezni, hiszen csak a homlokzat áll: kívülről már duplaszéles…..
A devizahiteleseket nem lehet megmenteni - legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan a kormány nekiállt. Sem a végtörlesztés, sem az árfolyamgát egy-kettő nem jelentett megoldást, a kedvezményes forinthitelre váltáson pedig összességében csak röhögni lehet. És teljesen mindegy, hogy…..
pagonylako 2013.01.16 08:38:40
Frissítette a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Facebook oldalát.Az időzítés, az üzenet, a grafika - minden szempontból hibátlan:(Kattintva bejön teljes méretben)"2012 a Külhoni magyar óvodák éve volt a nemzetpolitikában. A rendkívül sikeres program…..
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
pagonylako 2012.12.18 13:21:26
@takácsbálint: már rég nem erről szól a történet, kiborult a pohár, és azok nyitották ki a szájukat akik nem félnek.
nem a diákoktól tart Orbán Viktor, hanem hogy ez az elégedetlenség fog továbbgyűrűzni. Lehet ezt szépítgetni, Békemenetezni, de elkúrták. Nem érdekel melyik kormány volt balfaszabb, élhető országot akarok.
Ma ismét ellátogattam az onkológushoz, mert a szerdai randinkon nem tudott minden előzményt felvinni a gépbe, otthagyni viszont nem engedte a kórházi zárójelentést és az egyéb leleteket. Még jó, hogy szeretek kocsikázni. Ha már úgyis ott voltam, igyekeztem további információkat…..
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
Nem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta. A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy…..
Egy kis segítség a kérdés eldöntéséhez: ..
pagonylako 2012.06.27 11:56:10
Avagy hogy bonyolítsunk túl egy egyszerű ételt...Már régóta akartam csinálni ilyen virslit, ami nem is érdemel receptleírást, és szerintem nem is finom, viszont a gyerekek úgy örültek neki, és olyan lelkesedéssel gyártották és ették, hogy itt a helye. Még a másfélévesem is…..
pagonylako 2012.06.11 10:37:27
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
http://www.youtube.com/watch?v=RI3WmBW1PDA..
Ma délután lemondott  Tulassay Tivadar a SOTE rektora. Az intézmény vezetője ezt azzal indokolta, hogy “az egyetem magára hagyták Schmitt Pál doktorija ügyében, a NEFMI részéről pedig személyét érintően olyan fokú bizalomvesztést érzékel, ami a Semmelweisnek…..
pagonylako 2012.04.02 11:59:04
@Kave: a saját irásodban 3 sor alatt változtatod a véleményedet. Ennyire is kell komolyan venni. :D
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
ténytár.blog Bakának menni kell 2011.12.07 09:14:00
A hatalmi ágak elválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere minden demokratikus berendezkedésű államban alapkövetelmény a felvilágosodás kora óta. Ha ezek az elvek nem érvényesülnek a gyakorlatban, akkor nem beszélhetünk demokráciáról. A tavaly áprilisban kétharmados…..
pagonylako 2011.12.07 18:10:53
@bájgúnár: pláne hogy Baka polgáris bíró. tájékozódj utána kritizálj
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
pagonylako 2011.12.06 21:29:21
@samer: semmit nem értesz, de dolgozni kell a pénzért mi? legalább megkérdezted volna a pártközpontban hogy mire kéne reagálnod droid
A világ 66 legjobb strandja közé választották a Gárdony Sport Beach fürdőhelyet! Ezzel a megtisztelő címmel a velencei-tavi strand dubaji, jamaikai és görög tengerpartokkal került azonos helyre. Ja, hogy ezt a listát egy magyar kormányzati cég állította össze…?A híradós…..
pagonylako 2011.08.17 15:31:50
@genyamagyar: kerestem egy képet a siófoki zsilipről, és mit találok:
tab.rajtmester.hu/?p=2174

Még az államtitkár is tudta hogy ez egy baromság, de azért csak leengedték...
A végén semmi pénz nem lesz a Balatonra. Akkor le is csapolják tán?
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
pagonylako 2011.08.04 11:13:41
@idelle: értem én, ezek szerint az rendben van, ahogy Róka mondaná az Üvegtigrisben, "Így alakult". Hát nem, igenis mindenkinek joga van a saját igaza érdekében a törvényes lehetőségeket kihasználnia. Semmi törvényellenest nem tett a VESZ-sem, és nem is azt akarja hogy az adófizetők pénzét használják fel a mi csökkent képességű devizaadósok megsegítésére. Olyan problémákról beszélünk amik most, a gazdasági hatások lévén előjöttek. Tudod sok szerződésről kiderül hogy nem jó, illetve kiderül hogy valamely fél adott esetben a szerződéssel visszaél. Ezeket a problémákat kapargatjuk még csak. És nem értek veled egyet, ez az ország nem érdemli ezt meg. Aki ezt mondja, csak segíti azokat az érdekeket amelyek ezt az országot kisemmizze. Ez nem összeesküvés elmélet, ezek a rideg tények. Minden más csak maszlag.
pagonylako 2011.08.04 11:27:39
@idelle: értelmes válaszra nem vagy képes, ezért kár bármit is írni. nem kell védeni a bankokat/bankárokat, megvédik ők magukat. És bármily hihetetlen nem csak bolondok vesznek fel hitelt. De már tényleg nem sokáig. Kereshettek új munkahelyet/országot a kisemmizéshez.