Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutáns csiga

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak férfiak, akik idővel nemesednek, mint egy jó bor. Sean Connery a legjobb példa erre, hiszen amíg fiatal korában elsősorban a külsejével hódított, idősebb éveiben fényévvekkel vonzóbb lett női szemmel nézve. Érett, sármos férfiként nekem személy szerint sokkal jobban bejött, mint James Bond…..
Ide jutottunk. Csak egy halvány félmosolyra tellett tőlem, amikor bejelentették, hogy Spielberg és Tom Hanks újra együtt fog dolgozni. Pedig a kiváló rendező ennél sokkal többet érdemel, hiszen fantasztikus filmeket alkotott korábban, azonban őt is utolérte Hollywood rákfenéje: a…..
Betegség után, hatvanhat éves korában elhunyt Helyey László színművész. Helyey László mintegy félszáz filmben és csaknem száz színdarabban játszott, emellett kedvelt szinkronhang: az ő hangján szólal meg rendszeresen Gérard Depardieu és Donald Sutherland, emellett maradandót…..
Nem volt könnyű Spartacus fiaként (össze sem lehet hasonlítani a tévésorozat szereplőit Kirk Douglas-el, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a filmet!) megvetnie a lábát a filmiparban a friss Emmy-díjas Michael Douglas-nek. Pláne úgy, hogy sem édesapja karizmáját, sem tehetségét…..
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
mutáns csiga 2011.08.06 11:05:57
@bájgúnár:
Szerinted milyen gazdasági kilátások
várnak erre az országra ha:
nincsenek munkahelyek,
nincsenek vállalkozások,
nincs ipar,
nincs mezőgazdaság
magas az államadósság
magas a költségvetési hiány.
van viszont megszorítás, elvonás.
Az egy más kérdés, hogy a rendszerváltástól kezdve Anttalltól-
Gyurcsányig mindenki elkúrta.
Subba Föld Napja Szandikával 2011.04.22 14:38:00
Adja!  szólj hozzá: A Föld napja Szandikával..
mutáns csiga 2011.04.23 09:25:05
Én még soha nem húztam fel magam annyira, hogy telefonon tegyek panaszt, email formájában viszont kétszer is csináltam ilyet. A Zóna taxi válaszra sem méltatott, a Tele5taxi meg lerendezte annyival, hogy elvileg kapott egy ejnye-bejnyét a sofőr. A reggeli motoros egy harmadik céget…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Íme, ez volt a trágyadomb, ahol az Index utált-semleges-imádott szerzői az elmúlt három évben több időt töltöttek, mint szexpartnerükkel és gyermekeikkel összesen. A méterharmincas belmagasságú Árpád úti szarkofággal Fenyő Balázs "Judeofideszes vegykonyha" című…..
Katonatörténetek 062. - Mimikri 2009.08.21 08:00:00
A sorkatonák jelentős részét (főleg a táposokat) egyetlen cél foglalkoztatta a tömeghadsereg időszakában: minél kevésbé feltűnően túlélni az egészet. Ha az ember alkalmazkodóan belesimul a környezetébe, erre jelentősen megnőnek az esélyei. Amint azt látni fogjuk, ZöPö…..
Egyelőre ez a legalja. A szerencsésen egynyári Tik-Tak zenekar Fránya csengő című száma 3 percben összegez mindent, amitől a ’90-es évekbeli popzene rossz volt. Zoltán Erika menedzselte, akinek önmagában elévülhetetlen bűnei vannak, kiskorúakat dolgoztattak benne, a szám…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..