Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biciglista

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fanka a tegnapi Steve Jobsos posztjával sem lett népszerűbb, sőt:Odór ImreSzarházy Fankadeli az évek során egyre lejjebb és lejjebb kerül mondhatni egy anyabaszó senki....mert megette már az élet és a "karrierje" meg a kukába landolt ... most is bebizonyítja hogy egy…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Sokak számára riasztó, másoknak örömteli néven rendezi meg a kerékpáros mozgalom szokásos tavaszi felvonulását. Bár a megmozdulást I. Utolsó Critical Mass néven indítják, de sem megijedni, sem örülni nem kell. Az elnevezés azt jelzi: az eredeti célkitűzésekkel most rendezik…..
Biciglista 2011.05.01 18:49:06
@Perillustris: Nahát honnan vagy ilyen jól informált? Csak nem te is ott szoktál csápolni a bici... őőő akarom mondani a melegek között?
Ahogyan az - nem túl meglepő módon - bekövetkezett, a pénteki Seuso-konteók megmozgatták az olvasók fantáziáját, s nem kevesen voltak azok is, akik nem voltak restek és egy csöppet utánanéztek a történet szereplőinek, kiegészítendő a róluk tudható  közösségi…..
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
Biciglista 2010.12.11 17:36:38
Ez a jól ismert Hyundai csomag, de hogy ne legyen olyan unalmas, ebből most kihagytuk a hátizsákot és a világító kártyát. Ebben a posztban egy jó meleg polár pulcsi, 2 db póló és egy egér keresi a gazdáját. (XXL méret) Kérdés: Milyen feliratú szponzorsapkában nyilatkozik a…..
Biciglista 2010.12.11 16:52:16