Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hirekhir

135 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg ne tévedjetek, se szép, se jó ígérgetéstől, fenyegetéstől, sem pedig a károgó jövendölésektől! A Nagy Figyelmeztetés maga is a fogyasztói szemlélet terméke?      »Van esély rá, hogy Krisztus figyelmeztet minket a végidők előtt, de az idők jeleinek…..
Friss hirek! Elindultunk :) 2015.07.10 18:29:39
Örömmel értesítünk minden kedves látogatót, hogy weboldalunk megkezdte működését. Célunk hogy elvigyük önhöz a legfrissebb híreket, információkat. Weboldalunkon található több száz hírforrás közül választhat. Kérjük látogasson el hozzánk keressen minket a…..
2011, jun. 1, csütörtök, 11:00 Szeretett leányom, Szent Nevemért,  te már többször is próbára voltál téve, azért,  hogy hátat fordíts az Igazságnak. Ez rendszeresen elő fog fordulni.   Hiszen egy nap sem fog eltelni anélkül, hogy a csaló ne…..
Milliók sodródnak naponta gyorsan a pokol kapuihoz haláluk pillanatában. Hatalommal rendelkező emberek, vezetők, gazdagok, szegények, énekesek, színészek, terroristák, gyilkosok, másokat megerőszakolók, és azok, akik abortuszt követtek el. Ami mindnyájukban közös: egyikük sem…..
A Figyelmeztetés ízelítő lesz a számotokra, hogy milyen érzés lesz ez. Ha a “Figyelmeztetéskor” halálos bűnben lesztek, ne ijedjetek meg, mert ez csak egy figyelmeztetés lesz. Olyan sokkolóak lesznek bűneitek, amikor durva és utálatos formájában látjátok majd…..
Most mindazokat figyelmeztetem, akik a zene-, film-, és a művészetek iparában dolgoznak. Szigorúan foglak benneteket megbüntetni azért, ha gyermekeimet megfertőzitek. Ti, félrevezetett gyermekeim, a sátán fegyvertárának bábui vagytok. Elsősorban úgy tud használni benneteket,…..
2o11.jún.4 szombat, 17 óra Szeretett leányom, a hozzátok eljuttatott üzeneteim közvetlen eredményeként, az egész világon megnövekedett a megtérések száma. Örvendjetek, mert mondom nektek, az Èn szavaim, ha elolvassák őket, minden lelket lángra gyújt, még a lanyha…..
A Nagyfigyelmeztetés, a tisztulás tapasztalata lesz mindenki számára. Lehet, hogy részben ez kellemetlen lesz, különösen azoknak, akik súlyos bűnben élnek, mert először életetekben látni fogjátok, hogy milyen az, amikor Isten világossága eltűnik életetekből. Ezek a lelkek az…..
2011, junius 5, vasárnap, 16:30 Szeretett leányom,  közel az idő. Most már közel van a Nagyfigyelmeztetés. Nagy szomorúsággal kell mondanom neked, hogy sok lélek nem fogja figyelembe venni ezeket az üzeneteket, a Nagyfigyelmeztetésről. Szavaim süket fülekre találnak.…..
Híveim, most imádkozzatok. Ne féljetek. Isteni védelmemet, minden időben felajánlom nektek, akkor is amikor Nevemért gúnyolnak benneteket. Az ima erőt és bátorságot fog nektek adni, amikor az ördög és kegyencei gyermekeimre szórják mérgeiket. Ti figyeljetek Rám, gyermekeim,…..
2011, jun. 6, hétfő, 10:30 Szeretett leányom, most légy erős.  Üzeneteim tartalma félelmet okoz neked, ami miatt, nem szabad összeroskadnod.  Sokszor nagyon egyedül érzed magad ebben a  munkában, de Èn mindennap veled vagyok és az  oldalodon állok.…..
2011, jun.7, kedd, 15:15 Szeretett leányom,  szenvedtél, mert a csaló kínoz téged.  Erősen kell imádkoznod, hogy kibírjad támadásait. Vesd Belém teljes bizalmadat, aztán hagyd, hogy Èn foglalkozzam ezzel, fel kell ajánlanod az Èrtem kiállt szenvedést és ezt…..
Mindig meg kell értenek ezt a fontos tényt: Ő, a csaló nem tud és nem is fog soha győzni, mert az lehetetlen. Ezért fogadjátok el azt, hogy az Én és Atyám világossága soha nem fog elhomályosodni, mert ez a világosság soha nem fog kialudni. De a  sötétség el fog múlni,…..
2o11.jún.8, szerda 21 óra Szeretett leányom, ma nagyon örvendek annak a hitnek, amelyről szeretett követőim szerte a világon bizonyságot tesznek, azok, akik eme üzenetek által odafigyeltek felhívásaimra. Örvendek annak a mély hitnek, amelyet szeretett gyermekeim…..
2o11.jún.7, kedd, 14.45 óra Gyermekem, ezek az utolsó napok nem voltak könnyűek. Csak az a fontos, hogy engedelmeskedj Fiamnak. Ne hagyd, hogy most félelem és kétség uralkodjon a szívedben, mert, ha ez megtörténne, akkor a csaló munkálkodna benned. Nyisd meg a szíved,…..
Gyermekeim, amint a Nagyfigyelmeztetés megtörtént és amikor a megtérés is bekövetkezett, akkor siessetek terjeszteni Szent Igéimet. Ez nagy fontossággal bír, mert ez döntő periódus lesz.  Az Èn szeretett híveim munkái által, mindenhol, gyermekeim a helyes ösvényen fognak…..
2011, jun.8, szerda, 16:45 Szeretett leányom,  közölnöm kell veled azokat az érzéseket, amelyeket most elviselek.  Az első érzés, a boldogság érzése, ez azért van, mert lelkiismeretük megvilágosításakor, oly sok irgalmasságot hozok gyermekeimnek.  …..
2011, jun. 11, szombat, 15:30 Szeretett leányom, ez egy újabb megpróbáltatás hete volt, amikor Igéimet egyrészt sokan magukévá tették, mások,  ugyanabban az időben elutasították ezeket és teljes csalásnak minősítették. Azok, akik elutasítják Igéimet nem olvasták…..
2011, jun. 11, szombat, 22:00 Szeretett leányom, ez nem más, mint szeretet, ami által  ma este hozzád szólok. Nemsokára egyre több követőim fognak egyesülni, hogy a csaló ellen harcoljanak. Éppen most, ő (a sátán)  és a gazdag, befolyásos csoportok,  akik…..
2011, jun. 12, szombat; 19:00 Szeretett leányom, nagyon erőteljesek azok a kegyelmek, amelyeket gyermekeim a Szentségimádáskor kapnak. Nemcsak azokat a kegyelmeket kapjátok meg, amelyek az élet szenvedéseinek leküzdésében vannak segítségetekre, hanem azokat is, amelyek által…..
 2011, jun. 13, hétfő, 18:00 Szeretett leányom, most nagy sebességgel szaporodtak meg az imák, ami a Szentlélek adományának köszönhető,  mert az egész világon minden követőm lelkébe behatolt. Most füleik éberek lettek Szent Igéim meghallgatására.…..
2011, jun. 14; kedd; 19:00 Szeretett leányom, követőimnek sok munkára van szükségük, hogy felvilágosítsák  az embereket arról, ami a Nagyfigyelmeztetéskor vár rájuk. Mondjátok el a részleteket nekik, azt, hogy nincs mitől féljenek akkor,  amikor a vörös…..
2011, jun.15, szerda; 10:00 Leányom, ma azokat a hűséges követőimet figyelmeztetem, hogy legyenek óvatosak, akik nyilvánosan hirdetik Nevemet,  mert Igazságom Tanításait követik. Minden követőmet szeretem, különösen azokat, akik ebben az időben alázatot…..
2011, május 15, vasárnap, 17:00 Drága szeretett leányom, felhívom minden hívemet (követőimet), hogy ítéljék el a New Age szervezet munkálkodásait, amely kezében tartja a világot. A kereszténység mindig elsődleges célpont volt a sátán számára. Azért mert ő annyira ravasz,…..
Tiszteljétek Atyámat 2011, május 18, szerda, 17:00 Szeretett leányom, hiányoltam azt az időt, amit ígéreted szerint Rám akartál szánni. Megértem,  hogy nagyon elfoglalt az életed,  de ne feledd, hogy Én vagyok az élet, amelyet a mindennapi teendőd mellett előnyben kell…..