Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AB1000

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Koliko je Pomoravlje, još je veće tvoje slavlje, oj Srbijo, lepotice!""Hatalmas a Morava-part, dicsősége még tovább tart,ezért kérlek, becsüld meg őt, a szép Szerbiát, a gyönyörű nőt!"(Oj Srbijo, lepotice – szerb népdal freestyle fordításban)A szerb…..
AB1000 2011.07.10 20:22:45
@xtolzig: Ha csak az a problémád velük, hogy nem lesz utóduk, akkor pont hogy támogatnod kéne az ilyen előrelépéseket. Legalizálják a béranyaságot, később esetleg az örökbefogadást is, és akkor már nekik is lehet saját gyerekük, és neked is megszűnnek a fenntartásaid velük szemben.
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Pár napja is Szeged szerepelt, megvallom, egyik kedvencem. Azon túl, hogy kedves, szép város, nekem élhetőbbnek tűnik Budapestnél. A fővároshoz képest sokkal jobban fejlesztik a tömegközlekedést. Kerékpárút is aránylag jóval több áll rendelkezésre és tényleg sokan járnak…..
NYELVISZTÁN Galicia és Galícia 2011.02.01 12:20:00
Galicia Spanyolországban, Galícia Ukrajna és Lengyelország határvidékén található. De minek köszönhetően hasonlít a két tájegység neve, és miből ered a különbség?  Eleve nehéz kideríteni, hogy a két tájegység elnevezése különböző. Olyan mértékadó források,…..
Már mától a Digisporton folytatja Szántó Dávid, a Magyar Televízió Telesportjának műsorvezetőke. A Digisport által kiadott sajtóközlemény szerint Szántó azért távozott a köztévétől, mert az MTV “korábbi lendülete megtört és nem maradt lehetőség a szakmai…..
AB1000 2010.11.15 14:48:14
@Crystah Mastah: Ne mondd, hogy a hallgathatatlan orgánumú/gondolkodású Szabó Gábor közvetitése bárhol a közelében lenne Szántóénak!
Ha plüssállat-kereskedő lennék, akkor feltétlenül a Raleigh Studios Budapest közvetlen közelében, a szemétégetőtől jobbra állítanék fel egy bódét, legalábbis addig mindenképpen, míg az egyik hatalmas épületben a Tv2 a Megasztárt forgatja. Kies környéken található az…..
AB1000 2010.11.09 21:40:45
@The Frenk Drebin: Nem tudom mennyi zenét hallgatsz, de ha te csak Leona Lewist hallottad az angol X-factor-osok közül, akkor nem túl sokat. Alexandra Burke, JLS, újabban Joe McElderry, ezeket még a magyar rádiók/tévék is rongyosra játszák.
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
Nincs életem Nem győri ETO 2010.08.06 18:15:30
Emlékszünk még az angoltalanított Chelsea-re, vagy később az Arsenalra? Nem csak az angolok, de még sok külföldi is felhördült, mikor a nagymúltú brit egyesületeknél nem került hazai játékos a kezdőbe. Azóta évek teltek el, és már nem is annyira szokatlan az ilyesmi. Az Inter…..
AB1000 2010.08.07 01:05:37
@Valoda: Ez a "nem nagy csapat" Montpellier 4 olyan csapatot is megelőzött a francia bajnokságban, aminek az értéke több, mint a teljes magyar NB1-nek. Nagyon rég óta ez a magyar klubfoci legnagyobb skalpja és most is csak elégedetlenkedik mindenki.
Május 8-án 114 éves és 38 napos korában elhunyt Nagy-Britannia és egyben Európa legidősebb embere, Florence Emily Baldwin. 1896-ban született Leeds-ben, és még emlékszik arra, amikor Viktória királynő, a jelenleg uralkodó II. Erzsébet dédnagymamája a szülővárosába látogatott.…..
A Fujitsu Laboratories munkatársai olyan technikát fejlesztettek ki, amelynek a segítségével jelentős mértékben javítható az elektronikus papírok színtelítettsége. Az elektronikus papírok története az 1970-es évekre nyúlik vissza, amikor a Xerox laboratóriumában megalkották az…..
Csak uniós tiltással előzhető meg a verespataki beruházás - hangsúlyozta csütörtöki közleményében Tabajdi Csaba magyar szocialista európai parlamenti (EP) képviselő.  …..
Üzlet és etika Avatar Erdélyben? 2010.04.22 16:27:00
Avatar Erdélyben Néhány hónapja egy 5 perces videó jelent meg a neten, az Avatar Erdélyben címmel. Ebben  az Avatar film összefoglalóját a Verespataki aranybánya ügyére aktualizálja. Gömböcz Elvira a videó kapcsán felidézi mi kezdődött el 2004-ben Verespatakon, és hogy…..
Az Európai Parlament döntő többséggel fogadta el azt az Áder János és Tőkés László által javasolt állásfoglalást, amely felszólítja az Európai Bizottságot, hogy 2011 végéig kezdeményezze a ciános bányászati technológiák teljes betiltását az Unióban. A cián egy…..