Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megmondóember_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A www.penissizedebate.com oldal felméréséből készült a következő táblázat, mely a nők preferenciája alapján osztályozza a pénisz méreteket. A ideális (tökéletes)B nagyon kielégítő, de nem ideálisC kielégítőD élvezetesE nem megfelelő: túl kicsi, túl nagy, vastag…..
Lady Gaga a japán Vogue Hommes címlapján nyers húscafatokból álló "ruhában" pózol.Elég ritkán tudnak a celebek megdöbbenteni vagy ténylegesen elborzasztani, de Gagának ezúttal sikerült. Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy ezt a képet vajon pulgárpukkasztónak vagy…..
Bár nemrégiben a Sony azt nyilatkozta, hogy nem megy bele az Amazon által diktált árháborúba és nem hajlandó még lejjebb vinni az árait, most mégis lépnek. Igaz, nem az árat viszik le, hanem új olvasókat adnak ki. A pletykák szerint vékonyabbat és könnyebbet, mint az eddigiek.…..
Megmondóember_ 2010.08.24 17:17:32
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..
Megmondóember_ 2010.08.18 16:12:21
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
Megmondóember_ 2010.07.06 08:14:10
Tudom, biztos nem új a lehetőség, páran talán már éltetek is vele, de sokan talán nem tudják, hogy ha tévedésből vásároltak meg egy alkalmazást az AppStore-ban, visszakérhetik az árát. Ennek hogyanjára és mikéntjére álljon itt egy videó: Emlékeztek még az I am rich…..
Megmondóember_ 2010.06.19 11:14:07
anonim [szexfüggők] Cigánylány 2010.05.25 08:17:00
Az út szélén szedtem föl ezt a szarszagú cigánykurvát. Azt mondja ezerötért garatig nyeli a makkomat. A bugyijába nyúlok, érzem szőrös, nedves picsáját. „Borotválkozhattál volna, édesem”. Ügyes lány. Valóban tövig nyeli a farkamat. Imádom a roma csajokat,…..
Áprilisban megírtuk, hogy a Starcraft II-t a „csak felnőtteknek”, azaz a 18+-os korhatárkategóriába sorolta a dél-koreai Kulturális-, Sport- és Turisztikai Minisztériumon belül működő játékbesoroló bizottság. Ez elég nagy pofon volt a Blizzardnak, mert ugye nincs még…..
Bocs, ezt nem tudtam kihagy(ó)ni - írta "genetikatudományi világsiker!!!!!!!!!!!!" subjectű levelében Pázmány Péter. Minek is hagyta volna ki, a homloklebenyünk helyén lyukat hagyó "vicc" megoldása:    előállították Hagyó Miklóst..
A fizetéses postot több, mint tízezren olvastátok. Ma reggel, amikor bejöttem az irodába, még mindig 80-an látogattátok ötpercnként. Hát emberek, megvan a véleményem rólatok. Amíg ti itt a legalantasabb ösztönnel csámcsogtok ezen a témán, tudjátok én mit csináltam? Egy…..
Megmondóember_ 2010.05.14 12:12:19
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..