Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugg cardy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia Fico-Orbán 2010.05.13 12:24:19
Robert Fico egy népnemzetieskedő populista barom, és ezen a tényen nem változtat az sem, hogy egyébként Orbán Viktor is. Ez azonban önmagában még nem lenne baj, csak éppen tehetséges politikusok mind a ketten, akik tudják, mi kell ahhoz, hogy sokan szeressék őket a maguk…..
Mandiner blog Vasárnap zárva? 2010.05.13 17:01:00
  Adjuk vissza a vasárnapot az embereknek – szól a KDNP felhívása. A kereszténydemokraták azt szeretnék, ha a hetedik napon senki nem végezne munkát. A Mandiner utánajárt, mit akar pontosan a KDNP, mit szól hozzá a többi párt, és hogy mit gondol róla az utca embere.…..
 Kedves barátaim tévedtem! Rossz irányba kerestem a nemzeti progressziót, az ország végleges európai értelemben vet lakhatóságának megteremtését! Tévedtem amikor azt hitem, hogy az lehet kiutat mutatni az ország fasizálódásából, tévedtem amikor azt gondoltam a liberalizmus…..
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
Hosszú távon az egyetlen sikeres külpolitikai stratégia az, ha okosabbak, jobbak és gazdagabbak vagyunk, mint mások. Robert Fico ismét elemében van. Martonyi János pozsonyi látogatása után a szlovák kormányfő kijelentette, „ha a (kettős állampolgárságról szóló)…..
A mai parlamenti alakuló ülést Sólyom László beszéde nyitja meg. Nem érdektelen megnézni, hogy 2006-ban, a mostanitól szinte minden elemében eltérő politikai helyzetben hogyan fogalmazott az akkor első évét a hivatalban töltő köztársasági elnök. Az államfő méltányosságot…..
A fizetéses postot több, mint tízezren olvastátok. Ma reggel, amikor bejöttem az irodába, még mindig 80-an látogattátok ötpercnként. Hát emberek, megvan a véleményem rólatok. Amíg ti itt a legalantasabb ösztönnel csámcsogtok ezen a témán, tudjátok én mit csináltam? Egy…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Béla autóját tavaly augusztusban lopták el, pénzt várt a K&H Lízingtől és a K&H Biztosítótól, de meghökkentő módon még mindig nem érkezett a számlájára semmi. Pedig márciusban már nagyon úgy nézett ki, aztán mégis inkább a szívatás folytatódott. A testvércégek…..
A túl olcsón eladott telefon története szépen megoldódott, reméljük László felesége nem sír már, a Vodánál meg mélyen magukba néztek. Miért kell ahhoz Homár poszt hogy a dolgozó marhaságát a fizető ügyfél szívja meg?Szeretnélek tájékoztatni, hogy szerencsésen…..
Visszatérő téma, amit Anna felvet: van egy rakás bolt és gyorskajálda, ahol a nap végén megmaradnak egyébként ehető, az ideálisnál persze szárazabb vagy keményebb élelmiszerek. Sok helyen az ilyen árut megsemmisítik, pedig elvileg sokaknak segítene a nem 100 százalékos, de nem…..
Budapest Száksz Napiparaszt 2010.05.10 07:33:00
Kezdjük a hetet ezzel a csodával, melyet Kristóf küldött: "Sziasztok! Hajdú Péter inkognitóban közlekedik, de parkolási szokásait nem tudja levetkőzni... A kép szombat délután készült. Üdv: K." Majd a Buci jól lesubaruzza a szemétládát...
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..