Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palágyi Ildikó Brigitta

25 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajtűkanyar Köszönjük! 2014.02.23 18:39:56
Vörösmarty utca 60. Gyertek fürödni lelkek, és csöngessetek! (kék pincelejáró) az Irodalmi Klub vendégei: Kocsis Noémi Kupa Júlia Palágyi Ildikó Brigitta Somogyi Aranka Tallér Edina                      beszélgetőtárs Szőke Imre ..
Kupa Júlia - inkább tegnap http://www.litera.hu/netnaplo/inkabb-tegnap Tallér Edina - Ez csak egy este http://www.litera.hu/netnaplo/ez-csak-egy-este Kocsis Noémi - Napi férfi http://www.litera.hu/netnaplo/napi-ferfi Somogyi Aranka - vizelet, szeppuku,…..
Kocsis Noémi: A DAJKA - könyvbemutató Helyszín: Roham bár, Időpont: 2014. január 14. 19 óra Vendég: Kocsis Noémi Franciaország, 18. század közepe. Felvilágosult nemesasszonyok és egyszerű dajkák. Kitett gyermekek, sötét titkok. És egy lány, aki megpróbálja megváltoztatni…..
Tallér Edina: Lehetek én iskönyvbemutatóTe is lehetnél ez a nő. Vagy az a másik, bár nem ismerik egymást. Hasonlítanak, panelekből összerakódó sorsok. Külön állnak, de közös bennük, hogy írják őket. Tallér Edina írja, mi eljátsszuk. És (el)beszélgetünk.Lehetek én is…..
Hajtűkanyar a VOLT Fesztiválon 2013.06.26 17:55:11
mert van egy sajátszoba irodalmi kilátással...Kocsis NoémiPalágyi Ildikó BrigittaSomogyi Arankamoderál: Kupa Júlia és Tallér Edina ..
szereplők: Kocsis Noémi Kupa Júlia Palágyi Ildikó Brigitta Somogyi Aranka Tallér Edina Regényrészlet, novella, vers, slam, dráma egy helyen, a Petőfi kultúrtérben. Várunk mindenkit szeretettel! https://www.facebook.com/events/481356441898954/   ..
Megjelent a dűlő, a Műút folyóirat önálló tartalmú digitális mellékletének ötödik száma: Fesztiválirodalom — A VOLT Fesztivál Irodalmi Sátra stábjának (Hegedűs Ágota, Kupa Júlia, Palágyi Ildikó Brigitta, Somogyi Aranka, Tallér Edina, Vécsei Rita Andrea) írásai    …..
Palágyi Ildikó Brigitta 2012.09.13 21:35:06
 Találkozás egy fiatal kutyával címmel folytatjuk a Hajtűkanyar kedvencei sorozatunkat.Mindenkit szeretettel várunk! Gyeretek! Szabad az Á...   Szőke Imre Mátyás... Égő áldozatA Feneketlen Tónál, a Park Hotel Flamingó előtt, vasárnap délután benzinnel…..
Palágyi Ildikó Brigitta 2011.09.24 17:48:13
A reggel a Dolce Cafféban ér egy forró csoki társaságában, majd minden sietség nélkül fel a civil zónába. Az irodalmi sátor az elmúlt napok katasztrófa sújtotta összképe után egész rendezett képet mutat. Kis cetli vár az asztalon Nini, Garaczi Laci és Julcsi aláírásával,…..
Az irodalom újra fesztiválállapotban! Az Irodalmi Sátor Egyesület 2010-ben alakult, azzal a céllal, hogy a kortárs magyar irodalmat népszerűsítse, elsősorban olyan helyeken, ahol amúgy nem nagyon fordul elő. Kortárs magyar irodalom „fesztivállapotba” hozva megint.…..
  http://prae.hu/prae/articles.php?aid=3961 Nincs a sátrunknak teteje. Leszerelték. Ettől úgy nézünk ki, mint valami Dél-Afrikai oltóközpont. És pont ugyanúgy tűz a nap. Egy csíkos ágybetét, két százforintos-boltos-mintás napozó, egy lila-pink piknikpléd a poros…..
Rátok esik az eső, ránk a nap süt. Jó, hogy itt vagy – szlogen a nagyszínpadon, molinókon, sőt, a flaszteren végig. A földön még az is, hogy Über ez a fesztivál. Aki itt van, annak jó, mert például süt a nap akkor, amikor rátok meg esik.Némelyeknek még reggel van, amikor…..
Csak a hűtő van bent a sarokban. A hűtő az első. A lényeg. A jéghideg Soproni az igazi. Az élet habos oldala. Mert megérdemlem. Aztán a fal, ha falról lehet beszélni egyáltalán. Folyton alakuló felület inkább. Eszement szél. Röpköd minden. Üres műanyagpohár. Szállunk a…..
Várunk Téged is a Civil Zónában!Érdekes vendégek és izgalmas beszélgetésekrészletek később.....
A régió legjobb sprinterei előtt, taktikus versenyzéssel nyerte Overdose 15 hónap kihagyás után első versenyét. A jártatóban Overdose még feltűnően izzadt, ami annak a jele, hogy ideges, egy kicsit elszokott a versenyzéstől. Szinte versenytempóban indult meg a startgép felé, nem…..
Palágyi Ildikó Brigitta 2010.07.19 13:46:45
Távoszlop Hogy jobb legyen... 2010.07.07 13:00:00
A Magyar Derby Koktél Bizottság elnökének közleménye Nagyon köszönjük a Koktél Bizottság iránt tanúsított érdeklődésüket és támogatásukat. Igazán lenyűgözött az a segítőkészség és jókedv, ami már a Távoszlop blogon es a Derby napján megtartott alakulóülésen is…..
Palágyi Ildikó Brigitta 2010.07.07 23:08:58
 Ha kalandba bocsátkoznék Önnel, gondolja csak végig, micsoda láncreakció követné egyetlen pillanatnyi meggondolatlanságunkat. De én jobban szeretem egyszerű kis életem apró bosszúságait és örömeit. Jobban szeretem a papucsomat és a barátságos tüzet a kandallómban, mint…..
Hajtűkanyar Némaság 2010.05.09 21:13:00
 Ha belefulladsz, megöllekrészlet Már bent áll a vonat a szokott vágányon, felszállok. Valami furcsa, fülkés. Egy óra az út hazáig, olvasni kéne, de nincs kedvem. Eszembe jut, hogy a barátnőm adott egy IQ-tesztet. Még sosem csináltam meg egyet sem. Lehet, nincs is IQ-m.…..
Hajtűkanyar Testünk van 2010.05.09 21:11:00
  Ha belefulladsz, megöllek részlet     Várok. Tizenegy óra ötvenhatkor jön a hév, még tíz perc. A nap szinte megvakít, pedig csak április van. Minek sütsz ennyire, baszd meg. Árnyékot kell keresni.    A híd alól bámulom a Dunát, és megfájdul…..
Hajtűkanyar Rezzenéstelen arc 2010.05.09 21:07:00
  Ha belefulladsz, megöllek részlet       Fogytál? Egyszerű kérdés, mégis reménytelenül belebonyolódom. Mintha különleges képességem lenne arra, hogyan csináljak bonyolult filozófiai kérdést rendkívül egyszerű dologból. Azonnal mögöttes tartalmat…..
Ha belefulladsz, megöllek részlet       Átjött a szomszéd srác és megkért, hogy míg ők anyóst látogatnak, viseljem gondját a nyulainak. Fasza. Jó kis program, gondoltam, de nem mondtam nemet, mert valahogy nem tudtam neki nemet mondani. Amikor még barátok…..