Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adyz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rakás Mitsubishi, amikről tíz éve álmodni sem mertünk volna, de arra senki sem gondolt, hogy unalmasak lesznek, mint a bűn. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
adyz 2011.07.07 08:58:47
@Rocko-: igen, befér. igaz szűkösen, de befér.
A sok műanyag vacak között, hadd lássák a régi dicsőséget! Olyan volt ez nekem, mint mohamedánnak a Kába kő, de én nem csak körbejártam, hanem meg is nyaltam, bő nyállal. A szívem megsajdult, amikor hirtelen lelőttem a benzinszivattyút és csend lett. Mai cikkünk…..
adyz 2011.07.04 09:26:27
@mmjr: előttem írták a ladát. feküdtél te már lada alatt? láttad már a hátsó hídját?
nem hiszem...

az a kifejezés, hogy: kis illetve nagy "kutyacsont", mondd valamit?
  Aki eddig kételkedett abban, hogy a magyar nyelv szitkozódásra milyen sokrétűen alkalmazható, nézze meg ezt a videót. Ha a szerelő leleményességét verbális véleménynyilvánítása helyett a munkánál is felhasználná, lehet, könnyebben felmenne az az olajteknő a helyére.…..
vargagixxxer ezúttal nem csak videót, hanem képes beszámolót is készített.Az idei, a sorban a 18. Miskolc Rallye nem sokban kötődött a borsodi megyeszékhelyhez. A szervízpark Encsen volt, a pályák pedig a Zempléni-hegység csodaszép tájain. Pénteken, a hagyományos prológgal…..
Jajj,de csúnya! Combino 2011.03.31 20:59:53
Cork77 találta a hahus hirdetést erről a tinédzser korú drága jószágról. Kapott egy szép, új csajozós ruhát...
Mivel tegnap olyan meglepően sokan szerettétek a Rauh Welt-féle dizájniskolát, és egyértelműen a kábelkötegelő volt a legmarkánsabb dizájnelem, küldeném hát a műfaj kötelező alapművét mindenkinek, aki szereti. Eszeveszett rákenroll. Via narancsphoto és AE86.hu és…..
adyz 2010.08.25 11:53:21
Jajj,de csúnya! Irish Homasita 2010.07.27 10:43:00
KuKori küldte nekünk az alábbi csodát. Azt üzeni, hogy ha valaki észreveszi, melyik kiegészítővel van a legnagyobb probléma, küld neki egyet. :-DAmint megérkezik az első helyes megfejtés, megmutatom közeliben is.Friss: red87 megfejtette! Valóban az öntapadós kipuff a lényeg...
adyz 2010.07.27 11:01:03
Egyiknek 700 liter kell az olajcseréjéhez, a másik úgy működik, mint egy gigantikus, egyhengeres benzinmotor, láttunk akkora tárcsaféket, mint egy malomkerék, s megtudtuk, hogy a legnépszerűbb a 85 éves oldtimer. Totalcar a Vidámparkban. Vélemények az azonos című…..
Kábé félmilliárd forintnyi Alfa Romeo veterán várt minket. Csak be kellett ülni, kihajtani a pályára, és kezdődhetett az őrjöngés Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Leszögezhetjük: a Ford neve egybeforrt a ralizással. A kezdetektől fogva ott voltak, gyári csapatként vagy privátok alá szekeret tolva, évtizedeken át. Tetőig összesározva, félig leszakadt sárvédőkkel, törött szélvédővel, de minden ralin ott állt legalább egy…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
adyz 2010.05.09 09:50:22
@Rocko-: Erről van szó, köszönöm. :)
adyz 2010.05.09 10:15:52
@GYUSZI BACSl: A youtube-on található régi töréstesztek videójának jó, ha az 50%-a valós teszt. Akkoriban rengeteg súlyokat pakolgattak a kocsikba, hogy megnézzék hogy viselkednek. Csak valakik felpakolják, mint rendes törésteszt.
adyz 2010.05.09 10:18:36
@GYUSZI BACSl: A youtube-on található régi autók töréstesztjének jó a a fele igaz.
Akkoriban divat volt megpakolni, meggyengíteni a kocsikat, hogy megnézzék úgy hogyan viselkedik.
Akik meg ezeket megtalálják, feltöltik és törésteszt néven rakják fel. sokan meg el is hiszik, ahelyett, hogy rendesen keresnének.
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Első nap  A hét szűk esztendő után lehet, hogy most a bőség zavarával fogtok küzdeni? Egy napon belül két új post... Nem is tudom mikor volt erre utoljára példa... De nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ismét elkaptam a fonalat. Bár sem Jordániában,…..