Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem kérek hírlevelet...

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Euronews elhallgatta, hogy a Kreml pozitív üzenetet is küldött Ukrajnának. »Fokozott biztonsági intézkedéseket ígért a Krím-félsziget lakóinak Vlagyimir Putyin – olvasom a mandiner.hu-n. Azután beszélt erről az orosz elnök – írja az internetes lap –, hogy a Kreml többször vádolta Ukrajnát…..
Az utóbbi hetekben sokan kérdezték Pesterzsébet is pályázik-e az „Egészség Sportpark Program”-ban való részvételre. A válasz: igen, folytatjuk a "Stadionok helyett futópályákat!" programunkat. Ráadásul Somodi Klára képviselőtársam, a sportbizottság elnökének javaslatára a Pesterzsébet lakótelepen…..
  Ezt most speciel a Vodafone kapta, de úgy érzem, Csalódott Jenő mindazok nevében ordított az ügyfélszolgálaton, akik érezték már úgy, hogy csak addig fontosak a szolgáltatónak, amíg leszerződik élete végéig.  Szombat délelőtt abban a reményben kerestem fel a…..
Nem kérek hírlevelet... 2014.07.23 08:54:00
@Void Bunkoid: Szeretném pontosítani a részleteit annak, amiért kiakadok az üfsz.-ok nagy részén. Teszem ezt azért, mert rosszul esik kicsit, hogy a retek cigányt hoztad fel példaként. Én nem azzal a céllal lépek be sehová sem, hogy ott bármelyik, akármelyik honfitársam elé kerüljek, és ezt így alá is húznám, hogy tiszta legyen! Engem az zavar, hogy az adott üfsz. egész egyszerűen nem foglalkoztat az ügyfelek gyors ügyintézéséhez elegendő ügyintézőt, melynek oka a mindenek előtti profitorientált magatartás. Konkrét példa: Csepel Pláza Elmű ügyfélszolgálat. Rendszeresen hosszú sorok állnak, az ügyintézők egy része (tisztelet a kivételnek!!) lényegében azt sem tudja, hogy ki kivel van, mit hol kell intézni.. Tipikusan az a hely ez, ahol ha nem csapsz az asztalra, vagy nem közlöd a bunkó fajtával, hogy pontosan ilyen formát reggeliztél, akkor szarnak rád és ott ülsz egész nap. Csak erről a témáról fél napot tudnék írni.. Az egy másik - és legalább ugyanekkora - probléma ebben az országban, hogy alapvetően semmibe/hülyének néznek, ha nem vagy tisztában az adott terület pontos ügymenetével. Konkrétan arról beszélek például, amikor az Elmű egyszerűen kizár az áramszolgáltatásból egy céget, aki pontosan fizet minden kötelezettségét az Elmű felé, azonban az Elmű "nyilvántartásában" az adott vállalkozás - ki tudja miért - felszámolás alattiként van nyilvántartva. Nekifutok, próbálom meggyőzni a szolgáltatót, hogy jogtalanul járt el. Dokumentumokkal igazoljuk, hogy a cég köszöni, jól van, szó nincs felszámolásról.. Nem értik... Új ügyfélként, új szabványoknak megfelelve (több százezer kiadás) kívánja csak a szolgáltató visszakapcsolni a szolgáltatást... Nem jutok semmire. Utána egy kedves ismerősöm "rááll" az ügyre, és 4 nap múlva érkezik a levél a szolgáltatótól: szeretnék díjmentesen visszakapcsolni az elektromos szolgáltatást, mert tévedés történt. Egyúttal jelzik, hogy kötbért is kívánnak fizetni, melynek összege 10E Ft.
A hamis munkáltatói igazolás szokott ebben a műfajban inkább játszani, olyan ügyről a Zugügyvéd még nem hallott, hogy bemondásra elfogadták a bankszámlára jóváírt jövedelmet. A csalás kinézhet az alábbi ügyből mindenesetre. Tisztelt Zugugyved! Egy korabban felvett…..
Nem kérek hírlevelet... 2013.05.17 21:27:35
@panaszmuki: Teljesen egyetértek! Hazánkban a népesség-robbanást a füstösök okozzák, aminek az "eredménye" most még "csak" az oviban, meg a suliban keserítik meg az óvónők és tanárok/nevelők életét, azonban a szocializálódási kísérlet sehol nem járt eddig sikerrel, így borítékolható, hogy 10 év múlva kevés lesz a közel 100.000 rendőr is a jelenlegi(!) statisztikák tartásához, pedig most sem rózsás már a helyzet. Idővel 'ezek' az elemek felzabálják a fehéreket.
Nem kérek hírlevelet... 2013.05.18 10:18:01
@kobalt: Minden operációs rendszerhez hozzáadható a magyar nyelvű beviteli mód. Vannak, akik megjegyzik a hosszú magánhangzók elhelyezkedését és vannak olyanok is, akik felmatricázzák a billentyűzetet. Ékezetek nélkül írni a lustaság egyik legelterjedtebb formája.

Azt pedig, hogy kreolról van szó, a megfogalmazásából, valamint a másokat (jelen esetben a bankot) alapesetben hülyének tartó mentalitásból jöttem rá.

Nagyon igaza volt annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy az ilyen léhűtők miatt szívnak nagyon sokan és fizetnek emelt kamatot, meg kötnek kötelezően biztosítást a hitelre. Szomorú, hogy ezeket is magyaroknak nevezik, holott ezek nem magyarok, hanem cigányok.
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.25 10:27:25
@kovi1970: Így van, ez a hivatalos Fidesz álláspont! A gond csak az, hogy nem vagyok Fidesz rajongó, de nem zavar, ha annak tartasz. Ha így jobban érzed magad, ám legyen. :)
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.25 10:31:38
@Megfigyelo: Dee, én (attól, hogy Te azt kiáltod, vagy beképzeled a túlmelegedett kis fejedben) biztosan egy 'nácifasiszta' rasszista, cigány/zsidógyűlölő, holokauszttagadó kutya vagyok. Még szerencse, hogy a véleményed nem több, folyásiránnyal szemben beleköpni a Dunába. :) :D
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.25 10:35:51
@kovi1970: Miért, 'Fideszeskedtem'?
Az elmúlt napokban, hetekben és hónapókban támadások sorozata indult meg a tiltakozó hallagatók ellen. Nem szórakozik itt senki, a tét elég nagy: egy ilyen mértékű offenzívától egy kisebb politikai párt már könnyedén a parlamenti küszöb alá zuhanhatott volna. A Magyar Nemzet…..
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.20 15:37:52
@hakos2: Így igaz!
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.20 15:57:40
@Kandeláber:

2006 kapcsán persze akkoriban hallgattak a rendőrterrorról. Hazug disznók, igen disznók! :D
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.20 16:08:19
@Kandeláber:

Jaja, erről jut eszembe, egy kis játék unaloműzőnek... :)

kuruc.info/galeriaN/hir/hellerjatek8.swf
Észak-Korea megint atombombát tesztelt. Na bumm. Azt garantálhatom neked, hogy előbb fogja a halálodat okozni a hamburgerhúsba darált veszett kutya, mint a koreai atom. Természetesen megint Barack Obama van a legmélységesebben felháborodva. Annak a nemzetnek a vezetője, amelynek az…..
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.16 23:01:40
@Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz.:

JohnHenry ki, az ügyvéded? :)

Ha igen, kérdezd már meg tőle, mi a teendő, ha teljesen hülyét csináltál magadból egy blog hozzászólásai között. :)
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.17 12:26:16
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Veled vitába szállni tök felesleges, mert ahogy visszaolvastam korábbi hozzászólásaid százait, ismertté vált előttem hovatartozásod, valamint az, hogy az első mondataidban lehülyézed, lebutázod az embert. Beszélgess magaddal srác!
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.17 13:51:13
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Mint mondottam volt, nem kívánok társalogni a magad fajtával, de ha így erőlködsz, és ha nagyon szeretnéd, idézhetek én is a hozzászólásaidra reagáló véleményekből. Szeretnéd? Rólad is van kialakult véleménye a közösségnek, hidd el.
Párizsban vagy New Yorkban szinte senki sem ismeri Songül Öden vagy Kivanc Tatlitug nevét, de Dubajban vagy a kazah fővárosban mindenki bálványozza a két török színészt. Nem ők az egyetlenek. A török sorozatok népszerűsége 2005-ben a Gümüs (Pénz) című szappanoperával indult.…..
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.16 21:02:02
@Locassen: Véleményem szerint kiegyezhetnénk abban, hogy sem egyik, sem másik verzióra nincs hiteles bizonyíték. Valójában soha nem fog kiderülni, hogy valójában mi történt, hacsak be nem jelentkezik valaki, aki végig követte az eseményeket és hiteles leírást is készített az eseményekről. Ez utóbbit csak úgy ironikusan jegyeztem meg. :)
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.16 23:12:51
@fran7:

Az érvényben lévő hadi törvények szerint egy követ lefejezése hadüzenetként értékelendő.

Itt egy kis szünet, mert a következő sorokhoz nem tudok mit hozzáfűzni, hiszen elég kocka gondolkodásra utal...

A koreai sorozatok szintén az emberséget sugárzó tulajdonságuk miatt népszerűek, mert bár Európa népe tudja, hogy mi lenne a helyes, mégsem úgy él és elérzékenyül, amikor látja, hogy vannak mégjó érzésű, helyesen gondolkodó emberek.
Nem kérek hírlevelet... 2013.02.16 23:14:21
@Porcelán az elefántboltban:

Arról nem is beszélve, hogy az évszázadok során hányszor tartottuk a hátunkat, megvédve Európa népét a tatárjárástól, a töröktől és még sorolhatnám. Hálátlan népekből sok van. :(
Kedves árokásó polgártársam,sikerült megfejteni, hogy a micropoll rendszert miképp lehet átjátszani, sajnos nem nehéz. Ezért nem alkalmas például helyi népszavazások lebonyolítására sem, ezért használtuk csupán figyelem felkeltésre, arra hogy az együttműködés a kooperáció…..
Nem kérek hírlevelet... 2011.04.01 22:27:38
@marienkafer: "mint megtalálni az újban az értékeket"
Igen, jól írta(d)!

Az új és a régi között nem sok a különbség.

Nos, ha valaki nem tudja, hogy mi a család, mit jelent egy normális család, akkor azt bizonyára nem egy ilyen fórumról kell megtudni szerintem.
Az, hogy mivé válik egy gyermek, szerintem a neveltetésén múlik. Alapvetően senki sem születik melegnek. Aki ennek ellenkezőjét állítja, az a tanárom szerint más aljasságokra is képes, ezért vele szemben tűzzel-vassal küzdeni kötelessége minden normális, egészséges értékrenddel rendelkező honfitársamnak.
Nem kérek hírlevelet... 2011.04.01 22:40:21
@marienkafer:

Azért arra kíváncsi lennék, amikor a 16 éves fiú odasétál anyukához, majd lazán közli, hogy ő meleg.

16 éves, ugye? Ha nincs megfélemlítve, akkor lassan szólni fog....
Volt már több poszt is olyan esetekről, amikor valaki tudomása szerint szabályosan parkolt le, mégis megbüntették, mert időközben odatették vagy kifordították az addig nem látható tiltó táblát. Balázs is így járt, érthetően nem akarja annyiban hagyni, sőt annak szeretne…..
A mai (2011.01.05) újságok és az elektronikus hírportálok arról tájékoztatták az állampolgárokat, hogy egyes állami és önkormányzati cégek (köztük felsorolva az Fővárosi Közterület-felügyeletet is) nagy összegű támogatásban részesítették az előzetes…..
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
Nem kérek hírlevelet... 2011.01.02 17:20:00
@gtc376:

Az egyetlen probléma csak az, hogy én egyáltalán nem vagyok Fideszes, sőt...
Sokkal durvábban is elő lehetne ezt adni.
Nekem az tetszene igazából, ha az ilyen Kuncze féle férgek háza úgy nézne ki, mint a szerbek házai... Horvátországban. :) Még a föld is be van sózva ott, ahol egykor szerbek laktak.
Nem kérek hírlevelet... 2011.01.02 17:26:47
@K0vasz: Beszéljünk a fociról, ahhoz mindenki jobban ért. Remélem Te is jobban értesz hozzá, mint a Föld kerekségéhez, az ugyanis egész egyszerűen nem igaz, hogy a Föld kerek. Maximum nagyon hasonlít a kerekre. :)
Nem kérek hírlevelet... 2011.01.02 17:28:13
@Bruti:

Én már írtam is nekik.

Azt írtam, hogy Te erre kéred az embereket az interneten. ;-)
Vastagbőr Egy percig hallgatott 2010.12.21 12:01:00
Hajnal 3 órakor elfogadták az új médiatörvényt, mely hír természetesen főszerepet kapott reggel a Kossuth Rádió hírműsorában. Azonban  a hatályos Médiatörvény és a Magyar Rádió belső szabályzata szerint Mong Attila műsorvezető nem fűzhetett kommentárt a hajnalban…..
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.22 00:31:43
@Conv: 2010.12.22. 00:30:02

Te milyen tudatmódosítóval nyomulsz így hajnal fél1 körül? :)
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.22 00:35:42
@Conv: Jaa, értem. Oké, pótolni fogom ezt a mulasztást. Regisztrálok. :)
Hol kell regisztrálni? Még mindig ott az Árpád hídnál, a rendőrpalota irányába nézve fél szemmel?
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.22 00:50:51
@Conv: Érdekes. Én úgy emlékszem, hogy a József Attila színház elöl regisztráltak legutóbb a teve utcában pár éve egyik éjjel. Na mindegy, ha nem ott, hát nem ott. Sokáig keresték is az új felhasználókat. Bencze Jóska azt mondta egyszer, hogy tutják ki regisztrált akkor, aztán mégsem tudták. Na akkor most tudják, vagy sem? Na én ezért nem regisztrálok, mert egyik tudja, a másik pedig nem. Na már most, az aki nem tudja, az meg akarja győzni azt, aki tudja, hogy ő sem tudja. Ki érti ezt...
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.21 20:57:57
@Egy Dagadt Patkány: Írásodat pedig nem pozitívan minősítem, esetleg pozitívnak minősíthetném, de ilyet meg nem tettem. :)

Látod látod, a "bérírnok" legalább tud írni, nem csak az arca nagy, mint neked, apukám.
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.21 22:56:48
Subba Mi van a vodkájukban? 2010.12.09 07:20:00
 Az unalmas környezet és egy szuper társaság milyen jó dolgokat tud kihozni az emberből. ..
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.09 17:06:22
Nem kérek hírlevelet... 2010.12.09 17:08:49
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Nem kérek hírlevelet... 2010.05.09 17:33:54
@nem kéne...: Olvass vissza, és cáfolj rá arra, amit írtam. Ha meg nem tudsz, akkor térdelj a sarokba vagy fél órára, kicsi szamár.