Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mind1

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fodor Gábor Temetetlen halott 2012.06.16 19:18:00
Ez a címe Mészáros Márta filmjének, amely Nagy Imre életéről szól. Ma van 23 éve annak, hogy a rendszerváltás szimbolikus eseménye, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése, lezajlott. Ma van 23 éve annak is, hogy a mai miniszterelnök bemutatkozott az ország nyilvánossága…..
 Visszavonni a Kossuth-díjat azoktól, akik méltatlanná váltak rá? Mekkora ostobaság ez már megint! És persze itt nem a szerencsétlen, holokausztkárosult Kertész Ákosról, nem az adócsaló bohócról, Sass Józsefről van szó, hanem azokról a százakról, akik nem tettek semmi…..
Mind1 2011.11.07 15:34:23
@Muad\\\'Dib: nem is fog! De akkor visszamenőleg ???
Akkor lenne a korrekt a politika - bármelyik - ha magára nézve ugyanazokat a normákat tartaná elfogadhatónak, amit másoktól elvár.

De az én szembemben az összes politikus jellemhibás - valószínüleg ezért is kűzd a hatalomért. A görögök - az ÓKORIAK - azt mondták ismereteim szerint, hogy csak olyanokra lehet bízni a polisz sorsát, akiknek ehhez nem fűződik anyagi érdeke. Hát ettől jó messzire elkanyarodtak a modern "demokráciák" :((
Először is szeretném leszögezni, hogy aki a nevemben írogatott a Twitteren, nem fogja ezt megúszni. Bújjon akármilyen sötét romkocsmák tömeges magányába, rejtőzzön bárhol ez az erkölcsi hajléktalan, utolérjük és az inkvizíció Kocsis Máté barátom segítségével…..
Mind1 2011.10.20 09:56:27
Új fogás kerül a kormányzati kommunikáció turhától átázott étlapjára: a Narancsos Girosz. Információk szerint zavar keletkezett az erőben, a Nagy Annát helyettesítő Kovács Zoltán már csak a szájával tud hazudni, az arcával nem, úgyhogy itt az ideje egy centralizált…..
Mind1 2011.08.27 12:58:56
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: na és akkor most GSZA-nak nem marad hely? De kérdd el a fodrászpénzt ugyanúgy!!! Hazudni csak szép frizurával szabad
Mind1 2011.08.27 13:01:22
@jenőke: piszlicsáré fizikai törvényekkel csak nem fog lacafaczáni a Kedves Vezető, makd megváltoztatja azokat is. Kérdés???
Mind1 2011.08.27 14:04:14
@jenőke: kösz jól (részletesebben: nem jól:D)
Az MSZP Schmitt Pálhoz fordul, azt kérve, hogy bírja rá a fideszes politikusokat arra, ne szavazzák meg a nyugdíjak korlátozásával kapcsolatos módosításokat, vagy ha ez mégis megtörténik, az államfő vétózzon. Az ügy, mint csepp a tengerben, világosan mutatja, hogy miért is a…..
László nem igazán érti, miért nem kapcsolják át 5 Mbites csomagra, ha már egyszer az előfizetett 15-ös nem működik. A T-Home ügyfélszolgálata ehelyett 4 hónapja azt játssza, hogy felveszik a panaszt, majd másnap közlik, hogy elhárul a hiba, pedig nem is:Engem már hónapok óta…..
Mind1 2011.04.28 23:47:57
@VilMarci: én megtettem, lazán elküldtek a T-homehoz :( pedig ugyanezt játszottam egy évig. Kb 2 havi díjat adtak vissza, pedig soha nem teljesítették a csomagban előfizetett adatsebességet.

Valahol az ASZF-ben el van rejtve, hogy akármit csinálhatnak, kb gyök kettő az, amire garanciát vállalnak.

A legszebb hivatás a szivatás - ez a T csoport hitvallása
Michael Knight Spam 2011.04.27 11:12:00
Minden magyar állampolgárnak elküldik az államfő által hétfőn aláírt, új alaptörvény nyomtatott szövegét - legalábbis ezt mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban a Fidesz frakcióvezetője. Lázár János szerint szeretnék, hogy mindenki megismerje az új alkotmány végleges…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
Mind1 2011.04.19 09:32:46
@kruscsevits: ez tökéletesen mutatja a helyzetet !!! :)

@spontan: mire ez a határtalan optimizmus?
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
Eljött a nap, megszületett a verdikt Stohl Buci ügyében: 28 hónap letöltendő börtön maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. Ennek háromnegyedét mindenképp le kell ülnie Stohlnak, mindenképpen börtönben. Az ítélet nem jogerős.…..
Lázár mondá: "Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér,…..
Ma, pontosabban már tegnap, Makón jártam, egy ottani civil szervezet meghívására. Érdekes kérdéseket – és a program végén még csodaszép makói hagymát is – kaptam, melyek közül most egy olyan felvetéssel foglalkozom, amelyet régebben első hallásra élből el szoktam…..
Mind1 2011.03.18 09:59:52
@sztd: nem rájuk szavaztam, mert az én szememben Orbán a politikusok legrosszabikát személyesíti meg - már a Nagy Imre temetés óta. (Sajnos elég öreg vagyok)
De az elnyert többséget nem arra kapták, hogy mindent borítsanak - amiben szerintem ők is benne vannak egy kicsit. Az elmúlt 20 évet nem lehet csak és kizárólag Gyúrcsány nyakába varrni. Mielőtt megkérdezed, őt sem tartottam megfelelő embernek a poziciójához.

Azért írtam, hogy hazugság, mert OV saját maga szerint soha nem hazudott. Ez egy hivatásos politikus szájából nevetséges. A másik, hogy alapvetően a kormányzásra és nem a rendszer totális - szerintem egyébként történelmileg hátrafelé - átalakítására kapott bizalmat, amivel személyes véleményem szerint csúnyán (gusztustalanul) visszaél.

Afféle értelmiségiként elkeserít, hogy a rendszer váltás óta talán 3-4 olyan politikus, képviselő van, akire azt mondom a saját értékeim szerint, hogy ott a helye. Ráadásul azt látom, hogy aki a hatalom közelébe kerül, az elveszti a realításérzékét.

Sajnos ahogy a hülyeség pártsemleges, a hatalmi mámor is az
Mind1 2011.03.18 17:38:00
@Balt: ....és folytatva kb. idézve: a választási igéret nem azért van, hogy teljesítsük - mondjuk ezt ma már mi is tudjuk :(

Hozzá kell tenni, hogy túl sok konkrét ígéret nem volt, így csak keveset nem kell teljesíteni - de azt nagyon:)

(pl. nagyarányú azonnali adócsökkentés, két héten belül rend lesz, nem adunk választójogot a határon túliaknak....)
Mind1 2011.03.18 17:44:21
@sztd: csak az utolsó mondatoddal értek teljesen egyet.

Azt elfogadom, hogy az emberek 80%-a az előző kormány ellen szavazott, de csak ismételni tudom, nem új alkotmányra, nem új köztársaságra, nem új választási rendszerre, nem államszocializmusra. Az elégedetlenek nem hatalmazták fel a fideszt erre a hatalmas átrendezésre. Én azt is látni vélem, hogy a gazdaságban véghezvitt ámokfutás a politikainál is kínosabb - lesz
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Mind1 2011.03.16 15:29:23
@a katona fehérben: ott a pont! :)

@Gerzsonka: A Ferenciek etréig tartott a nép, kb 20-25 ezer ember lehetett

Egyébként ez olyan, mint az albán póker. Bárki bármekkora számot mond, Ovinál 10%-kal akkor is többel voltak (lesznek)
Mind1 2011.03.16 15:45:50
@pokesz70: remélem ez nem csak álnaívság. Ennek a mai "Forradalmi Tanácsnak", aki kormánynak nevezi magát, sokkal kulturáltabb ellenzéke van, mint amit megérdemelne, és amilyen ő volt ellenzékben.

De mi azt is tudjuk, hogy bunkóságra nem bubkósággal kell válaszolni - bár így nehezebb lesz majd megérteniük
Mind1 2011.03.16 15:49:33
@dedalon74: éljen a sörpuccs
Ugye milyen bosszantó és felháborító, mikor a bunkó emberek jogtalanul veszik igénybe a mozgássérültek számára fenntartott parkolókat csak azért, mert nem akarják néhány méterrel messzebb leállítani az autójukat, vagy mert máshol nincsen hely? Pedig nap mint nap látni…..
Kegyelmes Főispán Úr, Kedves Uram, Bátyám, Drága Lajos! A minap vettem kezembe nékem írott elektrónikus leveled, melyben családunk hogyléte felől érdeklődöl. Az alábbiakban van szerencsém egynémely szóban tájékoztatni Méltóságodat azon fejleményekről, melyek szűkebb…..
Jó, persze, már akkor tudtuk, hogy ez lesz, amikor Orbánék kétharmaddal megnyerték a fülkeforradalmat országgyűlési választásokat, minden más csak ennek egyenes következménye, Médiaávóstól, Szalai Annamáriástól, folytatva a köztévé pártkatonákkal történő…..
A választójog minden nemzetközi alapelv szerint általános, EGYENLŐ, közvetlen és titkos kell hogy legyen. Tudom, hogy a hunhonon kívül eső dolgok minket elvből nem érdekelnek, mert mi úgyis jobban tudjuk, úgyhogy inkább történelmi tévedésekről éneklek ma. Azok közül is…..
Mind1 2011.02.13 08:04:56
@King Size Lobster: milyen ellenzék???

Észak-Korából importáljuk majd? Nincs egy "zember", aki mögé oda lehetne állni. :((((
Mind1 2011.02.13 08:08:15
@bigthereal: és csak a legnagyobb f@szságokra ugranak:)
Pedig téma volna még bőven....
Remek ötletelés folyik a kormánypártok körében arról, hogyan lehetne biztosítani a következő választáson ismét a kétharmadot. Igazán okosan hangzik az, hogy a határokon túl élő állampolgárok kapjanak szavazati jogot. Biztosan hálásak lesznek ezért annak, akitől kapták. A…..
Mind1 2011.02.13 07:57:23
@King Size Lobster: Viktorra hasonlít
Védelmet kell biztosítani az emberek számára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője aláhúzta: a következő hat hónapnak a védelem időszakának kell lennie, a legfőbb kihívás a kormány számára az, hogy hogyan tud védelmet biztosítani az embereknek az áram- és…..