Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hórihorgas basszusgitáros

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
hórihorgas basszusgitáros 2013.08.07 12:01:09
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
Azok kedvéért, akik nem hajlandók öt sornál hosszabb posztot elolvasni, instant GYIK kommentelés előtt: igen, mi is tudjuk, hogy Budapest nem ilyen, igen, mi is tudjuk, hogy ez egy régi térkép, nem nem azonosulunk vele, nem nem mi csináltunk és a poszt (többek közt) magáról a…..
hórihorgas basszusgitáros 2011.09.09 16:26:44
Egyetemen Kulturális turizmus előadáson néztünk ilyen (Európa) térképeket is, többek között a francia sztereotípiásat is (26.media.tumblr.com/tumblr_lasvjzrhKR1qa6i7mo1_500.jpg). Ezen Magyarországra azt írták, hogy Sarko's land. A tanár szerint ez azt jelenti, hogy mi a franciák szemében szarkasztikusak vagyunk. Elte.
hórihorgas basszusgitáros 2011.09.09 16:42:37
@akrosztikon: :D rendkívül hasznos volt!
Új kedvencre leltem Óbudán! Kivételesen nem egy lepukkant kiskocsma a szerelem tárgya, hanem Óbuda új élelmezésellátója, a Magic Burger büfé!   Egyik este munka után gondoltam, megiszom 1-2 sört kollégámmal, T-Csabival, így a Profi felé vettük az irányt, hogy megvegyük a…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..
hórihorgas basszusgitáros 2010.05.26 22:31:37
Ma megpróbáltam a CIB bank mobilCIB szolgáltatását használni a HTC Desire Androidos készülékkel (jelenleg a világ egyik legkorszerűbb mobilja, mind hardver, mind funkciók tekintetében). A CIB kompatíbilitási lista szerint a mobilbankjuk a következő készülékkel működik:Apple…..