Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titiú

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár éve már felfedeztem magamnak a böngészőben is elindítható, kultikus retró játékokat bemutató Archive.orgot - csak akkor pont arról panaszkodtam, hogy nincs fenn a Flashback, és nem tudok játékost választani a Golden Axe-ban. A napokban azonban ráleltem a hasonló koncepcióban, azaz böngészőben…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
Szerintem mindenkivel megesik, hogy lusta lemenni a boltba kenyérért. Velem elég gyakran. Ezt a receptet érdemes ilyenkor elővenni. Alig egy óra alatt kész a kenyér és nagyon finom. A formája meg olyan, amilyen. Én ilyen rusztikusnak szeretem. Hozzávalók: 350 g liszt 3,5 deci…..
"A kereskedelmi televízióknak álcázott globális véleményhatalmi terrorgépezet legkegyetlenebb tömegpusztító fegyvereit a valóságshow–sorozatok jelentik" – ezzel a lingvinisztikai gyomrossal nyit Bogár László a csütörtöki Magyar Hírlap hasábjain leközölt aláValó…..
Titiú 2014.02.06 14:16:13
@-Szűcs Gyula-:
Gyula, mióta vártál arra, hogy egy mondatban emlegesd a Bevezetés a nemzetközi politikai viszonyok tanulmányozásába tantárgyat és az extrém idióta szóhasználatot? Ha én ezt Bíró Gáspár tanár (bocsánat, docens) úrnak elmesélem...
A jó csokis keksz omlós, de nem száraz, pont megfelelő mennyiségű benne a tökéletes minőségű csokidarab, és leginkább onnan lehet felismerni, hogy ha elfogyasztottunk egyet, akkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy ha többet nem is, de még egyet mindenképpen szeretnénk…..
Tombol a nyár, itt a hőségriadó, ilyenkor eltompul az ember agya és semmi megerőltetőre nem képes. Ezért lesz a mai játék a Handless Millionaire 2, ami bár kétségkívül igényel némi koncentrációt, de egyszerű mint a szög: a guillotine-on átnyúlkálva kell összefogdosni a…..
Korábbi ötlete alapján börtön várna a képviselőre, aki reggel halálra gázolt egy idős nőt. A szakértő szerint nem a jogszabály a hibás, hanem az autós, aki nem ismeri. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Titiú 2013.05.22 18:47:24
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: pont ez a lényeg. Van arra egy szabály, hogy dönthetsz: leszállsz és tolod (ényelmetlen, de elsőbbséged van), vagy tekersz (de lemondasz egy jogodról).
Egy tökéletes világban pedig az autós elenged, bárhogy döntesz. Mert hiába lenne elsőbbsége, ő is le tud mondani róla. Csak néha gondolkodni kellene, meg együttműködni a többi közlekedővel.
Titiú 2013.05.22 21:06:37
@Elemir:
"Az másik dolog, szinte biztos vagyok benne, hogy ez 50-60-nal is megtörténhetett volna"
Lehet hogy igen, lehet hogy nem. A l.ényeg: 80-nal egyértelműen FELELŐS, 50-nél lehet rajta vitatkozni.
Sokan ismeritek az M1-M7 kivezetőt. 2*4 sáv, középen szalagkorlát. Szinte végig 70 km/h a korlátozás, de mivel már majdnem autópálya, sokaknak 80-90 a tempó. Pár éve egy kismama a babakocsival úgy döntött, mindez neki nem akadály. A szalagkorlát kicsit lelassította, egy srác meg elcsapta 90-es tempó körül. Két halott, emlékeim szerint több hónap letöltendő. Azóta azon gondolkodom, kell-e arra számítanom, hogy a belső sávban áll egy babakocsi. A konkrét ügy azonban egyértelmű: gyorsan hajtott, hibázott, felel érte.
Titiú 2013.05.22 21:27:53
@Androidus:
Igen, kell rá számítanom. De ha a tömött autósorban számítok rá, hogy három autóval előttem bármi lehet, akkor:
- nem megyek 80-90-nel, tehát belső két sáv kilőve;
- próbálom a jobb szélsőben tartani a 70-et, de még a BKV busz is levillog.
Én megbirkózom vele, de megint ott tartunk, ami sokaknak nem megy: gondolkodni kell, mérlegelni kell, és a többi közlekedőt is figyelembe kell venni.
Végre egy jó kis rali játék. Bár nem vagyok ezeknek nagy híve, a Turbo Rally valahogy megfogott. Maga a játékmenet egyszerű mint a faék. Versenyzel, pénz kapsz, fejlesztesz, több pénz kapsz, jobb autót veszel, stb.A grafika szerintem nagyon jó lett, a pályák változatosak. Ami…..
Ugye mindenki emlékszik még az első részre? 2012 novemberében írtunk róla, akkor a vizsgaidőszakot megkezdőkkel toltunk ki, most az érettségizők vannak soron. Jelenleg az örökranglista nyolcadik helyén trónol az első rész, szóval szerettétek, íme a második rész, az Incursion 2…..
Ritkán találok ilyen meggyőzően jó point-n-click játékot, mint a Killer Escape. A fejtörők a helyükön, mármint teljesen érthető, hogy mit kell keresni, csinálni, mi mire való, nem pixelvadász (sőt, már-már szájbarágós időnként, mondjuk ez a pixelvadászokhoz képest inkább…..
Azt írja a Képviselő Funky hogy "Selmeczi Gabriella elborzadva értesült arról, hogy a nemzetközi baloldal francia importtüntetőkkel készül meggyalázni március 15-i ünnepünket." Konkrétan így fogalmaz a zsák foltja Fidesz szóvivője:"Tovább folytatódik a…..
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
Ki az az őrült, aki olyan munkahelyet választana magának, ahol öt évre visszamenőleg visszavehetik a fizetését? Legfeljebb az, aki sehová nem kell, vagy aki egyébként is a Párt eltartottja. (Fotó: Segesvári Csaba / delmagyar.hu) Amint arról az Index tegnap beszámolt, ha hétfőn…..
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
Mint a képen is látszik, erősen 18 éven felülieknek szól a Road of the Dead. Meglepően jó játék egyébként, főleg ahhoz képest, hogy szimulátor – flashben nem nagyon láttunk ebben a műfajban színvonalasat. Ennek is megvannak a bajai (az irányítás kicsit nehézkes), viszont…..
Titiú 2010.10.15 16:21:42
@Hooshee:
Neki kell vezetni az útszéli zöld tábláknak. Darabját háromszor.
Titiú 2010.10.15 19:14:54
@Öltönyösrabszolga:
Igen, kevés van. Amíg el nem éred a mutáns zombikat :)
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Titiú 2010.05.06 12:59:02
@Burwor:
pont tegnap este jutott ugyanez az eszembe. Hátha már hetek óta van KMK, és csak mi könyvjelzősök puffogunk itt.
Pedig nem. És pár nap múlva elég kemény hajtás jön a munkahelyemen, addigra MUSZÁJ beindulni, hogy elkerülhessem :)
Titiú 2010.05.12 23:46:38
@Jóskapista:
Kezdetnek: mi a kurva büdös lófaszért kell ilyen kibaszott trágárul fogalmazni?
Aztán: a sztrájkoló polgártárs sok mindennel játszik remélhetően, csak az idegeinkkel nem. Főleg a tieddel nem - gyakori vendég lehetsz, ha ennyi idő után veszed észre a blogmotor köhögését.
Végül: mifasz közöd van hozzá, ha sokan el is pártolnak innen? Leszünk néhányan akik nem fogunk, Stöki meg azt csinál a játékos "hobbiblogjával", ami jólesik neki.
Uff.
Coming out következik: a Guns N Roses és Michael Jackson voltak gyerekkorom nagy bálványai. A GNR-láz tombolása idején ('92), negyedikesként egy napon láttam másolt VHS-en a Terminátor 2-t (You Could be Mine, yess) és Jacko legendás filmjét, a Moonwalkert, aminek a végén Jacko…..
Titiú 2009.07.13 08:18:03
Titiú 2009.07.13 13:22:15
@Hamlet:

Véletlenül de :)
Titiú 2009.07.13 21:12:11
@Hamlet:
Pont erre számítottam, amint megláttam, hogy ide is betetted a mancsod.
Egyébként alig várom, de akkor szólhatnál a főnökömnek is. Mondjuk itt nálunk, a közszférában csak nő a GDP, ha nem dolgozunk...