Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zobor79

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokás szerint idén is felvettünk egy Checkpoint Retrográdot, amivel találkozhattatok már tavaly és tavalyelőtt, sőt még azelőtt is. Tudjátok, ez az, amikor felidézzük, milyen volt a játékpiac helyzete 10, 20, 30 vagy éppen 40 évvel ezelőtt, mik voltak akkor a menő játékok, a piaci trendek, nagy…..
zobor79 2021.01.02 00:28:19
@tájbor1001110: a koncepció arró szól, hogy egy adott évet vesznek sorra a srácok. Tehát az 1980-ban, 1990-ben, 2000-ben és 2010 évben megjelent játékokat.
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
zobor79 2019.02.16 20:54:06
@191919: kemény vagy, fotelhuszár.
Igen, mostanában sűrűbben voltak/vannak adások, és ezt köszönjétek I. Gyula pápának, aki időszámításunk szerint 350-ben be akart tartani az év végi pogány ünnepeknek, ezért elrendelte, hogy a Megváltó születésnapja december 25. legyen, hogy aztán az erről való megemlékezés összefonódjon ajándékozós…..
zobor79 2018.12.27 12:26:46
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: mert máshol ugye esélyed sincs megtalálni írott formában azokat az információkat, amiket innen hiányolsz... mert ugye nincs egy szakajtónyi, a témával foglalkozó blog/portál szerte a neten, akár magyar nyelven is, teljesen ingyen, ahol esetleg kedvedre való formában tájékozódhatnál a témában. Inkább ide jársz trollkodni, hogy nem az úri kedved szerint ugrál a blog szerzője. Mert ugye te vagy a szent fogyasztó!
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
zobor79 2018.12.05 17:24:01
@Demokrácia nélküli liberalizmus: ez csak arra lenne bizonyíték (ha hinnénk a fideszes pórázon tartott közvélemény kutatóknak), hogy van az országban 3,2 milló garantált hülye. Ami valljuk be, m ég mindig nem 2/3, de még csak nem is többség.
  KÖSZÖNJÜK CSALÓK, MAGATOK ALATT VÁGJÁTOK A FÁT A magánhirdetők között egyre többen gondolják úgy, hogy az együttműködést csak eseti megbízás keretein belül tudják elképzelni. Használják a közösségi média felületeit, , illetve mindenkinek van története egy ingatlanos átverésről. Örüljünk vagy ne,…..
Kábé két éve hallottam először az Insert Coin Egyesületről, illetve a játszóházaikról. Szimpatikus kezdeményezés volt, ezért amikor az egyesület vezére, a kommentekben LokkoLori néven futó Kaptás András tavaly ősszel megkeresett, hogy cimbizzünk össze egy közös buli…..
Hoppá, jól átaludtuk a születésnapunkat. Az úgy volt, hogy tavaly október 4-én ünnepeltük, hogy egyévesek lettünk, mert ekkor született az első poszt a blogban. Aztán később rájöttünk, hogy ez a poszt még csak próbaposzt volt, amin a dizájnt reszelgettük, majd az IDDQD…..