Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hariel

5 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb Sades remekmű. Kijelentem, hogy szerelmes vagyok. Elsőként megjegyezném, hogy bolondulok a Sades termékekért, de igyekszem teljesen elfogulatlan maradni. Ezekben a napokban jött el az a pillanat, amikor teljesen beleszerelmesedtem a cuccaikba. Ilyet csak az tud érezni kínai cuccokkal…..
Sokan szeretnének egy repülő autó tulajdonosai lenni. Az ötlet valójában egyáltalán nem új, hiszen a XX. század legelején is sokakat foglalkoztatott már ez a kérdés. Már 1923-ban megjelentek az ilyen járművek formatervei, bár akkor senki nem jósolta azt, hogy egyszer a repülő…..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
hariel 2015.01.30 21:23:37
@Basilisk Captain: Repültem párszor Romániában belföldi járattal Temesvár-Bukarest vonalon. A jegy 60 euró/út, olyan is volt hogy a jegyet, 5 perccel indulás előtt vettük meg.
Los Angeles-ben szerveznek olyan túrákat, melyek során a turistáknak megmutatják a sztárok házait. Mi is voltunk ilyenen, nem láttunk semmi érdekeset, csak rohadt sok sövény- és kovácsoltvas kerítést, de van, akinek nagyobb szerencséje van, például azoknak, akik Aaron Paul…..
Több mint fél éve már, hogy elkezdtem a Túraautó Hírblog írását, tehát itt az idő, hogy kicsit előre lépjünk. Nem vagyok híve azoknak a változásoknak, amik csak azért történnek, hogy valami más legyen, mint eddig, úgyhogy remélem, inkább fejlődésről beszélhetünk…..
ROFL-net Pózolás 2011.11.09 06:00:00
..változatosan..Egyébként ha valaki megmagyarázza nekem, hogy egy csomó csaj miért csak 1 bizonyos pózt tol minden képen, az kap tőlem 3 internetet  Update: http://9gag.com/gag/532014 ezek a képek voltak, csak egy gifben (a fejek mind egy helyen)..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Már régen feszít ez a téma, aztán ma egy kicsit elkezdtem túrni ez irányban a netet, MNASZ-től a különféle amatőr bajnokságokig és meg kell mondjam, nem csalódtam. Ekkora iszonyatos nagy káosszal ritkán találkozik az ember, pedig azért csak itt élünk, apróságokon a magyar…..
hariel 2011.07.20 08:12:15
Szép példamutatás volna, ha Schmitt Pál, mondjuk, Kovácsra magyarosítana. Hályogkovácsra még inkább...
hariel 2010.11.11 08:40:55
@knausz: Egyvalami kimaradt a gondolatmenetből: 2010 van. Ha Kölcseytől veszünk idézetet, akkor emlékezzünk arra is, hogy miért írta azt amit. Az, hogy akkoriban a német volt a hivatalos nyelv pont annyira zavarta a magyarul beszélni kívánókat, mint manapság a jól ismert diszkriminatív nyelvtörvény Szlovákiában. Nem hiszem, hogy nekünk is idáig kéne süllyednünk. Sőt! Hiszen Kölcsey óta feltalálták a tévét és az internetet (meg sok minden egyebet), és pár évtized alatt kiderült, hogy a 14 millió magyarul beszélő ember a Föld népességéhez viszonyítva, hogy is mondjam, elég kevés. És ezen semmilyen elnöki dokumentum, vagy alkotmánymódosítás nem változtat.
 ..
hariel 2010.11.02 20:41:52
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
hariel 2010.09.25 10:13:22
@Tigrisszív: Ebben mi a "milliós reklámérték"? Tipikus magyar hozzáállás: még a jóban is a hibát keresed. Tényleg nem tudom hol itt a reklámérték. Jobb lett volna, ha nem írsz semmit.
  2010 január 1-től (előttével ne foglalkozzunk, mert az annyira vacak, hogy nem tudok emberről aki magánszemélyként betartotta volna):- A forex ügyletek (és az OTC ügyletek) úgy "kezelődnek" adózás szempontjából, mint a tőzsdei ügyletek.- Neked kell bevallani…..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
Az IDC szerint a válság ellenére is szép növekedést produkált 2009-ben az okostelefonok piaca, ami azonban még ennél is érdekesebb, az az iPhone átlagon felüli bővülése. A statisztikák szerint az Apple mobiljának forgalma 2009. utolsó negyedévében 97,7 százalékkal volt…..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
hariel 2010.01.12 07:59:00
ROFL-net Rossz lyuk 2009.12.23 06:38:00
He Puts It in the Wrong Hole - Watch more Funny Videos..
hariel 2009.12.24 11:13:18
@Rákember/edimark: nekem szükők miatt nem kell aggódni... De a barátnőmnek nem hiszem, hogy megmutatom :p
f1 A Volkswagent megkapta a McLaren 2009.11.27 13:25:00
Pénteken az autosport.com vezetőben hozta a sztorit, hogy a VW motorszállítóként tart az F1-be, a cikket érdekes címlapképpel illusztrálta.Nem tudni, mi okból került a Volkswagen-embléma épp egy McLaren orrára, épp a Mercedes-csillag helyére, a logó sehol nem fordul elő a…..
 A paksi Erzsébet Szálló felújításánál 1,5 milliárd forintos megbízást kapott az atomerőműtől egy HM-közeli családi vállalkozás. A panamai szálon Svájcig és Liechtensteinig jutottunk...
hariel 2009.11.04 12:57:14
@sikisiki: Többségi tulajdonos: SUMPTER Pharmaceuticals Limited
CY- Larnaca Cyprus, Arch. Makarios III Avenue 9. 1. em. 106.

Felesleges errő nyomozni, semmi illegális nincs abban, ha egy külföldi (nevezzük offshore-nak) cég tulajdonol egy magyar céget. Az viszont már illegális, hogy állami pénzeket tüntetett el az MVM.

Csak két példa:
Trigránit Zrt. - tulajdonos: TriGranit Holding Limited, Ciprus

Index.hu Zrt. - tulajdonos: Whitestone International Ltd., Seychelles
Elképzelhető, hogy a következő szezon rajtjánál újra ott lesz a Szingapúr-balhé főszereplője, a Campos Metá színeiben.A Forma-1-egyik új csapatát az f1-live.com szerint apja, Nelson Piquet is pénzelni fogja, így akadna hely a Renault-csalást kitaláló, de vádalku miatt…..
hariel 2009.10.11 09:13:27
@wartaz: a történetet nem a Piquet pakolta ki, ezt rendszeresen elfelejtik megemlíteni az újságírók. Az a bizonyos "az FIA-tól névtelenséget kapott" Renault vezető nyomta fel őket. A Piquet nem mondott volna semmit, mert azzal saját maga alatt vágta volna a fát.
Az igazán barátságos és türelmes macska az idegesség legkisebb jele nélkül tűri, hogy tollas kis barátja a hátán tanyázzon...
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
Tarja maga is bevallja, hogy ő már csak a Nightwish volt énekesnője marad, letagadja korábbi nyilatkozatát, beszél a férfigroupie-król, és arról, hogy rémlik neki, mit is jelent a neve magyarul. Június 20-án, szombaton pedig a Petőfi Csarnokban koncertezik. Már többször jártál…..