Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gezakekazeg

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
gezakekazeg 2011.05.21 04:58:57
@Jim Tonic:

Szerintünk meg te vagy olyan hülye, hogy akár miniszter, mi több, álamfő (sic!) is lehetnél egy Fidesz-kormány alatt.
 A történet borzalmát helyenként elfedi az esemény hétköznapi mozzanatainak halmaza - Stépán Balázs írása   „- Mit ért az alatt, hogy P. Zsolt nacionalista nézeteket vall?” – kérdezte a vádlott védője K. Editet, K. István élettársát. ”Nem sok…..
gezakekazeg 2011.05.16 13:59:50
@Balt: alighanem igy hangzott el, Debrecen/Nyiregyhaza kornyeken sokszor hallottam olyasmit, hogy 'egyed megfele', 'szedjed osszefele' stb. Szoval nem hinnem, hogy akar ujsagiroi lelemeny lenne, akar a tanu jopofizasa. Egyszeruen csak helyi tajszolas.
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
gezakekazeg 2011.04.14 18:15:46
CYHMK · bukottfocistak.blog.hu/ 2011.04.14. 18:12:08

Tokeletesen igy igaz, ahogy leirtad.
Subba Charlie Sheen Hollandiában! 2011.04.08 15:30:00
Na jó, nem ő volt, de az eset tényleg Hollandiában történt, a 35 éves sofőr bekokainozva menekült a rendőrhelikopter elől, amikor észrevette Schendel gazda gabonamezejét, amit hirtelen menekülőútvonalnak nézett, és csak két kerekének kilövésével sikerült leállítani. A kár…..
gezakekazeg 2011.04.09 15:40:29
@nemstatikus:

LOL. Ugye csak viccelődsz, de te is látod azért, hogy UGYANAZ a két kép.
Mint múltkor írtam, ha minden rendben megy az Elektro-L meteorológiai műholddal, az megnyitja az utat az új Navigátor platformra épülő orosz csillagászati műholdak előtt is. A Szovjetunióban már a nyolcvanas években is készült két, meglehetősen nagy űrtávcső, a gamma- és…..
gezakekazeg 2011.04.06 04:15:05
@lacalaca:

Csak egy aprosag, vedd ki a link vegerol a zarojelet, mert igy nem mukodik. Nyilvan sokaknak evidens, de hatha nem mindenkinek.

Kitartast a munkadhoz es a honlaphoz, ez a blog volt a legelso, amit a kedvencek koze mentettem.
gezakekazeg 2011.04.06 04:15:46
@gezakekazeg: marmint a kommentben a flickr link vegerol.
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
 Trevor Jacob, József Attila-díjas deszkás átugrott pár haladó tehervonatot a minap. A - lássuk be, totál értelmetlen - hagyományt amúgy tizenöt évvel ezelőtt Cummins és Hetzel teremtette meg. Az ő egykori ugrásuk mintha veszedelmesebbnek tűnne... (via: extrem.hu)..
gezakekazeg 2011.04.01 04:14:46
@biododírium: Ja, ugyanazt az ívet ugraná. Csak ha elbassza, akkor a vonat is elbassza. Ettől lesz extrém.
Elsőre erősen Hírcsárda-gyanús esetről adott hírt a svéd hírügynökség nyomán a SíTV. Az egyik Östersundhoz közeli síterepen lemerészkedett a kijelölt pályáról egy 12 éves srác néhány barátjával, amikor váratlanul egy lyukba zuhant. Pechjére egy medvére.Az állat…..
gezakekazeg 2011.04.01 02:31:16
@Démonmac1:

Ja, bár nem happy end-ről számol be a linkelt cikk, szóval a smiley talán felesleges. A bocsokat végül el kellett altatni, mert az anyamedve nem tért vissza, és a rendőrség - szakértői véleményekre alapozva - úgy döntött, nem szabad hagyni, hogy tovább szenvedjenek. Szomorú.
Kedves Alkotmányvédelmi (ex Nemzetbiztonsági) Hivatal! Önök a napokban kaphatták kézhez a „C” típusú biztonsági kérdőívemet, amelyet azért kellett kitöltenem, hogy fontos és bizalmas munkakört betöltő személyként nemzetbiztonsági kockázat nélkül férhessek hozzá…..
Schmitt Petronella, az Alkotmányelőkészítő Bizottság titkárának közleménye szerint az új Alkotmány W cikkelye helyesen: "A vérbulcsúkat és a jenőket a köztársasági elnök nevezi ki, a gyulák és a karboncák javaslatára". Ez a cikkely hatályon kívül helyezi a…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Régebben néhány alkalommal volt már szó a kéretlen szélvédőmosók pofátlan nyomulásáról, Tibi hosszú idő után először hozta fel ismét a témát. Azt gondoltam, hogy novemberben ez már nem igazán lesz aktuális téma, de mint kiderült, már az eső sem riasztja el ezeket a…..
gezakekazeg 2010.11.20 19:27:02
@SilentSound:

Milyen egyertelmu jelre gondolsz? En peldaul kiszolok az ablakon, hogy letorom a kezed es feldugom a valagadba ha egy ujjal is hozzaersz a kocsimhoz. Nekem ez eddig meg mindig bevalt. :)
gezakekazeg 2010.11.20 19:27:44
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
gezakekazeg 2010.11.14 20:52:29
@kores77:

Versenyben volt, nem lekorozesre vart. Neki komoly eredmeny, sokat szamithat a kesobbi szerzodeseinel is. Hulye lett volna elengedni Alonsot. Nem valo vilagbajnoknak, aki nem tud megelozni egy nala (allitolag koronkent tizedekkel) lassabbat.

Vettel maximalisan megerdemelte, o es Hamilton voltak, akik tudtak, mit kell tenniuk. Alonso az elozo kettot sem erdemelte meg szerintem.
Ezúttal nem valami kisregényt választottam nektek, hanem ga egészen rövid levelét, amolyan vitaindítónak. A kép viszont többet mond bármennyi szónál és egy ma is aktuális problémára hívja fel a figyelmet. Nagyon bosszantó tud ugyanis lenni, amikor egyik kamion percekig próbálja…..
gezakekazeg 2010.10.17 09:28:01
@jelentéktelen alak:

Haladni tilos, elozni nem.
gezakekazeg 2010.10.17 09:28:59
@gezakekazeg:
de haladni barmilyen jarmuvel is tilos. Jobbratartasi kotelezettseg, ha ismeros meg a kifejezes.
gezakekazeg 2010.10.17 09:34:49
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

Erre gondoltam en is, amikor arrol beszeltem, fingja sincs rola...
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
gezakekazeg 2010.05.08 17:44:44
@gezakekazeg: termeszetesen A betegsegek es toBBek kozott
gezakekazeg 2010.05.08 17:45:32
@gezakekazeg: es nem Higy ebbol, hanem Igy ebbol
gezakekazeg 2010.05.08 18:56:11
@peetmaster: rohannom kell, ejjel reagalok.