Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukibéb

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16:27. Itt az év utolsó napja, és látens iszákosként nem engedhettem meg, hogy blogunk poszt nélkül maradjon e jeles ünnepen. Szilveszter - hiába tagadnánk - mindig is az iszonyatos berúgásokról, hányásokról, részegen hóban fetrengésekről szólt. Ilyenkor iszik…..
kukibéb 2011.01.08 18:19:59
kissé megkésve, de szintén búék. nagyon fasza a tesztmódszered hillaby, én is megfigyeltem (bár sosem végeztem ilyen alaposan dokumentált kísérletet), hogy minden játék szarabbul megy némi pia után, viszont sokkal szórakoztatóbb. az autós videódon sírva röhögtem, és már most megállapítom, hogy jobban bírom a piát mint te. ja, és a zenék is királyak!

@milédi: hallod, én dettó így voltam, részegen olyan embereket is hívtam, akiket józanul semmi pénzért. így jutottam el odáig, hogy már mattrészegen is kőbe van vésve az agyamba, hogy bármennyire is jó ötletnek tűnik ilyenkor sokminden, hát nem az. szóval csapj bele.
kukibéb 2011.01.12 21:53:16
@milédi: csajos posztot számtalant el tudok képzelni, szerintem te is meg én is órákon át tudnánk értekezni egy csomó dologról női szemszögből, viszont sanszos, hogy a végére roppant népszerűtlenek lennénk itt :DD ha még az is szempont lenne, hogy alkoholhoz kötődjön a fő vonulat, akkor már szűkül a mozgástér ugyebár, de egyszerűen nem jut eszembe egy olyan barátnőm se akivel ne tántorogtunk volna sakál részegen vihogva magassarkúban, szóval a nők és az alkohol jóval közelebb állnak egymáshoz mint sokan gondolnák - viszont ez meg nem ér meg egy posztot. majd maximum ha éjjeli kollega hajlandó lesz rendezni grúz vacsit (amely felhívásomra baszott lelkesen helyeselni, de úgyis addig nyúzom majd amíg legalább megígéri) akkor majd kitalálunk együtt valami fasza csajos-piás témát, okés?
Nyílt titok, hogy mielőtt elkezdtem rontani itt a levegőt, volt egy saját, én-alkoholista naplóm is, a Boci, az óriás. Két éve, Karácsony előtt kezdtem azt, és most év végén tisztelettel felszámolom, hogy iszákos írói vénámat a Látens blogon öntsem ki ezentúl. A…..
kukibéb 2011.01.08 17:48:17
@lilakutyak: igen, visszatértem, mint mindig :D

én is csak ismételni tudok itt mindenkit, isteni a bociblog, elgondolkodtató, és nagyon sok sorát akár én is írhattam volna...

@éjjeli_alkesz: ha lesz valami fasza témám én írok szívesen vendégposztot. bár nem tudom mi számít fasza témának, szóval valószínűleg itt fog megbukni a prodzsekt, mindent elvetek majd, hogy nem elég fasza. :)
Sokat beszéltünk itt kulturált ivásről és a borkultúráról. Itthon is bimbózgat valami egy ideje, becsüljük meg, legyünk büszkék az évszázados hagyományainkra. Új sorozatunkban viszont olyan borivásban jártas vidékekre kalandozunk, ahol ezt a sportot a történelem kezdete…..
 Van itthon egy állvány jó bor, vagy négyféle sör és valami pálinka is. Nézegetem így késő este, hogy melyik legyen, aztán töltök egy pohár tejet, és lefekszem. Húbazze, mi a fasz van?! Talán mission is complete? Na jó, nem, de azt kijelenthetjük, hogy a hiúság - a…..
kukibéb 2010.12.03 15:27:43
@éjjeli_alkesz: úristen, nem semmi hétvégének nézel elébe, tök irigyellek, de vigyázz, ilyen spártai napok után minden pikk-pakk fejbekúrja az embert, szóval ne a szokásos mennyiséget döntsd le. :)

@jamesz: szerintem egyszer se kellett volna elnézést kérned ám. na. :) milyen témára gondolsz ahol szokatlanok a nők? a diétás-sportosra?? :D amúgy félre ne érts megint, értelek ám, csak vérszívó alkat vagyok. persze, lehet, hogy szokatlan ha nő hozzászól ilyesmihez, az viszont biztos nem ért meglepetésként, hogy a nők is isznak. :D én legalábbis nem ismerek absztinens csajokat... legfeljebb nem keverednek ide erre a blogra, velem meg megesett. :)
kukibéb 2010.12.03 20:46:33
@wpet: én nem aggódtam ám annyira alkesz cimbiért, mint ahogy tűnt, csak úgy megjegyeztem, hogy vigyázzon, elhiszem, hogy van elég esze és élettapasztalata hozzá. :)
@jamesz: a vérszívás másik oldalról is megközelíthető ám, bár kétségtelen, hogy kevesebb vicc szól róla. én is házas vagyok, két gyerekkel, és szerintem hajnalig sztorizhatnánk mindketten egymás vállát veregetve időnként... :) amúgy a témafelvetés nem rossz, tapasztalat van bőven. :D ferenc nap meg nálunk is játszik, bár én csak telefonon köszöntöttem pár órája az érintetteket, de elgondolkodtam rajta, hogy igyak e ezen alkalomból valamit. aztán mégsem. de talán majd holnap. :)