Regisztráció Blogot indítok
Adatok
defenestratio

2 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zene, sár, szemét, tömeg, marihuána, szex. Csak képek.....
defenestratio 2014.10.10 00:07:41
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: mikor kúrtál utoljára?
János hosszú bűnlajstromán a hazaárulástól a gyilkosságra való felbujtáson át a finomabban kidolgozott megoldásokig sok minden szerepelt. Nem hiszem, hogy a szociálpolitika akut kérdései különösebben foglalkoztatták volna, túl azon, hogy mindenkinek jusson épp annyi, amennyiért…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
A politikai folyamatok alapvetően embereken múlnak, egyéneken, akik döntenek, közösségeken, akik döntési kultúrát teremtenek. Nemrég szóltunk a szavazások értelméről, a többnyire kétértékű döntési lehetőségekről, most nézzük meg a szavazók viselkedését. Alapvetően két része van a szavazói…..
Az biztos, és ezt más sokszor leírtuk, a kormány profi módon csűri és csavarja a szót. Akár egy bűvész, aki ha a bal kezével nyúl a labda után, a jobb kezével hadonászik, hogy elvonja a figyelmet a lényegről, illetve nekiáll lobogtatni, hogy majd a kendővel lesz valami, s közben…..
defenestratio 2014.02.25 19:13:59
@Mészáros Laci: "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér"

pedig bizony addig nyújtózkodtak a szerencsétlenek.

ezt még a bank is elismerte, amikor százerekért (hitelbírálati díj) simán hitelképesnek nyilvánította az adóst. "nesze, kisköcsög, ezalatt elnyújtózkodhatsz!" - (amúgy pont ezen az alapon simán be lehetne nyeletni a bukót a bankokkal)

arról pedig nem tehet a nyomorultja, hogy a takaróját ide-oda rángatják, darabokat vagdosnak le belőle
defenestratio 2014.02.25 21:13:15
@Mészáros Laci: "az ingatlan értéke alapján vizsgálták a hitelkérelmet."

hja, de a hitelek jó részében a tartozás ma már nem is fedezi az ingatlan értékét. ezért is érdemel a bank jókora bukót. Ha szarul gazdálkodott, basszon rá, ne akaszthasson több adósságot az adósra, mint amennyi a fedezet volt.

amúgy egyetértek, a bónuszrendszerük is szar volt a bankoknak, tökéletesen kódolva van bele a buborék és a kidurranás.

az egyik legnagyobb hazugság pedig a történetben az, hogy a bankok nem sejtettek semmit sem a gyakorlatuk következményeiről. Magyarországon a legtöbb chf-et 2007-ben 2008-ban öntötték ki, (a reklámod is ezidőtájt készült), akkor már amerikában gyülekeztek a fellegek (Freddy Mac, Fannie Mae, stb), egyre többen tudták, mi történik, csak azt nem, hogy mikor következik be. Ez egy teljesen tudatos, tervezett kifosztás volt.

És igazad van, vasra kellett volna verni jónéhányat a felelősök közül. Magyarországon pláne hármon állt a vásár: a bankokon, a korrupt politikai rendszeren, és az egyszeri hitelfelvevőn, aki az első reklámra ugrott az olcsónak tűnő pénzre, és bármit aláírt, miközben fingja sem volt arról, hogy mibe keveredik.
​Tegnap véres összecsapásokat követően az ukrán elit egy része és családjaik menekülni kezdtek az országból. A parlament jelen lévő tagjai a vérengzés azonnali megfékezéséről döntöttek. Folyamatosan követjük az eseményeket. Pecsernaja Elena fotója…..
Van ugye a TV2-n minden este az Élet showja és az Édes élet, amivel a TV2 minimális energiabefektetéssel képes kitölteni két és fél órányi főműsoridőt konkrétan a semmivel. Az Édes élet volt előbb, ebben magyar celebek mindennapjait kísérhetjük végig, ezt követte a…..
defenestratio 2014.02.21 23:27:43
Janukovicsnak ma már az a legnagyobb bűne, hogy mindeddig nem merte magára vállalni a békés többség csőcselék ellenében való megvédésének felelősségét. Euronews, CNN, ATV Híradó. Hallgatom őket, és nem hiszek a fülemnek. Csak beszélnek, csak beszélnek Ukrajna keddi…..
defenestratio 2014.02.21 00:24:59
@7tom: hajlandó lennél a szent cél érdekében három hónapig, mínusz 15 fokban tüntetésre járni, barikádokat építeni, autógumit égetni, és időnként összecsapni kalasnyikovos belügyesekkel?
defenestratio 2014.02.21 00:30:25
@7tom: miért, mi lesz akkor?
defenestratio 2014.02.21 00:45:50
@7tom: hja, majd kimennek kétszer, háromszor a térre öklöt rázni, talán pár kukát meg autót is felgyújtanak, de aztán szépen hazamennek, ahogy mindig.
Huszonkét halálos áldozata és több, mint kétszáz sérültje van a mai összecsapásoknak Kijevben. Egy orvos közlése szerint három tüntetőt agyonlőttek, és több tucatnyi sérültet ápolnak, többek állapota súlyos – adta hírül a Kyiv Post. Cikkünket folyamatosan…..
...nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon - mondta Pokorni pár napja fideszes potentátoknak, leginkább magát áltatva ezzel. A négy évvel korábbi hasonló mondatai óta nagyjából az új alkotmánytól a legutolsó rendeletig minden arról szólt, hogy…..
defenestratio 2014.02.04 20:54:41
fidesz/mszp, önkormányzat/nagypolitika, teljesen mindegy már, idehaza így

www.youtube.com/watch?v=I5hHXq-Yl9A

mennek a dolgok, vagy beletörődsz, vagy tömegesen akasztod az ilyen figurákat.
A Munkáspártot soha nem lehetett szarral gurigázással vádolni, de ma valamit csúcsra járattak. Politikai és valódi hullákkal kevesen mernek kampányolni, erre talán csak az Összefogás – lásd országos lista első néhány szereplőjét – és a Fidesz – aki szellemében már…..
defenestratio 2014.02.04 15:21:23
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
defenestratio 2014.01.31 21:20:50
@kovi1970: ha a mostani kurzus embereit az elődeikkel együtt himbálná a szél az andrássy/népköztársaság úti lámpavasokon, akkor mélyen egyet tudnék érteni.
Nem rövid, de kötelező végignézni! ..
Egy az „elmúltnyolcévvel” erősen kritikus ismerősünk írása. Szerinte "érzelmeink és 2010 előtti érvényes meggyőződésünk ellenére is a kormányváltásra kell szavazni." Igen, ezt a Fideszt még úgy is megéri leváltani 2014-ben, hogy az utána létrejövő rendszert akár…..
Legalább két éve világosan látható, hogy a maga hatalomban tartására szabott, máig farigcsált, csalárd választási jogszabálya révén a Fidesz csapdát állított az ellenzéknek: a jelenlegi kormány leváltása kizárólag akkor lehetséges, ha az összes demokratikus ellenzéki erő…..
Nem új politikusok kellenek, hanem olyan civil intézmények és erőközpontok, amelyek odateszik a politika torkára a kést és kikényszerítik a közhatalom meg a szervezett üzlet szétválasztását, a proli tömegek hergelése és butítása helyett a felemelésükre, öntudatra…..
defenestratio 2014.01.02 12:26:44
@Michel Djerzinski: értem én, hogy az emberi gyarlóság miatt nem bízol a szerveződésekben, de a jelenlegi keretek között nincs más út. Az, meg hogy egy ilyen szerveződés részvevői képesek-e úgy működni, hogy saját maguk közül is kiszűrjék a nem odavalókat, a belső-külső kritikákat ne támadásnak, hanem hasznosnak vegyék, képesek-e megtenni úgy az útjukat, hogy ne köteleződjönenek el gazdasági, politikai érdekcsoportok felé, természetesen már más kérdés, az emberanyagon múlik.
egyszerűen nem hiszem el, hogy ne találnánk ebben az országban pár száz talpig becsületes embert, akik ügyek és nem ideológiák mentén gondolkodnak.
defenestratio 2014.01.02 12:50:48
@Michel Djerzinski: "Kifejezetten káros leragadni az ügyek szintjén, ez megint nem vezetne sehova. Érdemes lenne inkább elemelkedni a "földszagú", partikuláris kis ügyeinktől..."

ez nem is értem, mikor mindenhol csak megoldandó ügyek vannak.
defenestratio 2014.01.02 13:24:06
@Michel Djerzinski: ügyek mindig lesznek, pl. egy költségvetést is illik évente átnézni, és az aktuális körülményekhez igazítani, attól ne tarts, hogy az irányítás hátradőlhet valaha is, hogy "akkor kész is vagyunk".

de ha így jobban tetszik, az is ideológia, hogy nincs ideológia. mindenki gyártson magának egyet, ha erre izgul.
Az Európai Unió és az Európai Tanács elnökségének tárgyalópartnerei szerdán megegyeztek a jövő bankmentéseinek menetéről. A direktíva célja, hogy ezentúl ne az adófizetők állják a pénzügyi szervezetek megmentésének költségeit.  Eleinte igyekeztek cáfolni, hogy a…..
defenestratio 2013.12.13 20:52:36
@BigPi: miért, neked hiányoznának? nekem nem annyira
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
Olvasom, hogy az MSZP szerint Fót példája azt mutatja, hogy 2014-ben győzhet a kormányváltók szövetsége. Szeretnék én is ennyire derűlátó lenni, mint Kormos Kata szóvivő, de valahogy nem sikerül. Pedig én is szeretném azt hinni, hogy az időközi választás eredménye a…..
1. Nem az elnök meggyilkolásáért tartóztatták le Oswaldot Az Egyesült Államok 35. elnöke ellen elkövetett merénylet körülményeinek kivizsgálására összehívott Warren-bizottság által összeállított 888 oldalas jelentés megállapítása szerint Kennedyt Lee Harvey Oswald ölte…..
defenestratio 2013.11.22 20:54:31
@vezér01: a háttérhatalomat elődje, Eisenhower elnök említette leköszönő beszédében. Óva intett attól, ami aztán be is következett.

szerintem sem fog kiderülni semmi, 25 év múlva
defenestratio 2013.11.22 20:56:13
defenestratio 2013.11.22 21:04:08
@vezér01: ez meg az a kennedy beszéd, amire te utalhattál:

www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs
Pár hónapja már posztoltunk arról, hogy a Fidesz és az MSZP rendszere valójában egymást feltételező ellentétekből áll: mindkét tábor identitásának komoly bázisát adja a másik elutasítása. Most azonban ennél valami komolyabb sejlik fel. Horváth András volt adóellenőr…..
defenestratio 2013.11.19 13:34:06
@s: az elmúlt 25 évben látottak alapján valóban nem maradt már más eszköz, csak amiről te is írsz
defenestratio 2013.11.19 14:59:44
@dr kotász: az emberek (szavazópolgárok) kb. 40 százaléka már rég hátat fordított. És most?
Emlékeztek arra a videóra, amelyiket egy go-pro quad helikopterrel készítettek a Blaha Lujza téri naplementéről? Akkor azt kívántuk bárcsak lenne ilyen a város több pontjáról is. Hát most lett! Mivel helikopterrel, repülővel röpködni nem annyira lehet Budapest felett kis…..
defenestratio 2013.11.19 11:06:52
@Таганская: nem a város a gagyi, hanem a lakói, az olyanok, akiknek mindig kell valami szart fröcsögniük
Reggel még kacsának tűnt a hír, de délutánra maga a CBA erősítette meg a magyar üzletlánc vezetősége utasította a boltvezetőket, hogy minden dolgozóhoz juttassák el üzenetüket, el kell menni október 23-án tüntetni a Békemenet mellett, a liberális hazaárulók ellen, akik a…..
Elindult a Fizettem.hu kenőpénz-figyelő oldal nyilvános tesztidőszaka. Azt gondoljuk, hogy a láthatóság a korrupció ellensége, ezért határoztuk el, hogy elindítjuk az oldalt. Úgy tűnik, van jelenleg nyitottság a magyar társadalom felől is. Iratkozz fel a Fizettem.hu Facebook…..
defenestratio 2013.11.12 01:19:20