Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobcsek

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fülöp-szigetekről Európába általában csak a rossz hírek jutnak el manapság, a finoman szólva is különös elnök, Rodrigo Duterte megnyilvánulásai elég messze állnak a szimpatikustól. De hát egy országot ne a vezetői alapján ítéljünk meg (ugye…), lássuk, milyenek a…..
A fiúk szerint minden lány hülye, mert csak Barbikkal, Kenekkel és énkicsipónikkal akarnak játszani, aztán ha felnőnek, mégis ingyen mehetnek a Dobozba. Az egyik tévhittel Teczár Szilárd számolt le, a másikkal pedig a GoldieBlox nevű játékgyártó, ami arra építi a…..
Igen, ne hazudjunk magunknak sem: a nőkkel szemben léteznek előítéletek. Szinte minden férfi elfogadja, hogy nem vezetnek olyan jól, mint ők, sőt, ha szőkék, akkor egyebekre is képesek. Leah Petersen mindenre rácáfol, sőt, annyi nehezítést is vállal, hogy motorral mutatja meg,…..
dobcsek 2012.11.25 11:07:36
@Kuruttya: :DDDDD igen, biztosan így van, biológia meg minden :DDDDDD
Timelord Egy pesti házibuli, 1869 2012.11.23 16:00:00
Az alábbi rajzsorozat egy pesti kereskedőcsalád által szervezett házibuli (házi bál) lebonyolításával járó fontosabb mozzanatokat örökíti meg. A házibuli megrendezésének célja: a család két eladó sorba kerülő lányát férjhez kell adni. A szülők a házibuli…..
dobcsek 2012.11.24 13:59:42
@csorsza: köszönöm, ezt akartam mondani én is. Pest német volt elsősorban, akkoriban meg szinte kizárólag német. elég csak keresztneveket is megnézni a képregényben, német nevek azok is.
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
dobcsek 2012.05.22 19:41:56
@-JzK-: húha, húha. a liberalizmus velős kritikája. juj, ez aztán az iskolapéldája az igazságos világba vetett hitnek. meg mindenki maga sorsának a kovácsa, ugye, meg hasonlók. nem semmi ilyen egysíkúan gondolkodni. igen, annak elégnek kell lennie, hogy valaki EMBER. ez a lényeg. mondjuk szar nekem biztos, h így gondolkodom, nem kellett volna pszichológusnak mennem.
  Nem vagyok az a fajta újságíró, akinek három ujja már elcsökevényesedett, mert a sajtótájékoztatós pogácsák felcsipegetésére kettő is elég (csakúgy, mint a sajtóközlemények kopipésztelésére, miként azt el is daloltam egykor). Ám mivel nehéz időket élünk (ugye a…..
dobcsek 2012.05.06 11:24:50
@emem: jah, ez tényleg nagyon gáz. ez viszi az egészet :(
dobcsek 2012.05.06 21:36:22
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna arról a Való világ szereplőről, aki még a kognitív disszonancia kifejezést is megtanulta röpke villaléte alatt és több farkat villantott mint a kollégái összesen: VV Cristofel egyes források szerint úgy megverte a frissen műtött orrával…..
A sikeres IMF megállapodás és a kölcsön lehívásának legfontosabb feltétele a fokozott megszorító intézkedések elindítása."Takarékosabban kell élnünk, ezért azonnali hatállyal 350 napos, általános ramadánt vezetünk be Magyarországon" – mondta Zsíró Szász…..
dobcsek 2012.04.05 20:04:44
@Báthory: bocsánat, nem bolg, igazad van
Horthy Miklós két villája is eladó (im) Befejezetlen űrközpont Óbudán (“azóta az épületből minden mozdítható anyagot elloptak.”) Hatalmas oszlopakvárium faragott faállványon (az épületről már volt egy külön poszt, de ezt akkor nem láttam) Két ingaóra - csak hogy…..
dobcsek 2011.10.21 10:59:45
@thevoyager: igen :)
Modorosblog A realista drukker 2011.09.02 21:48:00
Rendhagyó sportközvetítés: meccs közben írtam a posztot az igazi, mérkőzésekről már jól ismert vészmadarak (köcsögök) stílusában. Bejött. Mindig ugyanaz a lejárt lemez. Láttunk biztató jeleket a fiúk játékában; az edzőtáborban nagyon összerázódtak a srácok;…..
dobcsek 2011.09.03 13:37:41
@Kurtz ezredes: hát igen. most voltam életemben először meccsen, de nagyon fájt, és én voltam a hülye, ha másra számítottam, tudom, de akkor is :(

ahogy figyeltem, kirajzolódott egy minta: 1. ha bármit csinál az ellenfél, beköti a cipőfűzőjét, ne adj' isten elénekli a himnuszát, fújolni kell. 2. azonnal, ahogy valamit ellenünk fúj a bíró, releváns lesz a származása ("te szlovén...) 3. még inkább releváns lesz Ibrahimovics származása a svéd csapatban, bármikor, ha hozzá kerül a labda (te bosnyák...). 3. viszont amit semmihez nem tudtam kötni, az az irredente dalok felcsendülése - az abszolút random volt, vagy még nem figyeltem elég jól, mi váltja ki őket.
Sokan félnek elmenni pszichológushoz, mert úgy érzik, ha felkeresnek egy pszichológust, akkor bizonyára pszichés problémáik vannak (vagy ha nincsenek, majd a pszichológus talál) ráadásul, ha kiderül, hogy pszichológushoz járnak, akkor azt hiszik majd róluk, hogy betegek, őrültek.…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Kidobni is csellel sikerült, elvágtuk a net kábelt és fb nélkül unatkozott és megörült ezért hazament.Sziasztok! Egy-két hónapja olvasom a blogot, reméltem találok egy, az enyémhez hasonló brutalitású sztorit, de nem. Az enyém elég durva, brazil szappanoperát…..
Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt 14 gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket. A hamburgeres sorozatban már megismert módszert alkalmaztuk, először az…..
dobcsek 2011.05.02 15:16:20
@vincent vega?: úristen, igen, a szírek az Üllőin. én falafelt szoktam náluk enni, tényleg mesés! és a vasalt szendvics módszer tényleg még hab a tortán.
On the Spot Minami-sanriku, Japán 2011.04.20 17:40:00
Három nappal a földrengés és a cunami után már jártunk itt. Hajnalban érkeztünk Tokióból, egész éjszakás autózás után. A 17 ezres város helyén szánalmas romhalmaz, semmi nem maradt abból, amit ember épített, csak a fenyőfák álltak a domboldalon. A vastag iszapréteg alatt…..
dobcsek 2011.04.21 09:48:48
@LE AZ ORBÁNDIKTATÚRÁVAL!: azért az egy élet során felhalmozott tárgyak, a ház, ahol élsz, jóval többet jelentenek, mint puszta vagyontárgyak, az éned kiterjesztett részei, legalább annyira fájhat az elvesztésük egyik pillanatról a másikra, mint egy hozzád közeli személy halála. egy szegény és egy gazdag országban egyaránt.
persze az, hogy életben maradtak, fontos nagyon
A nyugat-európai emberekben – és különösen a tengerentúlon – olykor meglehetős értetlenséget vált ki a kézcsók. A magyar, és általában a kelet-európai kultúrákban mélyen gyökerező hagyomány egykoron a magasabb méltóság iránti behódolás jeléül szolgált. A kézcsók…..
    „Háromfajta választás van itt. Első ajtó: professzionális féltékenység. Kettes ajtó: szerzői jogi viták. Hármas ajtó: szexuális zaklatás!” (Carl Elliott: How to be an academic failure?)     Egyesek szerint az írás-olvasás oktatásán múlik…..
 M.Ákos képei eddig felfedezésre várva lapultak Kálmán postafiókjának méjjén, de mostantól , amíg a képek tartanak, többször szembesülhetünk Ákos pszihotikus képességeivel...
dobcsek 2011.03.30 13:02:26
@Machocsiga:
ööö - nincs új (ujj) a nap alatt? :)
dobcsek 2011.03.30 13:12:25
@Machocsiga: az igaz :)
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
hogyvolt VV4 - 4X32 2011.01.16 10:45:00
Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre…..
dobcsek 2011.01.16 12:34:29
@babyloveyou: dehogy művelt, egy gimibe jártam vele, felettünk járt egy évvel, aztán visszabukott a mi évfolyamunkba. gondolom, volt lehetősége kétszer is hallani a II. vgh történetét, valami már csak ráragadt.
dobcsek 2011.01.16 12:44:07
@babyloveyou: jaja, Békéscsaba, Rózsa Ferenc Gimnázium (ma már Andrássynak hívják).
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
dobcsek 2010.09.08 16:47:52
@suze egy agyatlan, baszatlan picsa:

a médiát az többes számban használjuk, a médium az egyes száma. olyat ezért nem mondunk pl., hogy médiák. médium=közvetítő, ezért nevezik a halottlátókat is így és a sajtót is így pl.