Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matko Destanov

6 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága arany barátommal néhány némi kis telefonos beszélgetést folytattunk a napokban névnapja ürügyén. A beszélgetés 3 perc 52 másodprcet vett igénybe, melyben benne volt a köszöntés, meg még az is, hogy megbeszéltünk pár dolgot, hogy hogyan is voltak, meg hogyan is…..
Írd be a Google-be, hogy "That's not sexy", és nyomj a "Jó napom van ma" gombra. ..
Letartóztatták a 37 éves Megan Mariah Barnes-t, mert vezetés közben borotválta a bikinivonalát. Csak hogy extrémebb legyen a helyzet: míg Megan a punettit csinosította, az ex-férj tartotta a kormányt. Ráadásul, egy nappal az eset előtt már elcsípték a nőt ittasvezetésért,…..
A viccesen buzuló tűzoltók révén 2010 sünje és gerappája az análfűrész lett, ami azt jelenti, hogy, és most persze a Szlengblogot fogom idézni, "Férfi - jellemzően erőszakos, kényszerítő jellegű, zárt férfiközösségbe való befogadását szimbolikusan megpecsételő -…..
Mindennapi dolog, hogy az autósok betartanak egymásnak, nem engedik be maguk elé a másikat, mert az köcsög béemvés, ódis, szutyukis, esetleg egyszerűen csak azért, mert nehogy már neki jobb legyen. Ez utóbbira olvashattok most egy szösszenetet József billentyűzetkopácsolásának…..
Subba Subba szív iWiW: Apa és fia 2010.02.26 09:08:00
Azt se tudjuk hova nyúljunk hirtelen, micsoda válogatás! Apa és fiaLaci és énPerpatvar a kommentekbenJó ez a piros póló. Nahát, 5:14-nél is egy pont ugyanolyan tök jó piros póló!!Aranyos! Volt.LakásunkSzületési név: اغاني أيهاب توفيق طرب اغانى…..
Matko Destanov 2010.02.26 10:38:25
@Palmer Eldritch: De mindent megértesz, a ZSÍRZSÚRRAL kapcsolatosan, ha megnézed az "Én és a sütemény" című remekbeszabott képet...

iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=127784900&userID=63985&albumID=2638719
Matko Destanov 2010.02.26 10:51:48
@Palmer Eldritch: Naja, a sok süti. Egyébként én találkoztam már személyesen is ezzel a díszpinttyel. Ő a Wesselényi utca és környékének a réme... :DDD Szóval ha messziről meglátod - amit nem nehéz ekkora búrával - inkább settenkedj át a másik oldalra, mert rápacsálsz... :DDD
Matko Destanov 2010.02.26 16:58:28
@krittyikus: eszembe jut Izomtibi blogjának az egyik régi bejegyzése, miszerint az iwiw azért jó, mert nagy mennyiségű kiskorút találsz ott hiányos öltözetben és semmi lazán nézegetheted őket anélkül, hogy a jardok rádtörjék az ajtót... Nos nem tudom hogy az írás mennyire támaszkodik valós eseményekre, de megállja a helyét...

Íme a bejegyzés:

tibor.blog.hu/2008/12/17/korai_kurvak
Nagyon szeretem a barátnőm, de engem igenis zavar, hogy az utóbbi időben "nincs finom illata", és hogy 3 napig ugyanabban a bugyiban van, hogy ha hozzám mindig az előző esti füstös, kocsmaszagú cuccban jön. És fogalmam sincs mit tegyek, de egyre kevésbé kívánom, viszont…..
Matko Destanov 2010.02.22 17:58:22
@Gazdag földmíves polgár gyermeke: nem, nem te vagy egyedül, itt van még a nefürgyéle gyuri is... :DDD
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
Hasonló címmel sok helyen találkozhattunk a karácsonyi vásárlási őrület kezdetén megnyitott budai pláza kapcsán, de Xaba története nem erről szól, hanem az Örs Vezér terén lévő bútoráruház mélygarázsáról. Itt nem a szellőztető rendszer volt a rossz az ünnep előtti…..
A zsenialitás határát súroló Kockaéder popformáció nemes feladatot tűzött a zászlajára. Átköltött popdalokkal akarják megszerettetni a matematikát egy olyan generációval, ami nem igazán vevő rá (most őszintén: volt valaha olyan generáció, ami vevő volt?), én mindenesetre…..
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
Matko Destanov 2009.11.27 09:41:07
@Acmee: mert persze mindenkinek puskacsövet tartanak a fejéhez, hogy belépjen bármilyen rendszerbe, mi???

az a baj, hogy itt magyarországon az emberek még mindig elhiszik, hogy a semmiből milliókat lehet teremteni. emlékezzetek csak az il-ferro esetére, ahol sok ember beszopta, hogy ingyen autót kaphat egy olyan országban, ahol még a náthát is pénzért adják... kac kac!!!
Matko Destanov 2009.11.27 09:49:40
@papamaci1: bunkó vagy sem, azt döntse el mindenki maga, de azért én szájtátva figyeltem, mikor ismerősöm 4 millát belepörgetett ebbe a szar sciennetes buliba - ez volt az össz vagyona - mert azt mondta neki az, aki belerántotta, hogy ez egy olyan befektetés, ami seperc alatt megtérül és bazi nagy hozama lesz. a szerencsétlen f@szkalap meg beperkálta a 4 millát, aki meg bemalmozta őt erre, az 1,2-t rögtön kinyalt belőle "jutalékként"... közben meg azt mondogatta, hogy figyelj, neked csak annyi dolgod van, hogy az ingyenes törzsvásárlói kártyákat kell osztogatni és a lóvé visszapörög, amikor a szerencsétlen meg rájött, hogy az nem lesz annyira egyszerű, a végén már az utcán szólított le vadidegeneket, hogy a pénzét viszontláthassa...
Matko Destanov 2009.11.27 12:04:24
@Kalmár: de tévéreklám csak akkor lesz, ha arra is összedobja a közönség a lóvét, nem? :DDD
A srác túl tökéletes volt, a főszereplő lány pedig görcsösen kereste, hol lyukas a kosár. Megérzése be is igazolódik, ugyanis a srác kisvártatva színt vall, hogy nős és gyerekei vannak, sőt, évek óta mindig tart szeretőt a felesége mellett. Amikor lerántja a leplet…..
Igérem ez az utolsó cikk KISS-gitár ügyben, de ez igazán érdekes. A tegnapi vaterás íráshoz küldtek be egy linket, miszerint a cég amitől a koptatólapot vették, hamisítványokat árul. Igen részletes leírást olvashatunk a cég vezetőjének, Brian Burkelnek a bajos dolgairól,…..
Van egy régi mondás, mely szerint csak az a nő foglalt, amelyiken éppen rajta fekszenek. Sőt, talán ebből a mondakörből nőtte ki magát a blokkolnám szó is, amelynek a jelentése mára egybeforrt a jaj de megrépáznám kifejezéssel is. Hogy mi a kapcsolat? Hát nem kell egy…..
Két kerékpárosszervezet is küzd párhuzamosan a magyarországi biciklisekért. A Magyar Kerékpárosklub (MK) a vezetői által szervezett Critical Mass felvonulásokról lehet ismerős szélesebb körben, de hozzájuk fűződnek a Margit hídra épülő bicikliút szakértői munkái és…..
Subba Dugós sampon 2009.10.21 13:16:00
Tűkön ülve várom, hogy végre letehessem a lapátot itt a szerkiben, és rohanhassak a ****anba megvenni ezt a remek terméket. Gyanítom ez esetben nem a DVD játékos a felelős, hanem egy tréfás kedvű alkalmazott, de köszönjük…..
Subba Kibaszott eső! 2009.10.14 07:00:00
Ezek már megint kitaláltak valami bunkóságot, most a gyalogosok kocsival való iszonyat lefröcskölése, ennek felvétele, majd megosztókra való feltöltése számit a legújabb őrületnek a mobillal felvett iskolai verekedések őshazájában. Biztos attól kattantak meg, hogy egy letarolt…..
Több éves kitartó kutatás után azt hiszem megtaláltam azt a közös nevezőt, azt a láthatatlan kapcsot, ami a politikai, faji, ideológiai és egyéb ellentétek dacára hazánkat (vagy netán az egész világot?) egy boldog, családias, összekacsintó kis közösséggé teszi! Ez a közös…..