Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smulo

178 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ollyan nincs (Fazekas Andrea am.) kategóriás pályarekorddal nyerte az Ötévesek Nagydíját   Racing Athlete (Juhász Balázs) győzött a Derby Kísérleti Versenyben   Szimfónia (Varga Sándor) sikere a Szalay János Emlékversenyben   Ahogy várni lehetett, a három…..
Norman (Kolozsi László) győzött a C’est la Guerre Díjban   Németh Viktória duplázott Orosházán, hazai befutó a Föl-Le Díjban   Komoly osztalékokat hozott a múlt keddi versenynap legjobb futama, a C’est la Guerre Díj. Norman papíron ugyan nem volt esélytelen, a…..
Ollyan nincs (Fazekas Imre) ellenállhatatlan volt a Májusi Nagydíjban   Racing Athlete (Vicen Pál) fölényes sikere a Ferge László Emlékversenyben   Nem kellett számolgatni az idei Májusi Nagydíjat követően, legalábbis, ami a nyerőt illeti. Ollyan nincs a kétfutásos…..
A hagyományos áprilisi newmarketi Craven Breeze Up árverésre célirányosan érkezett Mikóczy Zoltán. Felvezették ugyanis Overdose kétéves öccsét (Royal Applause - Our Poppet), mely végül nagyon komoly összegért, 215.000 gns áron került a MIKO Racing…..
Princess View (Márton Lajos) nagyon erős volt a Bródy János Emlékversenyben   Hajnal Tibor és Kolozsi László duplázott   Bár első futása nem sikerült, mégis komoly favorit volt Princess View a szezon második kiemelt versenyében, a Bródy János Emlékversenyben, nem…..
Naná (Fazekas Imre) látványos győzelme az Ezerjó Díjban   Márton Lajos 100. győzelme   Múlt héten, a francia versenyen kívül tíz magyar futam várta az ügetőrajongókat a Kincsem Parkban. Szombatra már, az előző napon újra beköszöntő tél is enyhített…..
Távoszlop Rózsa és hóvirág 2013.03.11 15:05:44
Noble Rose (Budai Attila) végig vezetve győzött a Tavaszi Hendikepben   Ahogy vártuk, szoros, izgalmas versenyt hozott az idei "hóvirágos" Tavaszi Hendikep. Az élről forduló, szinte kivétel nélkül sanszos lovakhoz hamar csatlakozást kapott Mellby Schwim, a befutóra fordulva…..
Távoszlop Finn siker a főfutamban 2013.03.05 12:42:48
Andorra Gold (Márton Lajos) győzelemmel korrigált a Margaret Glass Díjban   Ifj. Döme Imre duplázott, Deixler Kálmán és Mucsi István pályafutása első győzelmét aratta   A finn tulajdonban lévő Andorra Gold első Kincsem parki versenyében ugrott, másodjára viszont…..
- az új fogadási rendszerrel kapcsolatban Január 27-én debütált az új terminálhálózat, melynek működésével, az új játékokkal, fogadási formákkal kapcsolatban folyamatosan merülhetnek fel kérdések a fogadók részéről. Természetesen, mint minden új, logikájában az…..
Távoszlop Elkezdődött... 2013.01.29 11:02:01
Jogging (Varga Sándor) nyerte az Évnyitó Díjat   Hét magyar és három – nem akármilyen – francia futammal indult a 2013-as ügetőszezon. A legnagyobb izgalommal természetesen a debütáló fogadási rendszert vártuk, mely elengedhetetlen feltétele volt a további…..
Kiskarcsi (Papp István) győzött a Lovaregyleti Díjban   Lakatos Csaba ismét champion   A szilveszteri versenynapra ezúttal is sokezren voltak kíváncsiak a Kincsem Parkban, a megszokottnál jóval komolyabb érdeklődés pedig szerencsére a fogadási forgalmon is látszott. A…..
Jogging (Varga Sándor) győzött a Paulovitz János Emlékversenyben   Fazekas Imre és Varga Sándor is duplázott   A hagyományos karácsonyi versenynapon kilenc magyar futam, és meglehetősen barátságtalan idő várta a lóverseny szerelmeseit és a résztvevőket. A mély…..
Landlord (Varga Sándor) látványos küzdelem után nyerte az Orosháza Város Díját   A kilenc magyar futam közül, hét után is tiszteletdíj járt az első három helyezettnek a szombati ügetőn, köszönhetően orosházi vendégeinknek. Több izgalmas verseny, néhány magas…..
Poetica Saf (Hajnal Tibor) megverte a négyéveseket az Őszi Kísérleti Versenyben   Naná (Fazekas Imre) nyerte a Föveny Díjat   Hajnal Tibor két nap alatt öt győztest hajtott   Rendhagyó módon dupla programmal jelent meg a Turf a múlt héten, így most két…..
Radium Boy (Veljko Mazsity) a 79. Kétévesek Nagydíját is megnyerte   Poetica Saf (Dejan Katanic) győzött az Őszi Kanca Díjban   Hajnal Tibor idomítottjai öt versenyt nyertek   A Szalay János Emlékverseny győztese, Radium Boy sikerét hozta a 79. Kétévesek…..
Távoszlop Mesterhármas 2012.09.18 11:22:02
Nick Nolte (Váradi Sándor) nyerte az Uli Díjat   Váradi Sándor mesterhármasa   Nick Nolte és Váradi Sándor volt a múlt szombati versenynap két főszereplője. Az ötéves mén idén bombaformában versenyez, egyértelmű favoritja volt az Uli Díjnak. A verseny nem…..
Távoszlop Naná vigasztalódott 2012.09.13 12:11:05
Naná (Fazekas Imre) nyerte a Virágos Díjat   Hajnal Tibor duplája   Az idén tíz versenyben már futott, de komolyabb futamot nem nyert ügetők álltak starthoz a napi főfutamban, a Virágos Díjban. A mezőnyből klasszisa révén kiemelkedett Lali Király, Naná és Mellby…..
Ollyan nincs (Fazekas Andrea am.) a 98. Hungária Díjat is megnyerte   Malandro Mader (Rudolf Haller) vitte haza a Marschall József Emlékverseny trófeáját   Ollyan nincs ismét bizonyította, hogy évjárata élére ugrott, Fazekas Andreával, a Szent István Díj…..
Ollyan nincs (Fazekas Andrea am.) nyerte a Szent István Díjat   Változatos versenyt és némi meglepetést hozott a kétfutásos Szent István Díj. Az első rész startja meglehetősen kaotikusra sikerült, a négyéves trió egy ütemmel később tudott csak befordulni, ezt…..
Paperboy (Veljko Mazsity) nyerte az MFB – 98. Magyar Ügetőderbyt   Sokáig emlékezetes versenynapon vagyunk túl. Az év legjobban várt futama mellett a Pannónia Díj és a Sinka József Emlékverseny is maradandó élményt nyújtott, a hétvége két legboldogabb hajtója Veljko…..
Távoszlop 2012.07.26 11:47:00
Őrangyal (Lakatos Csaba) győzött a Rendfőnök Díjban   Öt magyar és két francia futam szerepelt a szerdai programban és összességében átlagos napot zártunk. A favoritok, többségében jól futottak, ez az osztalékokon is látszott. Másfél héttel a Derby előtt, néhány…..
Mint ismert, a Kincsem Nemzeti Kft. 2012. nyarán, a fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdetett, „Kincsem Park - Ügető - ahogyan én látom címmel…”.  A pályázat célja, a lovakért, lóversenysportért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot…..
Zazazoo (Jaromír Kotásek) stílusos győzelme a Konta Dezső Emlékversenyben   Érdemes volt ideutazni Csehországból Jaromír Kotáseknek és idomítottjának. Zazazoo járt már nálunk, három évvel ezelőtt azonban nem sok sikerélmény jutott neki a Hungária Díjban. Ez a verseny…..
Orient Boy (Tóth László) és Jódlis (Juhász Balázs) sikerei   Öt magyar és két francia futam, azaz a megszokott program várta az ügetőrajongókat a szerdai versenynapon. A legizgalmasabb versenynek rögtön az elején, a Crown Star Hendikep ígérkezett. A játékosok nagyon bíztak a…..
Night Lady (Hajnal Tibor), Palkó (Joó Róbert) és Radium Boy (Veljko Mazsity) a fókuszban   Mindhárom kiemelt nagyversenyben jól futottak a favoritok és a Csordás Árpád Emlékverseny sem tartogatott meglepetést. A későbbi kezdés ellenére kánikula fogadta a versenyzőket…..