Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pigglet

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán három évvel ezelőtt a nagymamám bekerült az Esztergomi kórházba. Ha jól emlékszem 3 hetet feküdt bent és nagyon szomorúak voltunk, hogy nem tudtuk többé hazahozni. Olyan apróságokért, hogy pelenkacsere, lepedőcsere, nem is szóltunk, elintéztük, bár nagyon rossz volt…..
Praxis Négy nap, 350 ezer forint 2010.06.11 06:00:00
Kedves Dr. Morcz és Szerkesztők, kedves Blog! A mi esetünk nem annyira szörnyű, és tragikus, mint az itt megszokottak, de azért szerintem botrányos. Mivel semmi maradandó (kop-kop) károsodást nem szenvedtünk, nem is tervezünk jogi lépéseket, de azért szeretném, ha más előre…..
pigglet 2010.06.11 09:34:04
Kedves kommentelők, hadd osszam meg veletek búmat-bajomat. Történetesen ügyeletes vagyok éppen, ma reggel 7-től holnap reggelig egy városi ügyeleten. Ma 7 helyen jártam eddig az ügyeleti gépkocsival, ebből a 7-ből 5 30 éven aluli felnőtt, életerős ember. 2 csupán lázas, más baja…..
pigglet 2010.06.01 08:46:02
@Rotoxis: ohhhh ugyan mar... hogy lehet "kulturalt" modon megfelelo stilusban elmondani valamit, ami alapbol nem az... en sem irtam volna maskepp hiaba vagyok intelligens... ez a tapasztalat miert kellene maskent leirni azt ami eleve adott? ilyenek vagyunk mi emberek, megertem a posztolot, sot, valahol igazat is adok neki...
en meg azon kevesek koze tartozom aki bizik egy szebb jovo remenyeben akar az egeszsegugyet nezzuk akar csak szimplan az eletunket...

amiket a posztolo leirt az a valosag es barmennyire szomoru a hangvetele az irasnak nincs mit szepiteni rajta...
egyebkent meg mindig jobb ha itt engedi le a faradt gozt az orvos, mintsem mashol mas helyzetben bukjon ki belole (pl ugyeletben)

megertem es kitartast kivanok!!!! szerencsere nem vagyunk mindannyian ilyen paciensek :)
Tavaly december végén párom nagymamájának a szája szélén megjelent egy kis pattanás szerű hólyagocska, amivel először nem igazan foglalkozott, az tan ahogy boni kezdett elment előszór a háziorvosához (kb 2 hétre a tünetek jelentkezése után), majd onnan tovább a…..
pigglet 2010.05.17 16:32:24
@adamantium: koszonom!!!! vagyis koszonjuk...
hm... nyirokcsomo attet... elso vizsgalat alkalmaval azt mondta az onkologus, hogy ez a fajta daganat tipus nem ad attetet mas szervbe, en viszont azt nem tudom, hogy ez vonatkozik-e a nyirokcsomokra is... eleg kozel van egymashoz a ket terulet.
sok egyeb kerdesem is lenne, nem tudom mennyire lehet terhelni Onoket - orvosokat ...
pigglet 2010.05.17 19:57:50
@NemesekErnyo: pontosan itt a lenyeg, hiszen irtam, hogy lelkiismeretfurdalasunk van amiert nem egyutt kerestuk fel az orvost!!!!! hat errol van szo hogy nem csak az egeszsegugyre neheztelunk, hanem meg inkabb magunkra!!!!! hiszen a draga Mamanak mondhat a doktor ur dolgokat, lehet az o kis szereny ertelmevel nem tudott ugy figyelni ahogy esetleg mi figyelhettunk volna... talan nem kovetkezett volna be, ha mi is beszelunk a dokival meg az elejen... ugye ert engem??? lasson a szavaim moge kerem!
pigglet 2010.05.17 20:00:46
@bakela: "Nem allni ossze kep" - kirakos jatek lenni jo, tessek probalkozni sokszor :D
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
Rátaláltam erre a blogra, és nagyon sokat gondolkoztam mit es hogyan írhatnék... Előre szeretném leszögezni, hogy nem akarok senkit sem bántani, csupán megosztani bizonyos eseteket az emberekkel, mert lehet pont ebből tanulhatnak sokan... Elsőként talán a húgom történetet írnám…..
pigglet 2010.05.12 16:04:51
@trimalchio: oszinten aterzem amiket leirtal, ha olvasgatni fogod az oldalt es bekerul a kovetkezo tortenetem, megerted miert...

en csak kitartast tudok kivanni, sok sok erot es pozitiv hozzaallast a tovabbiakban!!!
pigglet 2010.05.12 13:56:19
@kacorka: megirtam az egyiket es elkuldtem...
pigglet 2010.05.12 15:48:48
@kvadrillio: mar kulfoldon elek... teso jol van szinten kulfoldon el...

VIP ellatasrol juliusban irok, akkor lesz majd eredmeny, ugyanis anyosom akkor fog befekudni...
30 éve vagyok orvos. Qrva sok tanulás, Summa cum laude diploma, 2 jeles szakvizsga.1. munkahelyemen 7 évig havi 8 kőkemény ügyelet: több mint 300 óra meló/hó. Amikor 1. gyermekem megszületett, a hónap végén szüleimhez jártunk kajálni- a fizetésből már ezze nem futotta /akkor 1…..