Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rattenfänger

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zápor utca 34. Vangelis 2016.06.19 23:21:37
Szükségem van az emberek zajára. Sétálok, és ha kell, útbaigazítom azt, aki eltévedt. Megállok és 5 perc alatt megnyugtatom őket hogy >>mindenben<< egyetértek velük. Boldogok lesznek...
1. - Sajnos az emberek nem hisznek nekem, pedig tényleg én vagyok az Antikrisztus.  2. - Nem voltam katona és talán úgy halok meg, hogy sohasem ütöttek meg. Vajon mikor kell ezért megfizetnem? 3. - Kihez fordulhatok segítségért, ha a tegnapi önmagamért nem tudok felelősséget vállalni? 4. - Az…..
Zápor utca 34. Fuck Buttons 2015.03.06 16:16:33
"Barátaim, kedves barátaim! (...) Most hogy végre elérkezett az idő, jöjjön a tánc, jöjjön a felszabadító őrjöngés! Mióta várunk erre, pontosan erre az estére, én már nem is tudom. Úgyhogy drága jó testvéreim, ne is késlekedjünk, elő az álarcokkal, peregjenek a dobok, pukkanjon az a pezsgő és…..
Gyerekek, nem tudok mit írni ehhez. Akit sosem érdekelt a magyar punk, az most sem fog örömtáncot járni, de akinél hozzám hasonlóan ezerszer csendült fel a '90-es évek elején a Nosztalgia egyveleg című kazettán a Csákó tizi meghalt kezdő gitártémája, az tudni fogja, hogy miért…..
Rattenfänger 2015.02.12 17:55:21
Zápor utca 34. Have a Nice Life 2014.10.30 23:50:29
ó te mocsok tróger, hát neked van ilyen szagod?! most vetted a kabátodat, vagy csak az anyád öltöztetett?! fasza, ez meg a tükörben nézegeti magát! persze, ne zavarjon, hogy rajtad kívül még 7 ember van a liftben, ugass csak a telefonodba, úgy-úgy, hangosabban, mondom én, megy ez! és te?! igen,…..
Zápor utca 34. Exit Oz 2014.09.02 21:05:34
 "Aztán, ha egy kis pénz akadt, mindig leihatta magát az ember. Szelídebb és melegebb lett körülötte a világ. Nem érezte a magányosságot, mert benépesíthette agyát barátokkal, megtalálhatta ellenségeit, és elpusztíthatta őket. Puhának érezte dereka alatt az árok földjét.…..
Zápor utca 34. The Pines 2014.06.02 21:43:40
  Amikor párnába süllyed fejjel nézem a sötét plafont és van egy-két elég jó ötletem, akkor azt hiszem még élek. Aztán felkelek, csak úgy csinálni valamit, és máris idegen vagyok. Betolakodó egy ismeretlen tulajdonossal bíró életben. Vakító süketség, gyomorrohamok,…..
Zápor utca 34. Drudkh 2014.05.27 22:07:47
Azt a gondolatot, amit korábban a Burzummal kapcsolatban is nehezen lehetett megfogalmazni, a Drudkh esetében sem lehet egyértelműen körülírni. Azonban a jártasak számára nyilvánvaló, hogy a Drudkh a saját berkein belül ugyan nem teremtett új irányvonalat, ám a Burzum által kidolgozott koncepciót…..
  Vannak előadók, amelyek csak úgy hirtelenjében tűnnek föl és általában nem is nyújtanak valódi eksztázis élményt, egyszerűen nem képesek arra, hogy azonnal őrjöngést gerjesszenek. De mégis állandósítják magukat a fülünkben és régi ismerősökké válnak, már az…..
Rattenfänger 2014.04.10 00:51:23
@anyádanyádanyád!!!: Állítása elfogadhatatlan!
Zápor utca 34. Wolf-Ferrari 2014.03.10 00:19:47
  "Ha a világ egyre jobb lenne, az öregek elkeseredve, hogy nem fogják élvezni, meghalnának mérgükben. Szerencséjükre a történelem menete már első pillanattól fogva megnyugtatja őket: lehetővé teszi, hogy szikrányi irigység nélkül dögöljenek meg." (Cioran) ..
    A szél mindig ugyanarról fúj, így a káosz egy idő után újra széttelepszik a kertvárosias vidékeinken. A csillagraj (ez az időszakosan pislákoló gyér fénykupac) megint kihűl és minden kezdődik elölről. Alighanem már elég otthonosan mozgunk a borzalomban, felénk ez háztáji intézmény, s ahogy a…..
Zápor utca 34. Implodes 2013.12.17 21:33:48
Örülök ha minden kásás körülöttem, az Implodes pedig csak egyre kavarja tovább az unalom keltette sűrűségeket. A szobák funkcionális berendezéseire alig ülhet le a por, ha mégis, akkor azt nosztalgikus bájjal teszi meg. Annyira végtelenül unatkozom (pedig mennyi teendő volna!), hogy lomtalanításkor…..
Talán kissé unalmas lehet bármi nagyszerűt olvasni a Mayhemről. A viselt dolgok és a maga zene is többször megnyúzatott, annyi bőrt lehántottak már róla, hogy azt számba venni sem érdemes. Engem úgy általában kevéssé érdekelnek a zenekarokról szóló hírek, szinte csak nevetséges dolgokról olvasni.…..
Zápor utca 34. Evan Caminiti 2013.11.10 22:54:22
Pszichózis. Saját használhatatlanságunk bűnpere, virágnyelv nélküli megváltás. Mindez egyben. Azon kevés drone élmények egyike, amelyik azon túl, hogy nem okoz kellemetlen magyarázkodás-kényszert saját zeneisége felől, valóban túlmutat az erősítők bizsergésén és a keverőpult gombjain. Egy lehetséges…..
 A 3. háborús tanévMegnyitó beszéd 1916. október 2-án. Mondotta: HORVÁTH FERENCZ főgimnáziumi igazgató tanár.   „A harmadik iskolai esztendőt kezdjük meg a mai napon a háború fergetegének zúgása közben A két előbbit még több-kevesebb nehézség mellett…..
JD Emmanuel & Evan Caminiti Loren Connors & Chris Forsyth Pimmon & Deep Magic A Preservation három kazettás projectmunkája azt hivatott bemutatni, hogy a búgó szintik, laptopok, gitárok által keltett áldottan révedős miliő megalkotásában hol tartanak ma veterán és…..