Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheObeMaster

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez pattant ki a fejemből: Külön 2015 Miattuk 2016 Nem erről volt szó 2017 Takarodj 2018 Elmúlt 4 év 2019 ...miután megtudtam, hogy 22%-ot mértek valakinek, akiről azt sem tudják mit akar. A program szót ne is emlegessük...
TheObeMaster 2012.11.08 16:01:39
Fent és Lent: egyre kevésbé látok komoly tartalmat a mondanivalótok mögött. Értem én, hogy nem csípitek a Bajnait és az Együtt 2014 szervezetet. Nagyon jó, hogy legalább valami értelmes indokot kerestetek is erre, bár nyilvánvaló, hogy csak látszat indok.
Az a vicces, hogy pont olyan buta, zsiger-politikát folytattok, mint az emberek nagy része.
Mutatom:
"Miért nincs programjuk?" vagy "Még két év van és ezek már most programnak álcázott ígérgetésbe kezdtek!", esetleg "Ha a baloldal nem frissül fel és nem fog össze, akkor nem tudjuk leváltani az Orbán-kormányt 2014-ben!", aztán persze "Jajj, hát ez nekünk nem tetszik, mert nem tudjuk mit akarnak, kik ezek egyáltalán a szervezeteikkel?"

Tessék akkor eldönteni, hogy mi kóchengeres faszú úristent akartok!

Ők le akarják váltani az Orbán-kormányt, vele együtt a korrupciót, az intoleranciát, a zsiger-politikát, a folyamatos szembeköpködést. Ezt el is mondták. Na meg azt is, hogy program azért nincs még, mert először megvárják, kik csatlakoznak, hogy együtt csinálhassanak programot. Amúgy meg a Haza és Haladás tele van ötletekkel, amiket mind megírtak, hozzáférhető bárkinek. Na, nem nevezték programnak és nem csomagolták be egy dobozba az egészet együtt.

Tessék elkezdeni reálisan, gondolkodva írni, mert korábban nem ezt az "utálom, me' nem teccik neki az arca, akkó' most írok róla csúnyát"-elvet képviseltétek.

Köszönöm előre is!