Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvivor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nemrég tudtam meg, hogy a divatos penthouse-lakás honnan kapta a nevét. A tetőtérben, a liftakna mellett általában csövestanya volt a New York-i bérházakban, egészen a múlt század elejéig, amikor egy nap valami tőzsdecápa nagyobb tisztaságú kokaint kapott Pablótól a…..
Van, aki kívülről fújja, mások elutasítják a slágereket, mondván, hogy színvonaltalanok, alkotóik célja csupán a pénz- és hírnévszerzés. Egy dolog azonban bizonyos; nem szabadna mondanunk semmit anélkül, hogy meg ne vizsgáltuk volna közelebbről a slágerszövegeket, tisztában…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
kvivor 2010.10.14 23:31:54
2
2
kvivor 2010.10.14 23:34:24
Friedmann Péterné a következő beküldésével lesz RJB (az első beküldése a Svájcba áttelepített Genováról szólt):Rábukkantam egy egész könyvre, nem akármi!Booksland 2000 Kiadó, Booklands útikönyv - Berlin.A remekműnek fordítója, sőt lektora is van, nevüket is adják…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
A párt ökle kemény dolog. Ahogy az ősi dakota közmondás tartja: aki a bölény fülszőrét kitépi, azt hamarabb utolérik, mint a sánta sakált. Vegyük ez komolyan, és ne poénkodjunk öncélúan államtitkárokkal akkor sem, ha az impresszumban megjelöljük mennyire vegyenek minket…..
kvivor 2010.07.02 18:00:02
@néma bárány: Ő nyilván ismeri a főnökasszonyát, amire az ügy legszebb mondata is utal: "Dobi Ágnes azt is közölte, hogy az államtitkár nevét nem ő írta hibásan, hanem csak a hircsarda."
Megjelenése mindig kifogástalan. Tolla rendezett, a gyakori nyalogatástól fényes. Sminkje tökéletes, még akkor is, ha hím. Soha egyetlen pillanatra sem esik ki a szerepéből, sármos, vagy hölgy esetén csábos mosolya még akkor is ott figyel a csőre szegletében ha éppen eszik, vagy ásít. Pláne, ha…..
  Négy város (Piski, Déva, Vajdahunyad és Pusztakalán), valamint 15 kisebb település (Szántóhalma, Biharszentandrás, Sárfalva, Ópiski, Tompa, Bácsi, Batiz, Kiskalán, Szentkirály,  Zeykfalva, Sztrigyszentgyörgy, Hosdát, Alpestes, Kisbarcsa, Keresztúr) összevonásával…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
Ezen a blogon tudatosan nem írok olyan politikai eseményekről, amelyek ugyan érdekelnek, és szívesen is olvasok róluk, de nem tartoznak az oldal profilját jelentő magyar politika témakörébe. Ezért nem foglalkoztam az egyébként rettentően izgalmas brit választással, és nem…..
kvivor 2010.06.13 19:52:46
@Aner: Bocs, én nem értek szlovákul, de az oldal, amit belinkeltél, nem ad meg párteredeményeket. Be tudnál linkelni egy olyat, amiben van települési bontás?
Köszi.
kvivor 2010.06.13 23:31:11
@Aner: Szia! Ezek részvételi adatok. Korábban már több szlovákiai választásnál megnéztem a területi bontást, bár mindig csak egy-két héttel post factum. A dél-szlovákiai városok nemzetiségi arányat nagyjából ismerem, erre a választási eredményeknél jobb források is vannak:-) (Bár vannak vidékek, elsősorban Gömör, de Abaúj is, ahol sokan, akit akár magyarnak is mondhatunk, szlováknak vallja be magát.)
Csak sajnálni lehet azt a 4,33 százaléknyi szlovákiai magyar választópolgárt, akik a Magyar Koalíció Pártjára (MKP) szavaztak és képviselet nélkül maradnak négy évig, de a szlovákiai magyar és szlovák választók - úgy néz ki - többsége egyértelműen a Fidesz és a Jobbik…..