Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kökény80

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A temetői lopások az egyik legszívtelenebb, és legpofátlanabb bűnözési kategória, főként, hogy szervezett csoportok állnak a háttérbe, vagyontalan sameszeket küldve elkövetőként. Körül kell nézni néhány környékbeli sírkövesnél. Tisztelt Zugügyvéd,tanácstalanok…..
kökény80 2011.08.22 18:08:32
@borso: börtönkeresmény? Az luxusszálloda, megint az adófizető pénzén! Nem ám szárazkenyér-víz kombó!
Augusztus 6-án mutatták be az első koreai leszbikus sorozatot. A történet három, különböző generációból származó leszbikus pár életét mutatja be. Az 50 éves Choi Ran és Choi Hyang Ja, a 30-as éveikben járó karrierista pár (Han Go Eun és Oh Se Jung), valamint a gimnazista Jin…..
A KÖKI űrállomás tervei nem a bajkonuri mérnökök irodáiban, hanem a MÁV Tervező Intézet (MÁVTI) tervezőasztalain láttak napvilágot. Kővári György (fényképe baloldalt, a fép forrása: MÉSZ) és két munkatársa, Koppányi Imre és Koppányi Miklós voltak a szülőatyák.…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Talán kevesen tudják, hogy van Pesten egy óvoda, melybe hajléktalan kisgyermekek járnak. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, ugyanis a mai szabályok és törvények szerint óvodába kizárólag olyan kisgyerek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint…..
Talán a véletlen intézte úgy, hogy ma elgyalogoljak egy, a szokásostól eltérő, fodrászat mellett. Nem vagyok egy nagy piperkőc, félévénte egyszer ha elmegyek hajatvágatni, de mostanság nagyon motoszkált bennem a szükség. Így reggel, mikor a Bio Hair zöld kirakatával találtam…..
kökény80 2011.01.25 10:24:35
Szia!
Azt vettem észre, hogy félhosszú vagy hosszú hajvégeket igazítanak és géppel fiúknak vágnak rövid hajat, ezek rendben is vannak. (Bár az én hosszabb hajam végét - gondolom, kivételesen - nem vágták egyformára, a bal oldal 1cm-vel hosszabb maradt. De szabadkézzel, ollóval nem vágnak rövid női hajakat (pengét és ritkítóollót sem használnak, nem tudnak formára vágni, már másodszor rontották el Anyukámnak, (tavaly október 19-én egy olyan rövid csonkot vágtak a frufruja mögé, hogy most 2011 január 23-án sem lehetett javítani,új fizurába rendezni, de ennek dacára 2-szer kifizettették). Mindez a Mester utcai üzletben történt, ahol nem lehet panaszt tenni, mert többen is leugatják az embert. Nekünk 3 kifizetett hajvágásból egysezr sem vágtak jól. Most próbálom a központtal elintézni, - ha egyáltalán van nekik - mert ebbe az üzletbe vissza nem megyünk ezek után. A férfiak általában jobban vágnak, nekem is csak nők rontották el a vágást mindig, de a két fiú, akik régebben ebben az üzletben dolgoztak, már kiléptek,így már ez a lehetőség sem volt adott.
Ez nagyon jó lett volna, ha termékbemutatót tartottak volna a Mester utcában is, bár 20-30 féle hajálpoló termék található a honlapon, itt kérdés nélkül az első kezükbe akadó flakonnal mosnak hajat. Már aznap, vasárnap este a 450 Ft-os hajmosás dacára korpásra száradt tőle a fejbőröm. Pedig nincs is korpám! Nem állítom, hogy maga a termék a rossz, de lehet, durvább zsíroldó van benne, mint a hétköznapi samponokban, és nekem elég lett volna ebből egy száraz hajra valóval mosni. De semmit nem kérdeznek, és kb. 10 percet dolgoztak a hajamon több, mint 2000 Ft-ért, pedig csak egy oldalfrufrut és 1/3-nyi hajvéget vágtak nem egyformára. (2/3-nyi fedőhajat most növesztek le, ehhez nem kellett nyúlni).
Három gimnazista lány életét követelte egy diszkó a Nyugatinál. 3 szüzet áldozott fel a tömeg egy partin Budapest közepén.   A (magyar vagy cigány) fiúk késeltek vagy csak ijesztgettek. Veszélyesen viselkedtek, veszélyes helyen, veszélyes pillanatban, ez bűntett.   A…..
Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának a Fővárosi Bíróság a  pénzt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek nyolc napon belül ki kell fizetnie. Az ilyen tartalmú végzés igencsak szokatlan a magyar…..
A londoni Placebo végre nem csak a Sziget keretében és nem csak előzenekarként érkezett, hanem egy önálló koncerttel is megörvendeztette hazai rajongóit. A végül az Aréna egyik sarkában berendezett kis családias környezetben (szolid méretű színpad előtt szolíd méretű…..
kökény80 2010.09.28 11:37:30
@RaczUr: Szia! Itt nem kedves poénkodásról van szó, ez konkrétan b*szogatás. Brian felvállaltan biszex. Én is, úgyhogy személyes tapasztalat alapján modom, hogy súlyos téveszmék járnak a népek fejében erről, még nagyobb marhaságokat feltételeznek rólunk, mint a "sima" buzikról.
kökény80 2010.09.30 15:48:29
@SAABI: Szia! Ennek a zenéről kellene szólni, semmi másról. Nem az a kérdés, hogy mernél-e hülyét csinálni Magadból. Hanem, hogy tudnál-e ilyen harmonikus kisugárzással csini lenni :-) a férfiak többsége erre képtelen, mert idétlenül áll rajtuk, sajnos. Ha az irányultságot simán csak megjegyzed pl. zárójelben, informálási céllal, az OK. Dehogy ettől várod a kommenteket az már a saját írói vénádat "dicséri".
Bocs, hogy több személyes tapasztalatom van s biszexualitás társadalmi megítélésében, mint Neked.
Egy gyakorlott CsP-alkalmazás felhasználója nem veszi zokon, ha néha megpókolják, hiszen ez nálunk a szimpátia gesztusa. A főszereplő lánynak viszont a szó rettenetes, szőrös jelentésével kellett szembenéznie, ami minden szexuális vágyát messze kergette. Most megtanulhatod, hogy…..
Kőbánya-Kispest végállomás. Hiába volt rémes lelakottsága ellenére klassz az épület, a lepukkant űrbázist (amely a tragikus hirtelenséggel véget ért Star Wars sorozatunk főszereplője volt) most atomtámadás érte, romjain meg lánctalpas harci járművek araszolnak. Végül is…..
„Akkor jött a nagy ő, amikor nem vártam” – a felszarvazott srác hirtelen ugrik fejest egy új randiba, pedig a nyugodt felszín alatt kövek lapulnak. Az új jelölt, valamilyen ismeretlen okból, azonnal el akarja vetetni magát. Amikor a srác kategorikusan kijelenti, hogy…..
kökény80 2010.05.19 08:28:58
@Hutchinson: szia!
a "sebtapasz" akkor a leginkorrektebb, ha a másik nem erre szán Téged, így bunkóság. Ha mindkettő csak átmeneti "sebtapaszt" akar, és ezt le is tisztázzák, akkor OK, de én ilyenbe semmiképp nem mennék bele. De hadd' legyen már jogom tudni, hogy a másik nem akar komolyat! Van rajtam kívül 1000 másik, akivel komolytalankodhat igénye szerint, neki is jobb így.
A "kitombolás" is emberfüggő, én nem igénylem.
„Ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: mintha valamilyen szerepet alakítana” – következő mesélőnknek a tegnapi poszt kapcsán jutott eszébe saját kalandja. Nem merül el a rejtélyes női pszichében, pusztán levonja a rá vonatkozó következtetést.…..
 Kedves blog!   29 éves vagyok és van egy 6 éves lányom , akit egyedül próbálok nevelni.Párom problémák közepén elhagyott... 2009 januárban kirúgtak a munkahelyemről, mert nem tetszett a fönöknek hogy a “gyerek matt” csak állandó délelőtti munkát tudok…..
kökény80 2010.05.11 12:41:56
Aki közös lakáshitelbe mer vágni, az meg is érdemli. A gyerekvállalást is jól meg kell gondolni, főleg egy nőnek, mert nem a férfi nyakán marad válás után.
A gyerek miatti délelőttös műszak pedig valóban nem fair a minden műszakot vállaló kollégákkal szemben. A gyerek meglétéért (általában) nem a többi kolléga a felelős, tehát nem rajtuk kellene csattintani az ostort.
www.profession.hu - ezt tudom ajánlani. Állítsd be a szűrőket az igényeid szerint, ebből minden nap kapsz automatikus e-maileket. Naponta kb 1 óra ezeket kimazsolázni, és a jónak tűnő állásokat megpályázni.
A gyereket meg kell említeni az önéletrajzban, de odaírni, hogy 3 nagymama öli egymást, hogy vigyázhassanak rá.
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   A minap ez a levél…..
kökény80 2010.05.07 15:21:52
@Mária:
teljes mértékben egyetértek!
Az én sportcipőm sem kopog (szellemi munka - irodaházban) pedig 29 éves nőnemű egyed vagyok.