Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Srayi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.20 09:30:00
Tegnap este óta megint van The Amazing Race, fuck yeah.Lindsay Lohan (képünkön, tényleg) rábeszélte Lorne Michaelst, hogy negyedjére is vezethesse a Saturday Night Live-ot. A True Blood új évadában végre megismerjük a sokszor emlegetett Hatóságot, aminek tagjai: Cristopher Meloni…..
Ha azt hitte volna valaki, hogy csak nálunk ülnek figyelmetlen gyakornokok a tévében, az két hete, a svéd-magyar futballmeccsen megbizonyosodhatott arról, hogy ez általános jelenség, az északi ország tévései Orbán Viktort keverték össze Gyurcsány Ferenccel. Az amerikai tévések is…..
A nyári szünet után szerencsére folytatódik sokak kedvenc történelmi sorozata, a Magyarország története. A vasárnapi részben (17:35) pedig egy szívemnek kedvenc témával, a 70-es számmal kezdődő trolikkal foglalkoznak, melyeket köztudomásúlag Sztálin elvtárs szülinapjára…..
A tévézéssel kapcsolatos rendezvények egyik legnagyobb szégyenét hozták össze kis hazánk fiai, amikor egy amatőr társulat úgy döntött, megszervezik az első Skins bulit. A kezdeti biztató előjelek - széthagyott üvegek, sugárban hányó tizenévesek - ellenére azonban egy…..
IDDQD Mire jó a Starcraft 2? 2010.06.01 14:10:00
Amikor a tavalyi Blizzconon bőszen mutogatták, mekkora király modszerkesztőt hegesztenek a SC2-höz a Blizzard programozói, mindenki lelkesedett ugyan, hogy hurrá, lesz majd starcraftos DOTA, meg ilyenek, de a műfajból való kilépést mondjuk  a Tower Defense-klónokon túl nem biztos…..
Srayi 2010.06.01 18:15:23
@4lln4m3zw3r374k3n: Marhaság.
Srayi 2010.06.01 19:29:03
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Áprilisban megírtuk, hogy a Starcraft II-t a „csak felnőtteknek”, azaz a 18+-os korhatárkategóriába sorolta a dél-koreai Kulturális-, Sport- és Turisztikai Minisztériumon belül működő játékbesoroló bizottság. Ez elég nagy pofon volt a Blizzardnak, mert ugye nincs még…..
Srayi 2010.05.21 08:52:38
@Malachi: mondhattok ezekre bármit, de ha eastwood szájában nem áll olyan jól az a szivar lehet mase dohányoznék
Úgy tűnik, használt játékot venni egyre kevésbé éri majd meg, és nem azért, mert a gyereked marihuánát találhat a játék dobozában, hanem azért, mert a nagy kiadók egyre vehemensebben folytatják kereszteshadjáratukat a másodkézből vett cuccok ellen. Azt már mi is megírtuk,…..
comment:com Újra van A la carte 2010.05.07 11:00:00
Teljesen véletlenül tudtuk meg, hogy Szombathy Pál egykori m1-es, közéleti, vacsorázós műsora a Story TV4-re költözött, sőt már május elsején volt is belőle egy adás. A formátum a régi, viszont megkapta társműsorvezetőnek Jakupcsek Gabriellát, és nem csütörtökön…..