Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skechers online

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután 12:00 kezdettel új rendszerkomponenst élesítünk a Fórumokon. Ez az első lépése annak a sorozatnak, mely a korszerűbb rendszerháttér megteremtése felé mutat. A komponensek beállításait csak az éles rendszeren tudjuk véglegesíteni, így az elkövetkező napokban…..
Mint azt az elmúlt hónapban is olvashattátok, jelentős fejlesztésekbe kezdtünk az Fórumokon. Reményeink szerint Ti is tapasztaltátok, hogy a Fórumok jelentősen stabilabban, gyorsabban szolgált benneteket az elmúlt hónapban, mint annak előtte. Júliusban a teljes rendszer…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indától és az Indapasstól független személyek emailben keresték meg felhasználóinkat jelszó egyeztetés, illetve jelszócsere ürügyén. Fontos tudnod, hogy az Inda soha nem kéri jelszavadat levélben. Soha ne add meg jelszavad emailben, és ahogy korábban…..
comment:com Van út haza 2010.05.06 16:30:00
Ha hozzám hasonlóan a tököd tele van már ezzel a héttel, akkor gyere, bontsunk egy sört, aztán tekerjünk a Comedy Central mosolyűrhajójára, ahol Mr. Bean (20:20, 20:50), Fekete Vipera (21:10), South Park (22:00), Family Guy (22:30, 23:45, 0:15) és Hofi Géza (22:55) vár. A Comedyt…..