Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszilurkó

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Amsztderdam életérzés 2011.02.09 20:11:00
Szintetikus drogokat áruló bolthálózat működik Budapesten -írja a Magyar Nemzet Online- a három üzletben (ahogy a honlapon olvasható) „gyűjthető ajándéktárgyakat” lehet venni. A hangzatos nevű (Eko Groszek, Exlusive Kokolino(!) vagy Good stuff) és valószínűleg…..
Akik próbálták, kivétel nélkül azt mondják, hogy a börtönvilágot csak az ismerheti igazán, aki eltöltött odabenn egy kis időt. Szerzőktől nem szoktunk priuszt kérni (még erkölcsit se nagyon), úgyhogy maradjon Iustizmord kolléga titka, honnan ez a tárgyi tudás, amely a most következő poszt mindegyik…..
nyuszilurkó 2011.02.08 22:27:17
Egy indokolatlanul hosszú és ezért elég unalmas reklámszerű filmet pakolt fel az internetre a Nemzeti Sport. A videóban egy edzett, szépen lebarnított testű lánykát látunk mindenféle torna, kondi és aerobikgyakorlatok közepette, miközben vontatottan ecseteli, hogy a pasija és ő is…..
„Odalép hozzám a folyóson, merev az arca, semmi érzelem, majd hirtelen mégis elmosolyodik, olvadozik. Kezében volt a virág, egyszer csak azt mondja, hogy nem kell neki” – pszichoboy sztorink már sok volt, nem is emlékszem, hogy pszichogirl-ös volt-e már. Ha nem, akkor ez…..
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
nyuszilurkó 2011.01.24 15:15:41
@romaniarulez!: szerintem is az eszenciát fogalmazta meg.
Ha a magyar gazdaság úgy fog teljesíteni, ahogyan azt Orbán és Matolcsy ígérik, ők, valamint az egész ország kétszeresen is megdicsőül. Ám ha mégsem leszünk sikeresek, az európai fősodorral való szembefordulásunkat is kétszeresen fogják büntetni. (Fotó: MTI) Nagyon sok…..
Sárdobáló Hazudni fogok. 2010.12.22 07:00:00
Az új médiaszabályozás, csakúgy, mint a kormány újfajta elvárásai a sajtótermékekkel szemben, semmi másra nem jó, mint hogy a sajtót hazuggá tegye. Én engedek a Kétharmad felől fújó szélnek, s mostantól időről időre bekapcsolom az öncenzúrát, amikor a kormányról…..
nyuszilurkó 2010.12.22 16:24:56
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
nyuszilurkó 2010.10.27 23:27:14
@flippant: nem úgy akartad mondani, hogy naponta 2 szex a csajoddal?:)
nyuszilurkó 2010.10.27 23:29:31
@Paladdin: bizony a vesét nagyon is érdekli, hogy cukros vagy sós, vagy egyéb adalékanyagos folyadékot kap, ugyanis a maradék anyagok kiválasztása a vese feladata, ehhez a munkához meg rengeteg vízre van szüksége.
Az urbex, vagyis az urban exploration, világszerte elterjedt hobbi. A lényeg, hogy eljussunk a városban olyan helyekre, ahova tilos vagy nagyon nehéz eljutni, mert magasan vagy mélyen van, esetleg be van zárva. Furcsa módon Magyarországon egyáltalán nem terjedt el, sőt nem is nagyon…..
 Szia, Tibi,itt egy szösszenet a konditeremből.Minden jótAndrás  Arcok a konditeremből A Befizetett PubiHúsz év körüli nyápic srác, tizenhatnak látszik, lányos arc, unott mosoly. Csak személyi edző társaságában látni, apuci befizette, hogy kicsit…..
nyuszilurkó 2010.10.17 13:34:17
@Szocio Pata (kikvogymukblog): "Nem olvasták a Bűn és Bűnhődést, de minden adatot tudnak róla." LOL :)
Lady Gaga a japán Vogue Hommes címlapján nyers húscafatokból álló "ruhában" pózol.Elég ritkán tudnak a celebek megdöbbenteni vagy ténylegesen elborzasztani, de Gagának ezúttal sikerült. Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy ezt a képet vajon pulgárpukkasztónak vagy…..
Modorosblog Hogy nézel ki már? 2010.09.08 07:00:00
-Te meg hogy nézel ki már megint, mi ez a román frizura? O-Zone-ba jelentkeztél vagy mész NDK-válogatottnak? Zselé, lakk, felnyírás? Adok én neked biozselét, a többiek is szívesen dobnak a közösbe, ha nem lenne elég. Esetleg a szemöldöködbe is vághatunk párhuzamos…..
nyuszilurkó 2010.09.08 12:16:40
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet a híresen hülye és sokszor kicsit öncélúan botránykeltő és megosztó akcióiról ismert. Itt az addicton is sokszor foglalkoztunk velük, volt, amikor ketrecbe zárt, félmeztelen kismamákkal tiltakoztak a nem megfelelő disznótartási szokások…..
nyuszilurkó 2010.07.14 22:14:42
@az igazi Sipi: teljes mértékben egyetértek. Ezek vagyunk Mi! A vadász csak egy eszköz a kezünkben. És azért verik bottal őket mert Mi egy golyó árával olcsóbban szeretünk hozzájutni a cuccainkhoz. Vagy a vadásznál marad a golyó ára és abból majd megveheti az általunk fejlesztett szoftvert a mobiljára. A rendszerszintű gondolkodás hiányzik az egészből. Valójában pont úgy élünk mint néhány millió évvel ezelőtt, csak a munkamegosztás erősen elferdítette a természetről alkotott képünket.
Mindenki happy nálunk. Megvoltak a választások, megvan a menetrend, indul a parlament. És beindult a nemzeti magyarság-licit. Trianon emléknap és kettős állampolgárság. Közben Szlovákia választ. Azonban ott sem különb a kampány, mint piciny hazánkban.  Ha a magyar belpolitikai…..
nyuszilurkó 2010.05.13 18:01:37
@Bilbo:

Tévedsz.

Annál mélyebb a beágyazottságuk. Ha minden második NBH-ásnak Jobbikost tennének, akkor sem tudnák kitakarítani a régieket, max minden második emberből működne egy régi NBH és minden másodikból egy új NBH.
Az már régen rosz amikor az NBH ügyeibe beleszólhat egy tárca.

Elég volt belengetni a Jobbikos elnököt, máris a média az NBH feletti kontrolt kéri. (mit képzelnek, hogy majd az NBH beszámol az ombudsmannak?!) Röhejes naivság.
Erős és független NBH nélkül nincs Magyarország. Most sincs.

Csak gyarmat.
Kettős Mérce A liberálisok 2010.05.13 00:59:00
 A SZEMA az SZDSZ alapvetően szimpatikus utódpártja indított egy felhívást a Facebookon, hogy a parlament tárgyalja újra a Jobbik nemzetbiztonsági bizottsági elnöki helyét. De nézzük pár kommentet:   JA és ÉN személy szerint és bízom benne ,hogy hozzám hasonlóan…..
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
nyuszilurkó 2010.05.07 14:57:47
@avram iancu: "Azért megnézném, hogy a kedves bankárok mennyire hisztériáznának, ha a görögök vagy bárki más azt mondaná, hogy egy nagy lófaszt fizetünk vissza."

hidd el előbb utóbb ez lesz a vége. Valamelyik agyonnyomorított ország besokall, mert esélytelen lesz teljesen a visszafizetésre. 5-10 éven belől állni fog a bál. Nem véletlenül van az arany ára az egekben, mostmár több mint másfél éve.
Nagy zúzás lesz az biztos. Olyan globális feszültségek vannak, hogy ezt feloldani békés úton diplomáciailag lehetetlen.
nyuszilurkó 2010.05.07 15:05:24