Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weirdo

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Randirokkant Bemutatkozás 2023.03.01 14:23:41
Sziasztok. Ez itt egy blog lesz első randikról, amik utolsók is egyben. Hogy miért vagyok egyedül? Azt hiszem elkottáztam ezt a részét az életnek, hazavittem hosszú távra egymás után két nehéz esetet, küzdöttem velük, kitartóan, aztán későn kapcsoltam, hogy menthetetlen a történet, az idő pedig…..
Minden napra egy film Préda 2023.01.04 20:00:00
Újabb ötlet, hogyan kapjon új színeket a Predator. Ha már egyszer visszajáró vadászok a Földön, akkor a modern kor helyett egy régebbi időben is megnézhetjük, mire jutottak vele az emberek. A Préda a 18. századba vezet vissza, amikor lényünk Amerikába kötött ki, és a farkas, medve viadalok közepette…..
weirdo 2023.01.06 09:44:20
A BUZZ zenekar lököttebb nevet már nem is tudott volna magának választani. Ettől függetlenül időről időre feltűnnek a hazai zenei élet égboltján. Aztán mindig levetik magukról a tipikus stonerrock jelzőt és valami olyat tolnak az arcunkba, amire abszolút nem számítunk. De nézzük is meg, hogy a pár…..
weirdo 2022.11.02 17:09:21
2023-ban kiadja a debütlemezét a Kings Of Chaos. Matt Sorum folyamatosan változó felállású all-star zenekarának első előzetes dala a Judgement Day, melyben két volt Guns N' Rosesos kolléga, az oda visszatért Slash és Duff McKagan pengeti a húrosokat. Alább a nótához forgatott videó figyel...
A szeptember 9-én a 65. születésnapját ünneplő Mucsi Zoltán főszereplésével készített klipet legújabb, Carpe Diem (A mának élek) című új dalára a Tankcsapda. A BSW-vel közös BAZ+ (Túl vagyok rajtad) után a zenekar most hagyományosabb stílusában adja elő az Összeomlás című film egyfajta magyar…..
A Tankcsapda hazánk megkerülhetetlen rockzenekara. A hazai rock banda. Mindenki ismeri, mindenki ordította egykor Lukács szövegeit. El sem tudom képzelni, hogy van olyan rockzene iránt rajongó ember, akinek ne lett volna olyan korszaka, amikor ne hallgatott volna Tankcsapdát. Hihetetlen…..
Tegnap Dániában, Ostendben véget ért a Rammstein közel három hónapos európai turnéja. A zenekar a koncert végén nagyon szépen megköszönte mindenkinek a részvételt. Annyit még írtak, hogy "See You In 2023!", majd különböző országok zászlói jelentek meg a kivetítőn és bizony köztük volt a magyar!…..
weirdo 2022.08.05 13:55:54
Írhatnék most ide bármilyen nagyívű bevezetést, egyszerűen nem megy, a Red Hot Chili Peppers nemes egyszerűséggel ismét legyalulta a nagyközönséget. A legutóbbi, dupla Papp László Sportaréna koncert sikere után a szervezőknek valószínűleg nem volt kérdés, hogy újra elhívják-e a plusz vonzerőként…..
A szekszárdi Hooligans-koncert előtt ültünk le beszélgetni a zenekar dobosával, Kiss Endivel: főleg a "Zártosztály" című legutolsó albumuk került fókuszba az interjú alatt, de például azt is megtudhatjátok belőle, Endi hogyan viszonyul a modern zenehallgatási szokásokhoz, továbbá fény derül arra is,…..
Zamárdiban a parti sétányon parkol az öreg Csepel Marathonom, háttérben a Tihanyi apátsággal A túra útvonala a Google Térképen A túra útvonala GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 84,77 km (kerékpárcomputer)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt:…..
weirdo 2022.06.07 18:56:28
Showtime! A Scorpions az Arénában 2022.06.01 14:50:00
Na kérem, ez is megvolt. Május 30-án eszméletlenül szuper koncertet adott mindnyájunk kedvence, a hard rock egyik legnagyobb királya, a Scorpions. Teljességgel hihetetlen, de ha valaki csukott szemmel hallgatta volna végig, az azt hihette volna, hogy max. a 40-es éveikben járó bandatagok nyomják a…..
Kíváncsi lennék, hogy akik 1977. május 25-én beültek egy amerikai moziba a Star Wars IV. (akkor még első, de új remény című) részére, mit gondolhattak, éppen mit néznek… Már a nyitójelenetek is kemények. Egy fekete vödörfejű csávó, a fehér vödörfejű katonáival fénypászmákkal támadják a falloszalakú…..
Azoknak a mai negyveneseknek, akik lassan alulról karcolják az ötvenet, talán ismerősen csenghet a Midnight Oil neve. A veterán zenekar a közel öt évtizedet átölelő, némi hiátussal is tarkított pályája során ugyan sosem koncentrált különösebben Európára, de az 1987-es Diesel and Dust című lemezük…..
Ott van a legjobb huszonnégy között, ma este pedig eldől, hányadik helyen végez majd a The Rasmus a Jezebel című dalával a megmérettetésen. Az október 17-én Budapestre érkező, Emppu Suhonen személyében új gitárossal nyomuló négyes tegnapi fellépése az alábbiakban csekkolható le. Ma este pedig tessék…..
panelmedve Berki halála 2022.05.06 16:00:26
Kép forrása: szegedma.hu Az alig 41 éves egykori labdarúgó, FTC-vezér majd médiaceleb csütörtökről péntekre virradó éjjelen halt meg, egyelőre teljesen ismeretlen okból, IX. kerületi, társasházi lakásában. Botrányos életet élő, büntetőfékező (emiatt elítélt), politikával is kísérletező, gyanús…..
A 2017-ben megalakult háromtagú budapesti stoner / fuzz rock csapat, a Eugene Tooms nagylemeze hamarosan megjelenik, ennek apropóján készített a zenekar a Mihaszna Film produkciójában egy klipet a Monuments című koszos, erősen hallucigén atmoszférájú nótára. A klipet részben Tenerifén, részben…..
"A házasság a legnagyobb boldogságot és a legtöbb fájdalmat hozó emberi kapcsolat, sajátos kombinációja az erőnek és a törékenységnek, ezért mindig, de különösen változó világunkban védelmet, erősítést és gondoskodást igényel." - mondja Horváth-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus. Hosszú távon…..
Egyenesen izgatott lettem, amikor első ízben találkoztam egy könyvesbolt polcán ezzel a könyvvel. Mivel már óvatos duhaj vagyok a könyvvásárlásban, nem ragadtam magamhoz, megvártam, amíg a könyvtárban megjelenik. Illetve amíg hozzá nem jutok, mert amikor én találkoztam vele, már volt belőle…..
weirdo 2022.04.23 12:44:34
Robby Krieger, a legendás The Doors egykori gitárosa három új dallal, illetve egy új videoklippel jelentkezett, melyet Ed Roth billentyűssel és a tavaly elhunyt Phil Chen basszusgitárossal közösen vettek fel. A szerzemények közül a Ghost Riders In The Sky című dal klipje tekinthető most meg...
Több mint három éve már, hogy megírtuk nektek segítségképpen, milyen szempontok alapján válogatjuk a blogposztokat a blog.hu (korábban i2) címlapjaira. Azóta változott egy-két dolog, úgyhogy itt az ideje egy naprakészebb írásnak, reméljük, hasznosnak találjátok majd! A működésünk alapvetően…..
A mai naptól hivatalosan is elérhető a Red Hot Chili Peppers új nagylemeze, az Unlimited Love, amit június 15-én Budapesten is bemutatnak majd. A harmadik Frusciante-korszakot nyitó album az alábbiakban hallgatható meg, pluszban pedig itt a "megjelenős" klipes dal, a végre kicsit "hangosabb"…..
weirdo 2022.04.02 17:33:40
A hagyományokhoz híven idén is húsvétkor kezdi meg a személyhajózási szezont a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART). Az ünnep közeleg, így tehát a hajózás kedvelőinek már nem kell sokat várniuk arra, hogy az igazi tavaszi napsugarak melegét sétahajózás közben élvezhessék. Forrás:…..
Kérem szépen, itt is jártam és sok szépet láttam. Egy forró nyári napon nyakamba vettem a félszigetet, s bár néhány látványosság ezúttal kimaradt, ettől függetlenül ismét a csodájára jártam hazánk egyik legkiemelkedőbb turisztikai nevezetességeinek...
A köszvény egy fájdalmas ízületi megbetegedés, amely leginkább a láb- és a kézujjakat érinti. Mivel a húgysav felszaporodása miatt alakul ki, sokat tehetünk ellene a magas purintartalmú ételek kerülésével, a helyes étrend betartásával...
Fenntarthatóság, küzdelem és jövő. A globális klímaválság csúcsán elkezdődött a rovaripar forradalma. A rovarevés nem újkeletű, hiszen már az ókorban élt a szokása, de a modern európai ember még csak ismerkedik a tücsökliszt és a rovarhamburger gondolatával. Milyen kedvező hatásai vannak a rovarok…..
weirdo 2022.02.04 21:28:32
@Gyingizik: Pedig szerintem nincsen messze, hogy mi is ezt esszük. Azt honnan tudod, hogy nincsen gasztronómia értéke? Aki evett már rovart, azt mondja, kimondottan jó.