Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikkelcsapda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elvált apa a különvagyonával úgy rendelkezik az életében, ahogy akar. Viszont később a hagyaték tárgyát képezi, ha eladja a nyaralót, az annak az árán vett vagyontárgy is.Szép napot!Az útvesztőkkel teli, ingoványos jog világában biztosan nem egy kirívó eset a miénk, de…..
Ugye nem gyros, hanem kebab, de már a sorozat első részében is leírtuk, hogy nem törődünk ezzel a görög-török-perzsa-szembenállássál, nem veszünk el az olyan részletekben, hogy az ételnek mi a neve, csak ránézünk, és ha gyrosnak tűnik, akkor helye van a sorozatban. Főleg mert…..
  Ősszel, mikor hullanak a falevelek, kereshetsz egy kis pénzt, ha megtanulod ezt a technikát...
Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy…..
Könnyen lehet, hogy drámai változást hoz az irreálisan magas üres CD-, DVD- és memóriakártya-jogdíjak ügyében egy friss döntés. Egy spanyol vállalatra, a Padawanra kirótt szerzői jogdíjakat ugyanis a cég fellebbezése nyomán a másodfokú bíróság szerint - az időközben…..
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
nikkelcsapda 2010.10.14 09:46:57
Hello!

Javaslatok: (bárkinek, aki úgy érzi szüksége van rá)
1. AL-ANON: ez az alkoholproblémákkal küzdők hozzátartozóinak és barátainak csoportja, személyiségfejlesztésre épül
www.al-anon.hu/
2. AA: Anonim Alkoholproblémákkal küzdők csoportja www.anonimalkoholistak.hu/hu/irodalom/az_ujonnan_jovok_kerdezik.php

Van egy olyan gyanúm, hogy a barátnőd már alkoholista. Kár hitegetni magadat, hogy csak úgy le tud majd állni. Segítségre van szüksége. Valószínűleg ő is érzi, hogy ezt abba kéne hagynia, de annyira erős a vágy.. Az alkohol oldja a gátlásokat, szorongásokat. Lehetséges, hogy ezért szeret ennyire inni? Elfelejti a problémákat, amivel foglalkoznia kellene? Nálad is így működik?

Egyre többen nyúlunk az alkoholhoz, már csak így tudunk szórakozni, elengedni magunkat. Ennek valahogy gátat kéne szabni, mindenesetre semmiképp nem kéne az alkoholt a mindennapokba bevinni.
Fejleszteni kéne a problémamegoldó képességünket és nem az alkoholhoz nyúlni, ha történik valami. Nem ciki felismerni, hogy valaki beteg! Annál erősebb leszel, ha leteszed. Te is, és a barátnőd is.
Sok embernek segített már az AA! Nézz utána merre vannak gyűlések.

A pszichiátriákon az alkoholproblémákkal küzdőket gyógyszerrel segítik. Ha nem lesz alkohol, helyette kell sport! Valamivel le kell vezetni a feszültséget.
Remélem sikerül legyőzni a problémát, később már nehezebb lesz.

Hosszú lett, de remélem sokan megnézik a linkeket és ajánlják majd másoknak is.