Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOTTA

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... és már egy ideje nem post-olok rendszeresen. Sajnos nem tehetek róla. Az a kecseg szomszéd lekódolta a wifi-jét, és most nincs netem, mert már nem tudom onnan lopni. :D És sajnos míg be nem köttetek be egy újat, addig marad a munkahely, ahol nem olyan egyszerű blogolni: vagy…..
KOTTA 2010.06.14 08:40:07
@acs.COM: jaj de okosnak teccik lenni!!! :) asszed' erre az opcióra nem gondoltam... :P
buKOTT Agydonor Céges buli :) 2010.06.04 11:40:00
"Tisztelt Munkatársak!Köszöntjük a Kollégákat cégünk éves összejövetelén!Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzatértelmében, csak 1, azaz egy pohár alkoholtartalmú ital/főfogyasztható a rendezvény ideje alatt.Köszönjük megértésüket…..
buKOTT Agydonor Köcsög Eső 2010.06.02 13:18:00
HA VALAKI LÁTJA VALAHOL (PL. KELETI PU.) AZOKAT A PÁNSÍPOLÓ INDIÁNOKAT, AZ SZÓLJON MÁR NEKIK, HOGY HAGYJÁK MÁR ABBA AZ ESŐTÁNCOT, MERT EZ MÁR NEM VICCES!!!!!!!:D..
Folytatásért: KATT IDE!!!..
Folytatásért: KATT IDE!!!..
Egyébként ez egy fehérnemű reklám! :) De nekem bejön!!! :DSuper Sexy CPR from Super Sexy CPR on Vimeo...
Kis türelmet! Mindjárt írom is a bejegyzést, csak előbb nyomok a fülembe némi AC/DC-t! :DTHUNDERSTRUUUCK!!!!Na, így már más! :) Szóval, nemrég megnéztem az Iron Man 2-t az Arénában. Vettem egy böhöm nagy popcorn-t, egy lityó kólával, majd a puha székben hátradőltem.…..
Nagyon omlósz, mi?! Kábé így reagálnék rá, mint ebben a videóban teszik! :D..
Mint láthatjátok, kicsit megváltozott a blog címe. Miért? Csak úgy! Untam a régit, plusz már akkor sem tetszett, mikor először beírtam a név rovátkába. Tartalomban nem változik semmi, csak a név csiszolódott. Így is nehezen találtam 2 szót, mely egymás mellé téve kirakja a…..
KOTTA 2010.05.07 10:14:20
@acs.COM: na, jellemző! ha téged fikázlak arra semmit nem reagálsz, de egy jó sunára rögtön kommentelsz! :)